LV Oat -tuotesarja valjastaa luonnon supervoiman herkän ihon tasapainoksi – Tuotteiden sisältämä kauraöljy syntyy elintarviketeollisuuden virrasta

Suomalainen perheyritys Berner Oy lanseeraa syyskuussa 2021 uuden innovatiivisen LV Oat -tuotesarjan, joka tulee myyntiin apteekkeihin. Tuotteet sisältävät kotimaisesta kaurasta valmistettua Fazer Aurora Kauraöljyä, joka valmistetaan Fazer Myllyn käyttämästä suomalaisesta kaurasta. LV Oat -tuotteiden kauraöljy syntyy Fazer Myllyn elintarviketuotannon virrasta, joten sen tuotanto kuormittaa ympäristöä tavallista vähemmän.

Ihotautiopin professorin Carl Erik Sonckin ja LumiValko-yrityksen kehittämästä palasaippuasta alkunsa saanut LV on toiminut suomalaisen herkän ihon asiantuntijana jo yli 50 vuoden ajan. Nyt Berner Oy:n omistama tuotemerkki tuo markkinoille uuden, innovatiivisen LV Oat -ihonhoitosarjan. Apteekkeihin myyntiin tulevan LV Oat -sarjan tuotteet sisältävät nimensä mukaisesti kauraa, tarkkaan sanottuna suomalaisesta kaurasta valmistettua öljyä.

“Ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia käyttämiensä tuotteiden raaka-aineiden alkuperästä ja pakkausten kierrätettävyydestä. LV Oat vastaa tähän toiveeseen. Se on kehitetty suomalaisen herkän ihon tarpeisiin vastuullisista raaka-aineista ja pakkausten muovimäärä minimoitu mahdollisimman pieneksi”, LV-tuoteryhmän markkinointipäällikkö Sanni Väinölä Berneriltä kertoo.

Tuotesarjan pääraaka-aine on suomalaisesta kaurasta valmistettu Fazer Aurora Kauraöljy, joka syntyy Fazer Myllyn elintarviketuotannon virrasta, joten sen tuotanto kuormittaa ympäristöä tavallista vähemmän.

Vegaaninen, vastuullinen ja erinomainen herkälle iholle

Fazer Aurora Kauraöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, kuten linoleenihappoa ja antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Rasvahapot hoitavat ja rauhoittavat herkkää, ikääntynyttä ja vaurioitunutta ihoa. Lisäksi LV Oat -tuotteet sisältävät prebiootteja, jotka toimivat ravintona ihon hyville mikrobeille ja hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihon syvimpiä kerroksia. Tuotteiden pH on iholle optimoitu.

LV Oat -tuotesarja on muiden LV-tuotteiden tapaan vegaaninen, eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Tuotteet eivät sisällä väriaineita tai -tuoksuja, joten ne sopivat erinomaisesti herkälle iholle.

“Tutkimusten mukaan tuoksut ovat yleisimpiä ihoa herkistäviä tekijöitä, joihin iho voi reagoida ihotyypistä riippumatta. Kyse ei ole siis pelkästään herkkäihoisten ongelmasta. Haluamme, että tuotteemme eivät kuormita ihoa, eivätkä ympäristöä. Siksi niihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä – kuten väriaineita tai hajusteita. Meille vähemmän raaka-aineita on juuri sopivasti”, Sanni Väinölä kertoo.

LV Oat -tuotesarjan voiteet on pakattu ensimmäisinä apteekkituotteina Suomessa pussipakkauksiin, jolloin voiteen saa käytettyä viimeiseen pisaraan asti. Pussi pakkauksena on ympäristöystävällinen: muovia tarvitaan tavalliseen muovituubiin verrattuna jopa puolet vähemmän ja tyhjänä pussit vievät vähemmän tilaa, jolloin esimerkiksi kuljetuksissa aiheutuu CO2-päästöjä vähemmän. 

LV Oat -tuotesarjan tuotteita on seitsemän

LV Oat -tuotesarjaan kuuluu seitsemän kasvojen- ja vartalonhoidon tuotetta. Kaikki tuotteet ovat saatavissa apteekeista kautta maan.

  • LV Oat Soft day cream SPF 20 – päivävoide, jossa aurinkosuojakerroin 20
  • LV Oat Regenerating night cream – yövoide, joka toimii voiteena ja naamiona
  • LV Oat Moisturizing Serum Water – kosteuttava seerumivesi, joka sisältää hyaluronihappoa
  • LV Oat Gentle cleansing milk – tehokas ja ihoa tasapainottava puhdistus- ja meikinpoistomaito
  • LV Oat Rich body cream – täyteläinen vartalovoide, jonka sisältämä prebiootti auttaa suojaamaan ihoa
  • LV Oat Balancing hand cream – käsivoide, jonka sisältämät hyaluronihappo ja karitevoi kosteuttavat tehokkaasti
  • LV Oat Caring body wash – hellävarainen ja hoitava pesuneste

Lisätiedot- ja tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/s5Nq8Z-wLVPc

Yhteystiedot

Berner Oy

Sanni Väinölä
Senior Brand Manager
S-posti: sanni.vainola@berner.fi
Puh: + 358 (0) 50 501 8744

Fazer Mylly, Suomi

Markku Mikola
Tuotekehitysjohtaja
markku.mikola@fazer.com
+358447108866

_______________________________________________________________________________________________

LV – vähemmän on juuri sopivasti

Suomalainen LV on ollut hajusteettomien ja väriaineettomien tuotteiden asiantuntija jo yli 50 vuotta. LV-tuotteissa on kaikki ihosi puhtauteen ja hyvinvointiin tarvittavat ainesosat – eikä mitään ylimääräistä.  Siksi ne ovat valinta sinun ja ympäristösi parhaaksi. Tuotteiden teho varmistetaan tieteellisesti ja mukaan valitaan vain laadukkaita raaka-aineita, jotka sopivat herkällekin iholle. Lue lisää www.lv.fi.

 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa