Uudet XZ Kaste -hiustenhoitotuotteet tehokosteuttavat hiuksia ja hiuspohjaa ihonhoidosta tutuilla hyaluronihapolla ja betaiinilla

Hyaluronihappo on saavuttanut suuren suosion ihonhoidossa, ja nyt kotimainen XZ-brändi hyödyntää tätä tähtiraaka-ainetta myös hiustenhoidossa. XZ-brändi lanseeraa alkuvuodesta 2022 tehokosteuttavat XZ Kaste -hiustenhoitotuotteet, jotka valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtaalla. XZ Kaste -hiustenhoitotuotteet, shampoo, hoitoaine ja hiusseerumi, sisältävät hyaluronihappoa ja kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, jotka yhdessä tehostavat hiusten luonnollista kosteustasapainoa.

Tehokas kosteutus on hiuksille ensisijaisen tärkeää suomalaisessa ilmastossa: talven kuiva ja kylmä sää tekee hiuksista pörröiset, ja hiuspohja janoaa kosteutta. Kesän paahtava aurinko kuivattaa hiuksia sekin, joten ympärivuotinen hiusten ja hiuspohjan kosteuttaminen on tarpeen. Kolmivaiheinen XZ Kaste ­-hiustenhoitorutiini valjastaa avuksi hyaluronihapon ja betaiinin, jotka tehokosteuttavat hiuksia ja hiuspohjaa.

”Ammennamme tähtiraaka-aineita ihonhoidosta hiustenhoitoon ja tuomme tuotteet kaikkien saataville. Kuluttajat ovat kiinnostuneita hiustenhoitotuotteista, jotka sisältävät tuttuja ja tehokkaita raaka-aineita ihonhoidon puolelta”, XZ:n Brand Manager Laura Pyykönen kertoo.

XZ Kaste hyaluronihappo seerumi on hiusten ja hiuspohjan uusi lempituote

Tehokosteuttavat XZ Kaste -tuotteet hellivät hiuksia läpi vaativien vuodenaikojen vahvistaen hiuksia, parantaen hiuspohjan hyvinvointia saaden ne näyttämään ja tuntumaan hyvinvoivilta.

XZ on tunnistanut kasvavan kiinnostuksen hiuksiin jätettäville seerumeille ja hiuspohjanhoitotuotteille: XZ Kaste -hiustenhoitosarja sisältää hiuksiin jätettävän seerumin, joka parantaa hiusten kammattavuutta ja käsittelyä. Hyaluronihapon rinnalla seerumi sisältää auringonkukan siemenuutetta, joka suojaa ja korjaa hiuksia auringon aiheuttamilta vahingoilta. Seerumi sopii loistavasti myös kuivan hiuspohjan kosteutukseen.

Seerumin lisäksi XZ Kaste -hiustenhoitosarjaan kuuluvat shampoo ja hoitoaine. Ne sisältävät hyaluronihapon ohella kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia. Yhdessä raaka-aineet parantavat kosteustasapainoa, vahvistavat hiuksia, antavat kiiltoa ja edistävät hiuspohjan hyvinvointia.
 

XZ-tuotevalikoima uudistuu jatkuvasti

Uusissa tuotteissa heijastuu, miten XZ haluaa tarttua hiustenhoidontrendeihin ja kuuntelee tarkasti kuluttajiensa toiveita.

Kotimaisten XZ-shampoiden ja -hoitoaineiden tuotekehitys tapahtuu Helsingin Herttoniemessä ja tuotteet valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä.

“Kotimainen tuotekehitys ja tuotanto ovat merkittävät vahvuutemme nyt ja tulevaisuudessa. Tartumme ja reagoimme ketterästi trendeihin ja ilmiöihin. Jatkuva uudistuminen ja uudet innovaatiot auttavat meitä pysymään ihmisten mielissä ja sydämissä”, Pyykönen jatkaa.

XZ Kaste -hiustenhoitorutiiniin kuuluvat tehokosteuttavat hyalyronihappo shampoo, hoitoaine ja seerumi – kuiville ja käsitellyille hiuksille

XZ Kaste tehokosteuttava hyaluronihappo shampoo

 • Kosteuttaa tehokkaasti jättäen hiukset hoidetun ja kosteutetun tuntuisiksi.
 • Shampoon sisältämä hyaluronihappo ja kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatava betaiini tehostavat hiusten luonnollista kosteustasapainoa, vahvistaen hiuksia, parantaen hiuspohjan hyvinvointia ja antaen hiuksille kiiltoa.
 • Shampoossa on raikas tuoksu.
 • Suositushinta 2,95 e

XZ Kaste tehokosteuttava hyaluronihappo hoitoaine

 • Kosteuttaa tehokkaasti, parantaa hiusten kammattavuutta ja vähentää hiusten sähköisyyttä, jättäen hiukset sileän ja pehmeän tuntuisiksi.
 • Hoitoaineen sisältämä hyaluronihappo ja kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatava betaiini tehostavat hiusten luonnollista kosteustasapainoa, vahvistaen hiuksia ja antaen hiuksille kiiltoa.
 • Hoitoaineessa raikas tuoksu.
 • Suositushinta 2,95 e

XZ Kaste tehokosteuttava hyaluronihappo seerumi

 • Hiuksiin jätettävän, tehokkaasti kosteuttavan seerumin sisältämä hyaluronihappo tehostaa hiusten luonnollista kosteustasapainoa saaden hiukset näyttämään ja tuntumaan hyvinvoivilta.
 • Auringonkukan siemenuute suojaa ja korjaa hiuksia auringon aiheuttamilta vaurioilta.
 • Parantaa hiusten kammattavuutta ja käsiteltävyyttä.
 • Seerumi soveltuu myös kuivan hiuspohjan kosteutukseen.
 • Seerumissa raikas tuoksu.
 • Suositushinta 5,65 e

Saatavuus

Uutuudet ovat saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista alkuvuodesta 2022 alkaen maaliskuun alkuun mennessä.

Tiesitkö tämän hyaluronihaposta ja betaiinista:

 • Hyaluronihappo on nimestään huolimatta sokerimolekyyli, jota löytyy kehostamme jo valmiiksi. Hyaluronihapon määrä vähenee ikääntyessämme.
 • Hyaluronihapon teho perustuu sen erinomaiseen kykyyn imeä ja sitoa kosteutta.
 • Puhdas hyaluronihappo voi imeä vettä jopa 1 000 kertaa oman painoonsa nähden.
 • Betaiini vahvistaa hiuksia ja parantaa hiusten joustavuutta.
 • Sokerijuurikkaasta valmistettu betaiini kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä elinvoimaisemmat.

Lisätiedot

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Laura Pyykönen                      
Brand Manager                       
050 597 8729                          
laura.pyykonen@berner.fi    

Tuotenäytteet medialle:
Mira Marin
Marketing Coordinator
040 672 4274
mira.marin@berner.fi 

Tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/LpVvLZ5pFW_S

Lue lisää tuotteista: www.xz.fi

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Berner Oy
Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 536. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme si­jaitsevat Suomessa ja tytäryhtiömme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Olemme sitoutuneet vastuullisuutemme jatkuvaan kehittämiseen. Lisätietoja: berner.fi.