Kotimainen Lasol laajentaa tuoksuvalikoimaa – suomalaisten perinnetuoksu terva nyt myös lasinpesunesteessä

Kotimainen Lasol tuo lokakuussa markkinoille uuden kausituoksun, suomalaisille hyvinkin tutun tervan. Tervan tuoksua ei ole aikaisemmin käytetty lasinpesunesteissä, vaikka se onkin yksi suomalaisten suosikkituoksuista. Tuote on saatavilla ainoastaan Motonet-myymälöissä.

– Tervan tuoksu viehättää suomalaisia ja se on tyypillinen tuoksu suomalaisissa kodeissa, kuten saunassa löylytuoksuna ja shampoona sekä pastilleina, kertoo Berner Oy:n autonhoitotuotteiden Category Manager Tomi Laitila. Suomen luonto ja kotimaiset raaka-aineet ovat inspiraatiomme lähde ja uutuustuoksu onkin hyvä jatkumo vuosi sitten lanseeratulle Lasol Havuntuoksulle, Laitila jatkaa.
Lasol on turvallinen, kotimainen lasinpesuneste
Lasol-lasinpesunesteet ovat kaikki Avainlipputuotteita ja täysin kotimaisia; tuotekehitys tehdään Helsingin Herttoniemessä ja valmistus Heinävedellä Bernerin omassa tehtaassa. Lasol-tuotteet ovat etanolipohjaisia ja biohajoavia ja siksi turvallisia käyttää auton tuulilasin puhdistamiseen. Lasol-tuotteet eivät koskaan sisällä myrkyllistä metanolia.
Lasol-laatu perustuu laadukkaan etanoliraaka-aineen ja tarkoin valikoitujen pesutensidien yhdistelmään. Nämä yhdessä takaavat sen, ettei tuulilasiin jää häiritsevää kalvoa tai raitoja, vaan tuulilasi puhdistuu kirkkaaksi. Pesevien ainesosien lisäksi Lasol sisältää myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia aineita.
Puhdas tuulilasi on osa liikenneturvallisuutta
Tuulilasinpesuneste on tuote, jota jokainen autoilija tarvitsee pitääkseen tuulilasin puhtaana ja näkyvyyden autosta tielle mahdollisimman hyvänä kelissä kuin kelissä. Lasinpesuneste ostetaan tarpeeseen ja sen ensisijainen tehtävä on tietenkin puhdistaa tuulilasi. Suomen talviolosuhteissa on lisäksi tärkeää, että lasinpesunesteessä on riittävä pakkaskesto, jotta pesujärjestelmä ei rikkoudu pakkasella. Käyttövalmis Lasol Tervan pakkaskesto on -22 °C, jota voi tarvittaessa nostaa lisäämällä sekaan Lasol-lasinpesutiivistettä.
Saatavuus
Lasol Terva on saatavilla vain Motonet-myymälöissä lokakuusta 2021 alkaen. OVH. 9,95 eur.