SENSAI FLAWLESS SATIN MOISTURE FOUNDATION – ihoa tehokkaasti kosteuttava meikkivoide, joka mukautuu ihoon kuin toinen iho ja jättää iholle silkkimäisen hehkun

SENSAI FLAWLESS SATIN MOISTURE FOUDATION SPF 25, 30 ml

Ihoon mukautuva, ihoa tehokkaasti kosteuttava meikkivoide, joka jättää iholle silkkimäisen hohteen. Meikkivoiteen sisältämä Smooth Fitting Film -tekijä mukautuu ihoon kuin toinen iho ja heijastaa samalla kauniisti valoa ihon pinnasta. Natural Blurring Powder -puuterihiukkaset häivyttävät ihon pinnan virheellisyyksiä ja antavat meikkivoiteelle aurinkosuojan SPF 25. Lisäksi meikkivoide sisältää Koishimaru Silk EX -silkkiä, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa aktivoimalla hyaluronihapon muodostumista sekä dermiksessä ja epidermiksessä. Skin Aura Pigments -pigmentit mukautuvat kaikkiin ihonsävyihin, jolloin lopputulos on luonnollisen ja raikkaan näköinen. Meikkivoide on tahraamaton, eikä tartu esim. helposti kasvomaskiin.

Parhaan lopputuloksen saa levittämällä meikkivoiteen GLOWING BASE -pohjustusvoiteen päälle LIQUID FOUNDATION BRUSH -siveltimen avulla. Pulloa ravistetaan ennen käyttöä.

Sävyvalikoimaan kuuluu 8 sävyä
 

HINTA

SENSAI FLAWLESS SATIN MOISTURE FOUDATION SPF 25, 30 ml, suositushinta 54,55 euroa

SAATAVUUS

Uutuusmeikkivoide on myynnissä 1.2.2022 lähtien Stockmann-tavarataloissa ja stockmann.com-verkkokaupassa, Sokos-tavarataloissa, Sokos Emotion -myymälöissä sekä sokos.fi-verkkokaupassa, osassa Kicks-ketjun myymälöitä sekä QStyle Kuusamo -erikoisliikkeessä.

TUOTEKUVA

https://www.bernerbrandbank.fi/l/jWXPhCCWNVpP

YHTEYDENOTOT:

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Yhteydenotot 
Toimittajat: Mira Marin | mira.marin@berner.fi | + 358 40 672 4274
Vaikuttajat: Emilia Pikkuaho | emilia.pikkuaho@berner.fi | + 358 40 0226 675