Meikkipussi kevätkuntoon nokkelilla GOSH-meikkiuutuuksilla

Kevät tuo mukanaan upeita GOSH-meikkiuutuuksia, joilla luonnollisen ja raikkaan meikin teko käy vaivattomasti. Lämpenevä sää ja auringonpaiste muuttavat meikin kestävyyden ja suojan tarvetta, joihin GOSH vastaa tarjoten pitkäkestoisia ja kiinnostavia ratkaisuja. Täyteläistävän huulikiillon SPF-kerroin suojaa keväthangilla, entä miltä kuulostaisi meikinkiinnityssuihke, jota voi käyttää myös pohjustustuotteena? Hyaluronihappoa, yes please! Klikaten aukeava ja veikeä Just Click it! -ripsiväri saa jatkoa vettähylkivästä versiosta.

GOSH, miten vaivatonta meikkaaminen onkaan.

SOFT`N TINTED LIP BALM

GOSH Soft’n Tinted Lip Balm on huulia hoitava huulikiilto, joka antaa huulille kauniin kiillon ja läpikuultavan sävyn. Miellyttävän tuntuinen, huulia kosteuttava ja täyteläistävä koostumus levittyy helposti huulille, eikä jätä tahmaista tunnetta. Sisältää suojakertoimen SPF 15.

Tuote on saanut allergiasertifikaatin, ja se on hajusteeton ja vegaaninen.

KÄYTTÖ

Levitä huulikiilto puhtaille huulille. Huulikiiltoa voidaan käyttää myös yhdessä muiden huulituotteiden kanssa. Muotoiltu kärkiosa seuraa tarkasti huulten muotoa siistin, huolitellun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pidä huulten iho kunnossa poistamalla kuollut, kuiva iho huulista kuorimalla ja levittämällä niille säännöllisesti kosteuttavaa huulivoidetta.

HINTA

GOSH Soft’n Tinted Lip Balm 8 ml, suositushinta, 13,50 euroa

SÄVYVALIKOIMA

001 Nude
002 Nougat
003 Rose
004 Vintage Rose

PRIME`N SET SPRAY

GOSH Prime’n Set Spray -meikinkiinnityssuihke yhdistää samaan tuotteeseen meikkiä pohjustavan ja kiinnittävän suihkeen. Suihke auttaa meikkiä kestämään kasvoilla pidempään ja pysymään raikkaan näköisenä koko päivän ajan. Meikinkiinnityssuihke sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Merellinen Cityguard®- ja Anti-Pollution Active -yhdiste suojaavat ihoa ilmansaasteilta. Glyarin kosteuttaa ihoa ja antaa sille energiaa.

Tuote on saanut allergiasertifikaatin, ja se on hajusteeton ja vegaaninen.

KÄYTTÖ

Suihkauta tuotetta meikin alle, jolloin se toimii meikinpohjustusaineen tavoin, tai meikin päälle, jolloin suihke kiinnittää meikin paikoilleen ja auttaa meikkiä pysymään siistinä.

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkauta kiinnityssuihketta tasaisesti koko kasvoille. Suihkauta tuotetta kasvoille noin 15 cm etäisyydeltä ensin x-kirjaimen ja sen jälkeen t-kirjaimen muotoisin liikkein. Näin varmistat, että suihke levittyy tasaisesti koko kasvojen alueelle. Anna suihkeen imeytyä ihoon minuutin ajan.

HINTA

GOSH Prime’n Set Spray 50 ml, suositushinta, 13,50 euroa.

PRIMER PLUS + HYDROMATT

GOSH Primer Plus+ Hydromatt -meikinpohjustaja luo meikille tasaisen pohjan ja lisää meikin kestävyyttä. Meikinpohjustaja vastaa sekaihon tarpeisiin antaen iholle kosteutta ja ehkäisten ihon kiiltelyä. Ihon pinta näyttää aiempaa sileämmältä ja tasaisemmalta ja meikkivoiteen levittäminen helpottuu. Mattapinnan antava koostumus sisältää Evermat-yhdistettä, joka tasoittaa ihoa ja hillitsee ihon rasvoittumista. MultiMoist-yhdiste kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon pehmeyden. Sisältää suojakertoimen SPF 15.

Tuote on saanut allergiasertifikaatin, ja se on hajusteeton ja vegaaninen.

KÄYTTÖ

Lisää Primer Plus+ Hydromatt -meikinpohjustajaa puhtaalle iholle ennen muita meikkituotteita.

HINTA

GOSH Primer Plus+ Hydromatt 30 ml, suositushinta: 21,90 euroa

JUST CLICK IT! WATER RESISTANT MASCARA

GOSH Just Click It! Water Resistant Mascara on allergiasertifioitu, vettähylkivä ripsiväri, joka antaa ripsille runsaasti lisää pituutta ja tuuheutta. Ripsivärin kuituharja tavoittaa jokaisen ripsen ja levittää ripsivärimassan tasaisesti ripsiin tuoden näyttävyyttä joka ripselle. Samalla harjaosa erottelee ripset toisistaan. Pitkäkestoinen koostumus ei tahraa eikä varise. Klikkaa korkki auki: ripsiväri avautuu näppärästi vain korkkia painamalla.

Tuote on saanut allergiasertifikaatin, ja se on hajusteeton ja vegaaninen.

KÄYTTÖ

Levitä ripsien juurista kohti ripsien kärkiä ulos- ja ylöspäin suuntautuvin vedoin, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Mitä useamman kerroksen ripiväriä levittää, sitä näyttävämmän lopputuloksen saa.

HINTA

GOSH Just Click It! Water Resistant Mascara 10 ml, suositushinta: 16,90 euroa

BROW PEN

GOSH Brow Pen on tussikärkinen kulmatuote, jonka erittäin ohut kärki auttaa muotoilemaan kulmat kauniisti ja tarkasti. Sen ohuen tussikärjen avulla yksittäisten kulmakarvojen piirtäminen on helppoa, ja lopputuloksesta tulee luonnollinen. Pitkäkestoinen koostumus ei tahraa eikä karkaile päivän aikana.

Tuote on saanut allergiasertifikaatin, ja se on hajusteeton ja vegaaninen.

KÄYTTÖ

Piirrä ohuen kulmatussin avulla lyhyitä ylöspäin suuntautuvia vetoja kulmakarvojen joukkoon. Täytä mahdolliset aukot kulmakarvoissa ja pidennä tarvittaessa kulmakarvojen loppuosaa. Voit viimeistellä kulmameikin Defining Brow Gel -kulmageelin avulla.

HINTA

GOSH Brow Pen 10 ml, suositushinta: 12,50 euroa

SÄVYVALIKOIMA

001 Brown
002 Grey Brown
003 Dark Brown

SAATAVUUS

Soft’n Tinted Lip Balm, Prime’n Set Spray, Primer Plus+ Hydromatt ja Just Click It! Water Resistant Mascara ovat saatavilla helmikuun alusta alkaen ja Brow Pen huhtikuun alusta alkaen Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä sekä Sokos.fi-verkkokaupassa, valituissa K-Citymarketeissa sekä valtuutetuilta yksityisiltä jälleenmyyjiltä.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/sTP-ZKKTTrCr

LISÄTIEDOT

BERNER OY, Kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat:
Mira Marin
puh. +358 40 672 4274
sähköposti: mira.marin@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat:
Emilia Pikkuaho
puh. 0400 226675
sähköposti: emilia.pikkuaho@berner.fi