Clarins Nutri-Lumière Revive – Ihon ulkonäköä parantava sekä ihon toimintoja elvyttävä ja ihoa kiinteyttävä päivävoide

Kaikki saa alkunsa valosta

Tämän päivän 60-vuotiaat naiset, joita kukaan ei usko sen ikäiseksi, ovat rohkeita, aktiivisia, verkostuneita ja täynnä erilaisia suunnitelmia.

Clarins kehitti Nutri-Lumière -ihonhoitolinjansa näille naisille, jotta myös heidän ihonsa heijastaisi heidän elämäniloaan ja sisäistä hehkuaan.

Clarins, joka pyrkii aina vastaamaan kuluttajien toiveisiin, huomioi uuden voiteensa kohdalla naiset, joiden iho on menettänyt nuorekasta hehkuaan, veltostunut ja saanut hieman kellertävän sävyn.  

Nutri-Lumière Revive -voide on Clarinsin anti-age-tuotekehityksen viimeisin tulos. Se ehkäisee ihon värin kellastumista ja ylläpitää ihon nuorekasta hehkua.
 

Miten ehkäistään välittömästi ja pitkäaikaisesti ihon sävyn kellastumista?

Miten vähennetään glykaation vaikutuksia ihossa?

Suurin osa naisista ei tunne glykaatio-sanan merkitystä, vaikka se vaikuttaa suoraan heidän ihonsa kuntoon. Tiedetään, että enin osa yli 60-vuotiaista naisista huomaa ihonsa menettäneen nuorekasta hehkuaan, ihon näyttävän elottomalta ja ihon värin saaneen hieman kellertävän sävyn. Näiden naisten toiveena on, että iho saisi takaisin nuorekasta hehkuaan. Jopa pienet ilmerypyt voivat unohtua, jos iho näyttää elinvoimaiselta ja hehkuvalta.

Mitä glykaatio tarkoittaa?

Kyseessä on iän mukanaan tuoma ilmiö, joka antaa iholle hieman kellertävän sävyn. Glykaatiossa kollageenisäikeisiin sitoutuu liiallisesti sokeria. Tämä aiheuttaa kollageenisäikeiden jäykistymistä ja ”ruskistumista”. Juuri kollageenisäikeiden ”karamellisoituminen” saa aikaan ihon sävyn kellastumisen.

Ongelman ratkaisu

Valjastetaan käyttöön kaki-hedelmän sokeroitumiselta suojaavat tekijät ja ehkäistään siten glykaation haitallisia vaikutuksia ihossa.

Kaki, tehokkaasti vaikuttava superhedelmä

Kaki on Kiinasta kotoisin oleva, runsaasti C-vitamiinia ja mineraaleja sisältävä hedelmä, joka muistuttaa ulkonäöltään hieman kirkkaan oranssin väristä tomaattia.

Kaki-uuta ehkäisee ihon ikääntymistä

Uute suojaa kollageenisäikeitä glykaation aiheuttamalta ”karamellisoitumiselta” ja ehkäisee samalla ihon värin kellastumista.

Nutri-Lumière Revive -päivävoide

Ihon toimintoja elvyttävä ja ihon ulkonäköä parantava päivävoide

Voide kirkastaa välittömästi ihon väriä ja palauttaa sille sen nuorekasta hehkua. Lisäksi voide elvyttää ihon toimintoja, parantaa ihon ravinnon saantia ja palauttaa ikääntyneelle iholle sen nuorekasta täyteläisyyttä. Voiteen vaikutus perustuu kasviuutteisiin, joita hyödyntämällä Clarinsin tuotekehittäjät loivat ikääntyvälle iholle sen tarvitsemia ravintoaineita tuovan ja ihon värin kellastumista ehkäisevän hoitovoiteen.

 1. Välitön, ihon ulkonäköä parantava vaikutus: violetti, keltaisen vastaväri
  Voiteen sisältämä violetin sävyinen helmiäinen kirkastaa ihon väriä, parantamalla valon heijastumista ihon pinnasta. Voiteen pehmeä violetti väri jättää iholle hennon sävyn, joka tehostaa helmiäispigmentin vaikutusta. Violetti on keltaisen vastaväri, joten se neutraloi ihon keltaisuutta ja parantaa siten välittömästi ihon ulkonäköä.
 2. Täydellinen anti-age-vaikutus
  Nutri-Lumière Revive -päivävoide sisältää kahdeksan luomuviljellyn kasvin uutteesta koostuvan yhdisteen, joka ehkäisee kokonaisvaltaisesti ihon ikääntymisen merkkejä. Iho vahvistuu, rypyt madaltuvat ja iho saa takaisin nuorekasta täyteläisyyttään.

Nutri-Lumière Revive -päivävoiteen sisältämät 8 luomukasvin uutetta

Hevoskastanjan kukista saatu uute yhdistettynä eskiiniin. Hevoskastanjasta saatu tehokaksikko, joka aktivoi ihon ravinnon saantia.

Wakame-levän uute suojaa ja vahvistaa ihoa. Yhdistettynä luomukariteevoihin ja luomujojobaöljyyn leväuutteen ihoa suojaavat ominaisuudet tehostuvat ja ihon joustavuus paranee.

Harungana-uute tehostaa kollageenin muodostumista ihossa ja kiinteyttää siten ihoa.

Itulehtiuute parantaa ihon luonnollista kosteudensitomiskykyä.

Aavikkotaatelin uute tasoittaa ihon väriä ja palauttaa sille sen nuorekasta hehkua.

Kaurasokerit saavat aikaan välittömän, ihon pintaa tasoittavan lifting-vaikutuksen.

Lisäksi voide sisältää Clarinsin anti-pollution-yhdisteen, joka suojaa ihoa sekä sisä- että ulkoilman sisältämiltä epäpuhtauksilta ja sinisen valon aiheuttamilta haitoilta.

Hyvän olon väri

Naisten suosimien värien joukossa violetti sävy vastaa näkyvän valon lyhyimpiä aaltoja ja asettuu aallonpituudeltaan näkymättömän UV-valon ja sinisen värisävyn väliin. Väri yhdistetään rauhallisuuteen ja tyyneyteen. Väriterapiassa violettia käytetään rauhoittamaan levotonta mieltä. Värin mielialaa rauhoittavat ominaisuudet tunnetaan myös psykologiassa.

80 % naisista kokee violetin värin rentouttavana¹

¹ Tyytyväisyystesti, johon osallistui 106 naista kuukauden ajan.

Violetti kirkastaa ihon väriä

Väriterapiassa violetti toimii keltaisen vastavärinä ja häivyttää siten ihon keltaisuutta.

Tehokkaasti vaikuttava, iholle sen tarvitsemia ravintoaineita tuova yhdiste

Kaikki Nutri-Lumière-linjan tuotteet, mukaan lukien uusi Nutri-Lumière Revive -päivävoide sisältävät kahden hevoskastanjasta saadun uutteen yhdisteen. Hevoskastanjan kukista saatu uute ja sen hedelmistä saatu eskiini parantavat ihon ravinnon saantia. Hyvin ravittuna ihon elinvoima ja nuorekas hehku palautuvat.

Fibroblastisolujen ikääntyminen heikentää ihon ravinnon saantia. Tällöin ravintoaineiden imeytyminen ja kulkeutuminen kohti ihosoluja heikkenee. Huonosti ravittuna ihon väri muuttuu elottomaksi, iho menettää nuorekasta hehkuaan ja elinovimaisuuttaan.

Clarinsin kehittämä ihon, ravinnon saantia parantava, kahden kasviuutteen yhdiste ehkäisee kaikkia edellä mainittuja tekijöitä.

Muut Nutri-Lumière-hoitolinjaan kuuluvat tuotteet

Nutri-Lumière Renewing Treatment Essence -hoitovesi 200 ml, suositushinta 70 euroa

Päivittäiseen ihonhoitoon tarkoitettu, kevyt, emulsiomainen hoitovesi irrottaa hellävaraisesti liiallista kuollutta solukkoa ihon pinnasta. Hoitovesi kirkastaa ihon väriä ja parantaa sen jälkeen käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä ihoon. Hoitovettä hierotaan kevyesti puhtaalle iholle aamuin illoin.

90 % hoitovettä testanneista naisista koki hoitoveden virkistävän ihoaan. Testiin osallistui 110 naista, jotka käyttivät hoitovettä kuukauden ajan.

Nutri-Lumière Day Cream -päivävoide 50 ml, suositushinta 132 euroa

Miellyttävän tuntuinen, ihoon sulautuva voide, joka tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja elvyttää ihon toimintoja palauttaakseen aliravitulle iholle sen nuorekkaan hehkun.

99 % tuotetta testanneista naisista piti voiteen koostumusta raikkaan tuntuisena. Testiin osallistui 110 naista, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Nutri-Lumière Day Emulsion -hoitoemulsio päiväkäyttöön 50 ml, suositushinta132 euroa

Miellyttävän tuntuinen, rasvaton emulsio, joka tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja elvyttää ihoa palauttaakseen aliravitulle iholle sen nuorekkaan hehkun.

97 % emulsiota testanneista naisista piti sitä miellyttävän tuntuisena. Testiin osallistui 110 naista, jotka käyttivät emulsiota kuukauden ajan.

Nutri-Lumière Night Cream -yövoide 50 ml, suositushinta 138 euroa

Miellyttävän tuntuinen, ihoon sulautuva yövoide, joka elvyttää ja ravitsee ihoa, saaden ihon näyttämään aamulla levänneeltä ja raikkaalta.

91 % voidetta testanneista naisista kertoi voiteen jättävän ihon miellyttävän tuntuiseksi. Testiin osallistui 110 naista, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Nutri-Lumière Revive -päivävoide 50 ml, suositushinta 132 euroa

Ihon ulkonäköä parantava sekä ihon toimintoja elvyttävä ja ihoa kiinteyttävä päivävoide

Myynnissä

Nutri-Lumière Revive -päivävoide tulee myyntiin helmikuussa 2022

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/dcnjgsFxdSkv

Nutri-Lumière Revive -päivävoiteen testitulokset

Voidetta testanneista naisista:

87 % koki ihonsa keltaisuuden vähentyneen¹

92 % koki ihonsa värin kirkastuneen¹

84 % koki ihonsa näyttävän aiempaa elinvoimaisemmalta¹

81 % koki ihonsa kiinteytyneen¹

79 % koki ihonsa pinnan tuntuvan aiempaa sileämmältä¹

¹ Tyytyväisyystesti. Testiin osallistui 106 naista, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Heti näkyvät tulokset

Voidetta testanneista naisista:

80 % koki ihonsa tuntuvan aiempaa raikkaammalta¹

92 % koki ihonsa tuntuvan aiempaa miellyttävämmältä¹

¹Testiin osallistui 106 naista, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Viikon käytön jälkeen

Voidetta testanneista naisista

86 % koki ihonsa näyttävän aiempaa elinvoimaisemmalta²

77 % koki ihonsa näyttävän aiempaa virkeämmältä²

²Tyytyväisyystesti, testiin osallistui 106 naista, jotka käyttivät voidetta viikon ajan.

Ammattilaisen vinkit Clarinsilta

Kuorinta kirkastaa ihon väriä ja tehostaa käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä ihoon.

Valitse Comfort Scrub -kuorintavoide, jos ihosi on kuiva ja Doux Peeling -kuorintavoide, jos ihosi on normaali tai sekaiho.

Naamion tapaan käytettynä Beauty Flash -pikakaunistaja kirkastaa välittömästi ihon väriä.

Sekoittamalla SOS Primer 00 -pohjustusvoidetta Everlasting Youth -meikkivoiteeseen tasoitat ja kirkastavat välittömästi ihosi väriä.

Ihon väriä kirkastavat ravintoaineet

Lisää aamiaiseesi goji-marjoja ja suosi ruokavaliossasi kasviöljyjä, kuten pähkinäöljyä ja seesamiöljy.

Nauti haaleaan veteen sekoitettua sitruunamehua, jossa on mukana hedelmälihaa. Näin saat samalla kuituja ja hyödyt paremmin hedelmän sisältämästä C-vitamiinista.

Vastuullista kauneudenhoitoa

Clarins on jo yli 65 vuoden ajan sitoutunut säilyttämään luonnon monimuotoisuuden, suosinut Reilun kaupan -ohjelmia ja raaka-aineiden vastuullista hankkimista.

Clarins käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon luomuviljeltyjä kasviuutteita:

 • Hevoskastanjan kukista saatu uute
 • Wakame-levän uute
 • Kariteevoi
 • Harungana-uute
 • Itulehtiuute
 • Aavikkotaatelin uute
 • Kaurasokerit
 • Jojobaöljy
 • Valkohurtanmintun uute

Intialainen hevoskastanja

Luonnonmukainen uuttamismenetelmä

Intialaisen hevoskastanjan kukat ovat tunnettuja hauraudestaan. Siksi ne kerätään käsin ja kuivatetaan nopeasti tarkoin määritellyssä lämpötilassa. Tämä luontoa säästävä uuttamismenetelmä säilyttää aktiivisten molekyylien tehon ja elinvoimaisuuden.

Entä puun hedelmä?

Hedelmän siementen jauhamisen jälkeen, niistä uutetaan niiden aktiivinen molekyyli, eskiini.

Vedessä puhdistamisen, kristalloimisen, sentrifugoinnin ja etanoliin liuottamisen jälkeen, eskiini suodatetaan, sumutetaan, kuivatetaan ja lopuksi seulotaan. Tämän monimutkaisen prosessin avulla saadaan valmistettua ihon mikroverenkiertoa tehokkaasti aktivoiva vaikuttava-aine.

Ekologista pakkaussuunnittelua

Hoitolinjan päivä- ja yövoiteet on pakattu lasipurkkeihin, joiden valmistukseen on käytetty 25 % kierrätyslasia. Hoitonesteen pakkauksesta 25 % koostuu kierrätysmuovista. Tuotteiden pahvikotelot on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin kasvatettujen metsien puista.

Reilu kauppa

Reilun kaupan -ohjelmaa on käytetty luomuharungana-uutteen ja luomuitulehtiuutteen hankinnassa.

Clarins on kehittänyt yhteistyössä Jardins du monde -järjestön kanssa Madagaskarissa Reilun kaupan
-ohjelman. Jardins du monde -järjestö on vuodesta 2003 lähtien edistänyt paikallisten lääkkeellisten kasvien käyttöä väestön keskuudessa, jolla ei ole mahdollisuutta saada käyttöönsä tavanomaisia lääkkeitä.  

Clarins hankkii käyttämänsä karitevoin Länsi-Afrikasta, yksinomaan naisten johtamista artesaaniosuuskunnista. Vuodesta 2020 Clarins on ollut Global Shea Alliance -yhdistyksen jäsen ja on täten sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen menetelmiä karitevoin tuottamiseen ja käyttöön liittyen.

Lisätiedot:

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Yhteydenotot 
Toimittajat: Mira Marin | mira.marin@berner.fi | + 358 40 672 4274
Vaikuttajat: Emilia Pikkuaho | emilia.pikkuaho@berner.fi | + 358 40 0226 675