Clarins Total Eye – Erityishoitoa silmänympärysiholle

Huomio kiinnittyy silmänympärysihoon

Naiset kertovat, että kauneudenhoidossa heidän suurin huolenaiheensa ovat silmänympärysihon kunnossa tapahtuvat muutokset. Clarins haluaa vastata entistä paremmin kuluttajien tarpeisiin ja teetti siksi tutkimuksen tekijöistä, jotka vaikuttavat silmänympärysihon kuntoon. Tutkimuksessa kävi ilmi, että stressin ja väsymyksen vaikutukset näkyvät ensimmäisenä juuri silmänympärysiholla. Sibelius rypyt, jännitysrypyt, harakanvarpaat, yläluomien veltostuminen, silmänalusten tummuus ja silmänympärysihon turpoaminen ovat ohuella ja herkällä silmänympärysiholla näkyviä ongelmia. Clarins tarjoaa ratkaisun kaikkiin näihin ongelmiin.

Tänä päivänä Clarinsin tuotevalikoima sisältää viisi kohdistettua Total Eye -silmänympärysihon hoitotuotetta ja yhden kaikille sopivan silmänympärysihon anti-age-tuotteen. Näiden tuotteiden avulla herkkä silmänympärysiho säilyttää hyvän kuntonsa. Tuotteiden koostumukset sisältävät tehokkaita kasviuutteita ja käytettynä yhdessä Clarinsin kehittämän paineluihin perustuvan hierontatekniikan kanssa mahdollistetaan koko ohimolta ohimolle ulottuvan silmänympärysalueen hoito.

Clarinsin valikoimaan kuuluvat silmänympärystuotteet ovat kaikki erilaisia, koska kaikki naisetkin ovat erilaisia. Olipa ongelmana silmänympärysihon turvotus, kosteuden puuttuminen, ensimmäisten ryppyjen muodostuminen, kiinteyden menetys, ihon nuorekkaan täyteläisyyden palauttaminen, Clarinsilla on vastaus jokaiseen näistä ongelmista.

84 % naisista sanoo silmänympärysihon kunnon olevan ensimmäinen kauneudenhoitoon liittyvä huolenaiheensa¹

¹Kansainvälinen ihonhoitotutkimus, johon osallistui Ranskassa, Englannissa ja Amerikassa 989 yli 50-vuotiasta naista.

Mahdollisimman hyväkuntoinen silmänympärysiho

Clarinsillä on jokaiseen silmänympärysihon ongelmaan oma hoitotuotteensa, joista kukin voi valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan.

Vähentämään silmänalusten turpoamista

Tiesitkö?

Silmänalusten turpoaminen eli silmäpussit johtuvat lipidien tai liiallisen nesteen kertymisestä alaluomiin. Silmänalusten turpoamiseen liittyy usein myös silmänalusten tummuus. Silmänalusten turvotusta voidaan kuitenkin vähentää.

Miten?

Virkistämällä silmänympärysihoa.

Kasviperäinen kofeiini vaikuttaa turvotusta alentavasti.

Clarinsin ratkaisu:

Total Eye Contour Gel -silmänympärysgeeli

Geeli sisältää kasviperäistä kofeiinia ja luomu-gingko bilobaa. Total Eye Contour Gel alentaa silmänalusten turvotusta ja vähentää niiden tummuutta. Luomukamomillauute ja luomuruiskaunokkiuute rauhoittavat herkkää silmänympärysihoa.

Silmänympärysgeelin raikkaan tuntuinen koostumus alentaa välittömästi silmänympärysihon turvotusta. Silmänympärysiho näyttää levänneeltä, virkeältä ja vähemmän rasittuneelta.

Silmänympärysgeeliä testanneista naisista:

88 % tunsi silmänympärysihonsa rauhoittuneen¹

78 % tunsi painon tunteen silmäluomilla ja silmänalusten turvotuksen vähentyneen¹

¹ Kuluttajatesti, johon osallistui 106 naista, jotka käyttivät tuotetta kuukauden ajan.

Kosteuttamaan ja rauhoittamaan silmänympärysihoa

Tiesitkö?

Silmänympärysihossa ei ole ihoon kosteutta sitovaa hydrolipidikalvoa eikä se sisällä juurikaan talirauhasia. Tästä syystä kosteus pääsee haihtumaan siitä muuta kasvojen ihoa helpommin. Siksi on tärkeää ehkäistä kosteuden haihtumista silmänympärysiholta ja kosteuttaa sitä tehokkaasti.

Clarinsin ratkaisu:

Total Eye Hydrate

Miellyttävän tuntuinen voidenaamio, joka palauttaa silmänympärysihon kosteusvarastot sisältämänsä luomuitulehtiuutteen ansiosta. Voide häivyttää kuivuudesta johtuvia juonteita ja saa silmänympärysihon tuntumaan nuorekkaan täyteläiseltä ja joustavalta.

Sen lisäksi, että voide kosteuttaa tehokkaasti silmänympärysihoa, sen sisältämä irlantilaisesta sammaleesta saatu uute rauhoittaa ja kirkastaaa ihoa. Hevoskastanja taas elvyttää ihon toimintoja. Voidetta voidaan käyttää silmänympärysvoiteena aamuin illoin tai nopeasti vaikuttavana ihoa tehokkaasti kosteuttavana silmänympärysnaamiona.

Voidetta testanneista naisista:

87 % tunsi ihonsa välittömästi tehokkaasti kosteutetuksi¹

84 % tunsi ihonsa rauhoittuneen vietettyään päivän tietokoneen näyttöä tuijottaen¹

¹Testiin osallistui 104 naista, jotka käyttivät tuotetta kuukauden ajan.

Luomuitulehtiuute parantaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä.

Elvyttämään silmänympärysihoa ja kirkastamaan sen väriä

Tiesitkö?

Stressi ja väsymys lisäävät ihoa ennenaikaisesti vanhentavien vapaiden radikaalien muodostumista, jolloin ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten rypyt tulevat näkyviin. Hoidoksi suositellaan rauhoittumista ja silmänympärysvoiteen säännöllistä käyttöä.

Clarinsin ratkaisu:

Total Eye Revive

Geelimäisen voiteen sisältämät kasviperäiset uutteet vähentävät stressin ja väsymyksen aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Tehokkaana antioksidanttina tunnettu ohdakeuute vähentää vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ihossa ja ehkäisee siten ikääntymisen merkkien muodostumista ihoon. Hevoskastanjasta saatu eskiini sekä kofeiini vähentävät väsymyksen merkkejä, kuten silmänalusten tummuutta ja silmänympärysihon turvotusta.

Silmänympärysvoiteeseen lisätyt valoa heijastavat pigmentit täyttävät ja silottavat optisesti silmänympärysryppyjä. Luomukaurasokerit ja viileän tuntuinen, cryo-metallinen levityskärki saavat silmänympärysihon näyttämään välittömästi virkistyneeltä ja levänneeltä.

82 % voidetta testanneista naisista sanoi silmänympärysihonsa kunnon parantuneen¹

¹Testiin osallistui 99 naista, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Takaisuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

Häivyttämään ryppyjä silmänympärysiholta

Tiesitkö?

Sibelius-rypyt, väsymyksestä aiheutuvat rypyt, harakanvarpaat… silmänympärysiho on niin ohut, että rypyt tulevat siinä esiin muuta kasvojen ihoa nopeammin. Miten ylläpitää ihon nuorekasta ulkonäköä koko ohimolta ohimolle ulottuvalla silmänympärysalueella? Käyttämällä oikeantyyppisen koostumuksen omaavaa silmänympärysvoidetta, joka sisältää ihoa tehokkaasti hoitavia ja kiinteyttäviä ainesosia.

Kengurunkukkauute kiinteyttää ihoa

Clarinsin ratkaisu:

Total Eye Smooth

Miellyttävän pehmeän tuntuinen seerumivoide sisältää luomu-kengurunkukkauutetta ja luomu-mitacarpusuutetta, jotka kiinteyttävät tehokkaasti ihoa. Silkkialbitsian uute, hevoskastanjasta saatu eskiini ja kasvipohjainen kofeiini vähentävät silmänalusten tummuutta ja turvotusta.

Silmänympärysvoiteen ”ryppyjä täyttävä” -koostumus häivyttää välittömästi ryppyjä ja juonteita silmänympärysiholta, saaden silmänympärysihon näyttämään aiempaa tasaisemmalta, virkeämmältä ja nuorekkaamalta.

81 % voidetta testanneista naisista koki silmänympärysihonsa näyttävän aiempaa nuorekkaammalta¹

¹Testiin osallistui 107 nasta, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Lifting-hoitoa silmänympärysiholle

Tiesitkö?

Silmänympärysiho on ikään katsomatta herkkä ihoalue, siksi päivittäiset rasitustekijät näkyvät siinä muuta kasvojen ihoa herkemmin. Luomien iho saattaa veltostua muuta kasvojen ihoa nopeammin, jolloin väsymys ja eletyt vuodet tulevat aiempaa selvemmin esiin.

Minkälainen hoitotuote tällöin tarvitaan?

Silmänympärysvoide, joka palauttaa silmänympärysiholle sen nuorekasta täyteläisyyttä, häivyttää näkyvästi ryppyjä ja tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita sekä saa aikaan välittömän lifting-vaikutuksen.

Luomu-harunganauute palauttaa iholle sen nuorekasta täyteläisyyttä.

Akaasiavaha tasoittaa ihon pinnan rakennetta.

Clarinsin ratkaisu

Total Eye Lift

Silmänympärysvoiteen kevyt, raikkaantuntuinen koostumus sisältää luomuharungana-uutetta, joka yhdistettynä akaasiavahaan saa aikaan välittömän lifting-vaikutuksen. Samalla edellä mainitut vaikuttvat aineet palauttavat iholle sen nuorekasta täyteläisyyttä. Kasviperäinen kofeiini, hevoskastanjasta saatu eskini ja silkkialbitsian uute vähentävät silmänalusten tummuutta ja turvotusta sekä häivyttävät väsymyksen merkkejä.

Iho näyttää aiempaa sileämmältä, rypyt, juonteet ja harakanvarpaat ovat vähemmän näkyviä ja silmänympärysiho näyttää aiempaa nuorekkaammalta.

80 % tuotetta testanneista naisista sanoin silmänympärysihonsa näyttävän liftatulta 60 sekuntia tuotteen levittämisen jälkeen¹

¹Kuluttajatesi, johon osallistui 110 naista – tulokset 60 sekuntia silmänympärysvoiteen levittämisen jälkeen.

Säilyttämään kokonaisvaltaisesti ihon nuorekas ulkonäkö

Tiesitkö?

Jotta silmänympärysiho säilyttäisi nuorekkaan ja raikkaan ulkonäkönsä, tulee ylläpitää ja vahvistaa ihon 5 elintärkeää toimintoa: Ihon täytyy pystyä uusiutumaan, sen täytyy saada happea, ravintoaineita ja kosteutta sekä olla suojassa erilaisilta ärsytystekijöiltä.

Double-Serum on Clarinsin kaiken ikäisille sopiva anti-age-tuote ja nyt se on saatavilla myös silmänympärysiholle.

Luomukoiranputki elvyttää ihon toimintoja.

Kurkumauute parantaa solujen välistä kommunikaatiota.

Clarinsin ratkaisu:

Double Serum Eye

Kaikki Clarinsin ihon ikääntymiseen liittyvä asiantuntemus on koottu tähän seerumin, joka sisältää 96 % luonnon raaka-aineita. 12 kasviuutetta on yhdistetty ihon toimintoja elvyttävän luomukoiranputken kanssa. Seerumin kaksoiskoostumus on suunniteltu sopimaan täydellisesti herkälle silmänympärysiholle, jolloin se pystyy parhaalla mahdollisella tavalla häivyttämään ryppyjä, vähentämään näkyvästi silmänalusten turvotusta ja tummuutta sekä elvyttämään silmänympärysihoa. Seerumi täydentää valitun Total Eye -hoitotuotteen vaikutuksia, jolloin toista tuotteista käytetään aamulla ja toista illalla. Seerumia voidaan käyttää myös tehokuurina tietyn ajan.

89 % seerumia testanneista naisista huomasi silmänympärysryppyjensä madaltuneen ja silmänympärysihonsa näyttävän aiempaa virkeämmältä ja nuorekkaammalta¹

¹Tyytyväisyystesti, multi-etninen testiryhmä – 28 päivän käytön jälkeen, 264 naista.

Vastuulliset koostumukset

Hyväksi iholle, hyväksi maapallolle!

Luomuperäiset, Reilun kaupan -sääntöjä noudattaen hankitut kasviuutteet hoitavat herkkää silmänympärysihoa.

15 luomuperäistä kasviuutetta

1 ”vihreä” uute

3 luomukasvia

2 Reilun kaupan kasviuutetta

Clarins plussa

Anti-Pollution-yhdiste¹

Viimeisin versio Clarinsin uraauurtavasta yhdisteestä suojaa ihoa kolmivaiheisesti niin sisä- kuin ulkoilman sisältämiltä epäpuhtauksilta kolmen Clarinsin tutkimuskeskuksen valitseman kasviuutteen avulla:

Haarukkalevän uute ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta.

Linnunkaaliuute suojaa ihoa sekä ulko- että sisäilman sisältämiltä epäpuhtauksilta.

Luomuvalkohurtanmintun uute suoja ihoa ilman epäpuhtauksilta sekä siniseltä valolta.

¹Tuotteen koostumuksesta johtuen Total Eye Lift ei sisällä kyseistä yhdistettä.

Miellyttävän tuntuiset koostumukset

Virkistävä geeli, kevyt voide, täyteläinen balsami…

Kaikki Clarinsin silmänympärysiholle tarkoitetut hoitotuotteet sulautuvat ihoon ja vapauttavat sille sisältämänsä tehoaineet. Silmänympärysiho kirkastuu tuotteiden sisältämien pinkin, kullansävyisten ja valkoisten helmiäispigmenttien ansiosta. Koostumuksesta riippuen tuotteessa on hienostunut kukkainen tai hedelmäinen tuoksu. Jokainen Clarinsin silmänympärysihonhoitotuote tarjoaa miellyttävän tuntuisen, kaikkia aisteja virkistävän hoitokokemuksen.

Kaikki Clarinsin silmänympärysihonhoitotuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle silmäympärysiholle, ja ne sopivat myös herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille.

Tehokasta hoito silmänympärysiholle

Clarins kehitti edellä mainitut silmänympärysihon hoitotuotteet hoitamaan silmänympärysihon eritysongelmia. Jotta koko ohimolta ohimolle ulottuva silmänympärysalue pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa kannattaa käytettäviin hoitotuotteisiin lisätä oikeat levitysmenetelmät ja harjoitteet.

Hyväkuntoinen silmänympärysiho

Puhdista kasvojen iho aamuin illoin ja poista silmämeikki huolellisesti silmämeikinpoistoaineella. Kuori iho kerran viikossa.

Oletko tutustunut silmäjoogaan?

Silmänseudun jumppa – 5 minuuttia päivässä riittää – poistaa silmien väsymistä ja vähentää näyttöpäätteen aiheuttamaa rasitusta ja silmien kuivumista. Silmäjumpan voi suorittaa joko iltaisin kotona tai töissä kahden palaverin välissä.

Levitä käyttämäsi silmänympärystuote ohimolta ohimolle Clarinsin kehittämän painelutekniikan avulla.

Painele sormenpäillä kevyesti yläluoma ja alaluomia, tee painelut silmän sisänurkasta kohti ohimoita. Paina lopuksi kevyesti kulmakarvojen välistä aluetta.

Väsyneet silmät, kuiva silmänympärysiho

Levitä silmänympärysiholle Hydra-Essentiel Eye Mask -silmänympärysnaamio ja rentoudu 10 minuutin ajan. Silmänympärysiho näyttää välittömästi levänneeltä ja virkeältä.

SOS-meikki

Vaikeisiin aamuihin: Sekoita pieni määrä Total Eye Lift -silmänympärysvoidetta Everlasting Concealer
-peitevoiteeseen, niin silmänympärysiho näyttää sileältä ja levänneeltä, aivan kuin olisit nukkunut hyvin koko yön.

Säilytä Total Eye -silmänympärystuotteet jääkaapissa, niin ne tuntuvat iholla erityisen raikkailta ja niiden turvotusta alentava vaikutus tehostuu.

Lisävinkit

Rajoita ruutuaikaa, älä lue pimeässä, käytä aurinkolaseja ja aurinkosuojautuotteita auringossa oleskellessasi ja nuku selälläsi, jolloin nestekierto silmänympärysiholla tehostuu.

Tuotteiden hinnat

Total Eye Contour Gel 20 ml, 46,00 euroa

Total Eye Hydrate 20 ml, 46,00 euroa

Total Eye Revive 15 ml, 46,90 euroa

Total Eye Smooth 15 ml, 63,50 euroa

Total Eye Lift 15 ml, 73,00 euroa

Double Serum Eye 20 ml, 69,00 euroa

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/_TTxzk82s-Vj

Myynnissä

Uutuudet Total Eye Contour Gel, Total Eye Hydrate, Total Eye Revive ja Total Eye Smooth tulevat myyntiin helmikuussa 2022.

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Yhteydenotot 
toimittajat:
Mira Marin | mira.marin@berner.fi | + 358 40 672 4274
vaikuttajat:
Emilia Pikkuaho | emilia.pikkuaho@berner.fi | + 358 40 0226 675