Berner Oy on nimittänyt Ove Uljaksen Senior Vice Presidentiksi ja johtoryhmän jäseneksi

Vahvistaaksemme sekä kasvuhakuista strategiaamme että yrityskauppojen tehokasta integrointia, olemme nimittäneet KTM Ove Uljaksen Berner Oy:lle Senior Vice Presidentiksi 22.11.2021 alkaen. Ove tulee tehtävässään vahvistamaan erityisesti Berner Pro -liiketoiminta-alueemme kasvua, integraatioita sekä kansainvälistymistä. Ove vastaa Berner Pro -liiketoimintayksikön päivittäisestä johtamisesta, kehittämisestä sekä kansainvälistymisestä Suomen, muiden pohjoismaiden ja Baltian osalta. Hän toimii Berner Oy:n johtoryhmän jäsenenä raportoiden toimitusjohtaja Antti Korpiniemelle. Pauliina Bovellánin vastuut säilyvät ennallaan ja hän jatkaa Berner Pro -yksikön liiketoimintajohtajan tehtävässä raportoiden jatkossa Ovelle.

”Bernerin strategian keskiössä ovat kansainvälistyminen ja kasvu. Kuluvan vuoden aikana olemme solmineet useita yrityskauppoja. Näiden toteutuneiden yrityskauppojen myötä yhtiömme henkilöstömäärä on kasvanut huomattavasti, ja suurin osa kasvusta kohdistuu Berner Pro -liiketoiminnan vastuualueelle. Ove on toiminut yli 20 vuoden ajan kotimaisen ja kansainvälisen terveydenhuollon parissa mm. Mehiläinen Oy:n sekä Pfizer Oy:n ylimmän johdon tehtävissä. Hänellä on erittäin vahvaa kokemusta yrityskaupoista ja niiden integroinneista, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä lukuisten strategia-, kehitys- ja muutoshankkeiden läpiviennistä.” kertoo Antti Korpiniemi.

Ove jatkaa edelleen myös Berner Oy:n hallituksen jäsenenä.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Antti Korpiniemi