Uudistuneiden Herbina Volume- ja Sensitive-muotoilutuotteiden vihreä ponnekaasu vähentää tuotteiden co2-päästöjä

Herbinan uudistuneet Volume- ja Sensitive -muotoilutuotteet sisältävät nyt sertifioidun vihreän ponnekaasun, joka vähentää jopa 90 % ponnekaasun aiheuttamista CO2-päästöistä.

Kotimaisen kauneudenhoitobrändin Herbinan tuotteet saavat inspiraationsa luonnosta ja tuotteet kehitetään luontoa kunnioittaen ja sen hyvinvointi huomioiden. Nyt Herbinan suositut Volume- ja Sensitive -muotoilutuotteet uudistuvat. Tuotteet sisältävät sertifioidun vihreän ponnekaasun, joka vähentää merkittävästi ponneaineen aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä, tehden tuotteista ympäristöystävällisempiä. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Herbina Volume-muotoilulinja sisältää kolme tuotetta: hiuskiinteen, muotovaahdon ja kuivashampoon, jotka antavat hiuksille upeaa tuuheutta ja kiiltoa. Muotovaahto toimii muotoilun ensimmäisenä vaiheena: tuote antaa hiuksille voimakkaan tuen, kauniin kiillon ja ilmavan lopputuloksen. Muotovaahto myös suojaa hiusta lämpökäsittelyn ajan. Tuote sisältää panthenolia ja lehmusuutetta sekä kotimaista hoitavaa betaiinia.

Hiuskiinne viimeistelee muotoilun, antaen hiuksille tuuheutta ja voimakkaan pidon. Kuivashampoo poistaa tehokkaasti hiusten ja hiuspohjan rasvaisuutta, tehden hiuksista tuuheamman näköiset ja raikkaan tuoksuiset. Kuivashampoo toimii myös muotoilun tukena, antaen ryhtiä kampaukselle.

Herbina Sensitive-muotoilulinja sisältää myös hiuskiinteen, muotovaahdon ja kuivashampoon, jotka muotoilevat hiuksia ilman lisättyjä hajusteita. Hiuskiinne ja muotovaahto antavat hiuksille voimakkaan tuen, ja sisältävät panthenolia ja kotimaista betaiinia. Kuivashampoo raikastaa hiukset poistaen tehokkaasti hiusten rasvaisuutta ja tukee muotoilua, lopputuloksena kauniit ja eloisat hiukset.

Herbina Volume hiuskiinne 250ml, muotovaahto 200ml ja kuivashampoo 200ml

  • Volume hiuskiinne antaa hiuksille tuuheutta ja voimakkaan pidon. Sisältää kosteussuojan sekä suojaavaa ja hoitavaa betaiinia, panthenolia ja lehmusuutetta.
  • Volume muotovaahto antaa hiuksille voimakkaan tuen ja suojaa hiusta lämpökäsittelyn ajan. Tuuheutta ja rakennetta antava tuote sisältää suojaavaa ja hoitavaa betaiinia, panthenolia ja lehmusuutetta.
  • Volume kuivashampoo poistaa tehokkaasti hiusten ja hiuspohjan rasvaisuutta. Tekee hiuksista tuuheamman näköiset ja raikkaan tuoksuiset. Tukee muotoilua ja antaa ryhtiä kampaukselle.
  • Vegaaniset koostumukset
  • Tuotteet sisältävät sertifioidun vihreän ponnekaasun, joka vähentää ponnekaasun aiheuttamia CO2-päästöjä

Herbina Sensitive hiuskiinne 250ml, muotovaahto 200ml ja kuivashampoo 200ml

  • Sensitive hiuskiinne antaa hiuksille voimakkaan pidon ja kosteussuojan ilman lisättyjä hajusteita. Panthenolia ja kotimaista betaiinia sisältävä hiuskiinne viimeistelee muotoilun, lopputuloksena kauniit ja eloisat hiukset.
  • Sensitive muotovaahto antaa hiuksille voimakkaan tuen ilman lisättyjä hajusteita. Pantenolia ja kotimaista betaiinia sisältävä muotovaahto antaa hiuksille tuuheutta ja kauniin kiillon.
  • Sensitive kuivashampoo poistaa tehokkaasti hiusten ja hiuspohjan rasvaisuutta ilman lisättyjä hajusteita. Raikastaa hiukset ja tukee muotoilua.
  • Vegaaniset koostumukset
  • Tuotteet sisältävät sertifioidun vihreän ponnekaasun, joka vähentää ponnekaasun aiheuttamia CO2-päästöjä

Suositushinta

Herbina Volume hiuskiinne 250ml, 4,09e

Herbina Volume muotovaahto 200ml, 3,99e

Herbina Volume kuivashampoo 200ml, 5,09e

Herbina Sensitive hiuskiinne 250ml, 4,09e

Herbina Sensitive muotovaahto 200ml, 3,99e

Herbina Sensitive kuivashampoo 200ml, 5,09e

Saatavuus 

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. 

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle 

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Noora Laurinus        
Brand Manager                        
050 3434 811                
noora.laurinus@berner.fi         

Lataa Herbina-uutuuksien tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/_rF7DWzpQ9ZP

Lue lisää tuotteista: www.herbina.fi

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone. 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa