Ruusuöljyuutetta sisältävä, vaniljan tuoksuinen Nuxe Very Rose Lip Balm -huulivoide kosteuttaa huulia ja antaa niille kiiltoa

Nuxen ikoninen Rêve de Miel -hunajahuulivoide saa rinnalleen marokkolaisen May Rose -ruusun terälehdistä uutettua ruusuöljyuutetta sisältävän, vaniljantuoksuisen Very Rose Lip Balm -huulivoiteen. Huulivoideuutuus kosteuttaa huulien ihoa ja pitää ne pehmeän ja joustavan tuntuisina. Sen sisältämät vaikuttavat aineet ovat 100 prosenttisesti luonnollista alkuperää.

Ruusuöljyuute sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka kosteuttavat tehokkaasti kuivia ja erittäin kuivia huulia. Mehiläisvaha ja karitevoi tehostavat ruusuöljyn hoitavia ominaisuuksia ja saavat huulten ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. 100 % kasviperäinen väriaine antaa voiteelle herkän ruusunpunaisen sävyn.

Huulivoiteen iholle sulautuva, kevyesti vaniljalta tuoksuva koostumus jättää huulet miellyttävän tuntuisiksi ja antaa huulille aavistuksenomaisen kiillon.

Käyttövinkit

Very Rose Lip Balm ei jätä huulille tahmeaa tunnetta, joten huulipunan voi levittää huulille heti voiteen levittämisen jälkeen. Puna levittyy huulille tasaisesti ja kestää huulilla pitkään.
Huulivoidetta voi myös käyttää huulinaamiona. Tällöin runsas kerros voidetta levitetään huulille ennen nukkumaan menoa ja se jätetään vaikuttaaman huulille yön ajaksi. Aamulla huulet ovat kosteutetut ja
tuntuvat pehmeiltä ja joustavilta.

Very Rose -tuotelinja

Nuxe Very Rose -tuotelinjan ruusuvettä sisältävät puhdistustuotteet tekevät ihon puhdistuksesta nautintoa.
Lisätiedot: ks. liite.    

Saatavuus

Nuxe Very Rose Lip Balm on saatavilla syyskuusta 2021 alkaen Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta sekä Sokos Helsingistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta.

Suositushinta

Nuxe Very Rose Lip Balm 15 g, suositushinta 14 e

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/J8Qd9Wkx8hqd

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi

——————————————————————————————————————————————

NUXE

Aliza Jabèsin perustama, ranskalainen kosmetiikkamerkki Nuxe on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Sarjan tuotteet ovat aina pyrkineet vastaamaan naisten odotuksiin, ja se on yksi syistä sarjan suureen suosioon ympäri maailmaa. Nuxen tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Nuxe-tuotteissa yhdistyvät aisteihin vetoavat tuoksut ja koostumukset, luonnon raaka-aineiden tehokkuus ja vahva tieteellinen osaaminen. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläinkokein. Nuxe käyttää tuotteissaan 100 % kasviöljyjä. Sarjan tuotteille on Ranskassa myönnetty 45 patenttia.