Nuxe rêve de miel Concentrated Solid Shampoo on ystävällinen hiuksille ja ympäristölle

Nuxe rêve de miel Concentrated Solid Shampoo on sulfaatiton ja silikoniton palasampoo, joka muodostaa täyteläisen, voidemaisen tuntuisen, miellyttävän tuoksuisen vaahdon.

Nuxe rêve de miel Concentrated Solid Shampoo -palasampoon sisältämät hunaja ja kameliinaöljy jättävät hiukset silkinpehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. 91 prosenttia aineosista on luonnollista alkuperää.

Palasampoo kestää käytössä jopa 12 viikkoa**). Pakkaus on kierrätettävää FSC-paperia, joka on saatu ekologisesti viljeltyjen metsien puista.

Kaikki palasampoota kokeilleet naiset tunsivat hiuksensa pesun jälkeen puhtaiksi. Naisista 93 prosenttia tunsi hiuksensa pehmeiksi ja 91 prosenttia helposti käsiteltäviksi.*)

Palasampoon kaksi vaikuttavaa ainetta saadaan Ranskasta:

Luomukameliinaöljy
Nuxen käyttämä kameliinaöljy tulee Lot-et-Garonnen alueen ekologisilta tiloilta. Hellävaraisella, luonnonmukaisella uuttamismenetelmällä valmistettu öljy sisältää runsaasti hiuksia hoitavia ja suojaavia omega 6 – ja omega 3 -rasvahappoja.
Hunajaa Provencesta
Provencen alueelta saatu korkealuokkainen laventelihunaja sisältää hiuksia hoitavia aktiivisia molekyylejä.

*) Kuluttajatesti, johon osallistui 68 henkilöä. Arvio saatu yhden pesukerran jälkeen.

**) Kaksi pesukertaa viikossa.

Suositushinta

Nuxe rêve de miel Concentrated Solid Shampoo 65g, suositushinta 13,70 euroa

Myynnissä 

Syyskuusta 2021 alkaen

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/tFFVcDBGvs9Q

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, paula.larjo@berner.fi, 040 5862400
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, emilia.pikkuaho@berner.fi, 0400 226675

——————————————————————————————————————————————

NUXE

Aliza Jabèsin perustama, ranskalainen kosmetiikkamerkki Nuxe on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Sarjan tuotteet ovat aina pyrkineet vastaamaan naisten odotuksiin, ja se on yksi syistä sarjan suureen suosioon ympäri maailmaa. Nuxen tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Nuxe-tuotteissa yhdistyvät aisteihin vetoavat tuoksut ja koostumukset, luonnon raaka-aineiden tehokkuus ja vahva tieteellinen osaaminen. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläinkokein. Nuxe käyttää tuotteissaan 100 % kasviöljyjä. Sarjan tuotteille on Ranskassa myönnetty 45 patenttia.