Clarins Skin Illusion Velvet -meikkivoide hoitaa ihoa ja antaa sille luonnollisen, mattapintaisen lopputuloksen

Clarinsin kolme meikkiuutuutta sisältävät runsaasti tehokkaita kasviuutteita, ja ne ovat yhtä hoitavia kuin ihonhoitotuotteet. Poimi myös Clarins-asiantuntija Katja Vuorion parhaat vinkit kauniiseen ja kestävään meikkiin!

Kiilteleekö ihosi? Kaipaatko erittäin kevyttä meikkivoidetta, joka antaa iholle luonnollisen lopputuloksen, jättää ihon kauniin mattapintaiseksi ja hoitaa ihoa pitkäkestoisesti?

Clarins Skin Illusion Velvet -meikkivoide tasoittaa luonnollisesti ihon sävyä, häivyttää virheellisyyksiä ja vähentää ihon kiiltoa. Meikkivoide sisältää luomutapioka- ja bambupuuteriuutteita, jotka antavat iholle samettisen mattapinnan, häivyttävät ihon epäpuhtauksia ja vähentävät ihon kiiltelyä. Luomumansikkapuu-uute tasapainottaa talin eritystä ja vähentää ihon kiiltoa ja supistaa ihohuokosia pitkäkestoisesti. Voiteen seerumimainen, ultrakevyt koostumus tekee voiteesta helpon levittää ja se sulautuu kasvoille kuin toinen iho.

Meikkivoiteesta on saatavilla 12 sävyä.

Meikkivoiteen pariksi Clarins lanseeraa Ever Matte Compact Powder -puuterin ja Ever Matte Loose Powder -irtopuuterin, joilla voi tarvittaessa korjata ja ylläpitää mattapintaista lopputulosta.

Clarins Ever Matte Compact Powder – ihoa tasoittava mattapuuteri

Hienojakoinen, samettinen puuterikoostumus levittyy iholle pehmeästi ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Hoitava koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa luomulaatuista suolayrttiä. Ihoa hoitava persikkapuun maito ravitsee ihoa ja jättää ihon pehmeäksi. Anti-Pollution Complex -yhdiste suojaa kasvojen ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta, ilmansaasteilta ja siniseltä valolta. Höyhenenkevyt koostumus antaa ihon hengittää ja on helposti kerrostettavissa ja peittävyys helposti muunneltavissa.

Mattapuuterista on saatavilla viisi sävyä.

Clarins Ever Matte Loose Powder -irtopuuteri viimeistelee ja kiinnittää meikin

Äärimmäisen kevyt, hienojakoinen koostumus antaa kauniin tasaisen, luonnollisen ja mattaisen lopputuloksen. Puuterin sisältämä persikkamaito kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Anti-Pollution Complex -yhdiste suojaa kasvojen ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta, ilmansaasteilta ja siniseltä valolta. Puuterin mukana tulee vippa, jonka ansiosta voit korjata helposti meikkiä pitkin päivää.

Irtopuuterista on saatavilla kaksi sävyä.

Suositushinnat

Skin Illusion Velvet -meikkivoide 30 ml, 47 e
Ever Matte Compact Powder -puuteri 10 g, 41 e
Ever Matte Loose Powder -irtopuuteri 15 g, 41 e

Saatavuus

Uutuudet ovat saatavilla lokakuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Kicks-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä Clarins-jälleenmyyjiltä.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/ddCGHn-FPtsN

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Hehkuvana juhliin – näin teet meikin, joka kestää

Hyvinhoidettu iho antaa parhaan perustan kauniille meikille. Clarins-meikkituotteet sekä hoitavat että kaunistavat ihoa. Clarins-asiantuntija Katja Vuorio kertoo parhaat vinkit kauniiseen ja kestävään meikkiin.

Meikin alle sopivat erinomaisesti Double Serum -tehoseerumi ja Beauty Flash Balm -pikakaunistaja.

Ikiklassikko Double Serum ylläpitää kasvojen nuorekkuutta ja raikkautta. Ikonisen seerumin 20+1 kasviuutetta ylläpitävät ja tehostavat ihon toimintoja.

Myös Beauty Flash Balm on todellinen Clarins-klassikko vuosien takaa. Pikakaunistaja virkistää ja napakoittaa ihoa välittömästi ja tekee meikistä pitkäkestoisen.

UUTUUS
Skin Illusion Velvet -meikkivoide sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat luonnollisen, omia piirteitä korostavan nudetyylisen meikin. Meikkivoiteen sisältämät tapioka- ja bambupuuterit antavat välittömästi iholle mattapintaisen lopputuloksen. Iho on meikin levittämisen jälkeen väriltään luonnollisen tasainen, kuin ihollasi ei olisi meikkiä lainkaan. Meikkivoide myös hoitaa ihoa pitkäkestoisesti ja vähentää ihon kiiltoa ja supistaa huokosia.

Ever Matte Loose Powder -irtopuuteri kiinnittää meikin pitkäkestoiseksi. Käsilaukkuun kannattaa napata mukaan Ever Matte Compact Powder-kivipuuteri meikin korjailuun illan mittaan.

Poskipunaa ei kannata unohtaa, sillä se tuo raikkautta ja kolmiulotteisuutta kasvoille. Joli Blush 02 Cheeky Pink sopii kaikille ihosävyille.

Silmämeikin teko kannattaa aina aloittaa pohjustuksella ja valita tuotteeksi Everlasting Concealer -peiteaine. Peiteainetta kannattaa laittaa liikkuvalle luomelle, vaikka ei käyttäisikään luomiväriä. Kun luomen mahdollinen kirjavuus häivytetään, katse näyttää heti raikkaammalta.

UUTUUS
Juhlakautena ripsiin sopii täydellisesti Supra Lift & Curl Mascara -ripsiväri, jolla saat kauniisti kaarevat, taipuisat ja runsaat ripset. Ripsivärin sisältämä Lash Boosting Complex -yhdiste pidentää ja vahvistaa ripsiä. Ainutlaatuinen Lash Lifting Complex -yhdiste kohottaa ripsiä ja antaa niille kaarevuutta. Kaareva harjasosa mukailee ripsien luonnollista muotoa ja taivuttaa ripsiä sekä annostelee optimaalisen määrän ripsivärimassaa kerralla. Pitkäkestoinen sään ja kosteuden kestävä koostumus.

Kestävän huulimeikin saat, kun laitat huulille ensin Water Lip Stain -huulilakan. Näyttävän lopputuloksen saamiseksi kerrosta vesimäistä huulituotetta huulillesi. Kun huulilakka kuivuu, lopputulos on kauniin matta. Jos kaipaat klassisen kaunista lopputulosta, levitä huulilakan päälle esimerkiksi Joli Rouge -huulipunaa. Jos haluat räväkämmän ja kiiltävämmän huulimeikin, lisää huulilakan päälle Lip Comfort Oil Shimmer -huuliöljyä, jonka kolmiuloitteinen säihke saa huulesi näyttämään ihanan pehmeiltä.