SENSAI CONTOURING LIPSTICK on kunnianosoitus perinteiselle japanilaiselle taiteelle

SENSAI tutkii ja hakee jatkuvasti innoitusta meikkituotteidensa kehittämiseen silkkitaiteesta. Siitä miten valo heijastuu silkkikankaan pinnasta ja miten se saa värit hehkumaan tuhansissa eri sävyissä.

Uuden CONTOURING LIPSTICK -huulipunan inspiraationa on toiminut perinteinen japanilainen mustemaalaus, jossa väriin lisätään aavistus tummaa musteen sävyä antamaan värille lisää syvyyttä. Tumman sävyn lisääminen huulipunaväriin antaa värille moniulotteisuutta, joka saa huulet näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä. Huulipunan pehmeä, mattapinnan jättävä koostumus korostaa huulten muotoa, selkeyttää huulirajaa ja jättää huulille pehmeän, samettimaisen hohteen.
 

SENSAI CONTOURING LIPSTICK 2 g

Ensimmäinen SENSAI-huulipuna, joka lisää värien vaikuttavuutta. Jokaiseen pehmeän voidemaiselta tuntuvaan huulipunan värisävyyn on lisätty aavistus mustaa, jolloin värisävyt korostavat huulten muotoa, selkeyttävät huulirajaa ja saavat huulet näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä. Huulipunan pehmeän tuntuinen, mattapinnan jättävä koostumus levittyy helposti huulille ja jättää ne miellyttävän tuntuisiksi.

Värivalikoimaan kuuluu 12 sävyä.

Huulipunahylsy ja siihen kuuluva huulipunasävyn refilli myydään erikseen, jotta vältettäisiin ympäristön kuormittamista. Huulipunahylsyä voidaan siis käyttää useamman kerran vaihtamalla siihen aina tarvittaessa uusi väritäyttöpakkaus.
 

KUNNIANOSOITUS PERINTEISELLE JAPANILAISELLE TAITEELLE

SENSAIN CONTOURING LIPSTICK -huulipunassa hyödynnetään perinteisen japanilaisen taiteen yksityiskohtia, jotta huulipuna vastaisi mahdollisimman hyvin kuluttajien vaatimuksia.

VÄRI

Perinteisessä japanilaisessa taiteessa Sumi-Shadow-pigmentit lisäävät väreihin aavistuksen tummuutta. Huulipunan sävyihin lisättyinä ne saavat värit korostamaan huulten muotoa. Jo yksi värikerros parantaa huulten muotoa ja saa huulet näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä. Värin tumma pohjasävy saa punan värin sointumaan tavallista paremmin ihon sävyyn.
 

KOOSTUMUS

Japanilaisen käsityötaidon erinomaisuus perustuu yksityiskohtien huomioimiseen ja viimeistelemiseen. Huulipunan koostumus on viimeistelty sekoittamalla yhteen silikonielastomeerejä ja heikosti valoa heijastavaa öljyä siten, että jokainen värisävy jättää huulille himmeän, mattapintaisen lopputuloksen. Toisin kuin perinteiset, puutereita sisältävät mattahuulipunat, CONTOURING LIPSTICK -huulipuna levittyy huulille pehmeästi kuin voide ja jättää huulet miellyttävän tuntuisiksi.
 

MUOTOILU

Huulipunakotelon muoto tulee japanilaisesta maalisiveltimestä ja sen kapea muoto on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan kädessä ylelliseltä sauvalta. Japanilaisten lakkaesineiden inspiroimana huulipunan korkin sisäosa on punainen. Itse puna kiertyy ulos ohuesta, kullanvärisestä putkesta.

HINTA

SENSAI CONTOURING LIPSTICK HOLDER, suositushinta 13,00 €                                                                               
SENSAI CONTOURING LIPSTICK REFILL 2 g, suositushinta 32,00 €

SAATAVUUS

Uutuushuulipunat ovat myynnissä 1.2.2022 lähtien Stockmann-tavarataloissa ja stockmann.com-verkkokaupassa, Sokos-tavarataloissa, Sokos Emotion -myymälöissä sekä sokos.fi-verkkokaupassa, osassa Kicks-ketjun myymälöitä sekä QStyle Kuusamo -erikoisliikkeessä.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/kCFRxmbTKkfJ

YHTEYDENOTOT:

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Yhteydenotot 
Toimittajat: Mira Marin | mira.marin@berner.fi | + 358 40 672 4274
Vaikuttajat: Emilia Pikkuaho | emilia.pikkuaho@berner.fi | + 358 40 0226 675