Kiinteyttävä NUXE Merveillance Expert -hoitolinja uudistuu ja on nyt Merveillance LIFT – iho yhtä vahva kuin sinä

Nuxen ihoa kiinteyttävä ja ryppyjä häivyttävä Merveillance Expert -hoitolinja uudistuu ja laajenee uudella Merveillance LIFT Firming Powdery Cream -hoitovoiteella. Uusiutuneen hoitolinjan nimi on Merveillance LIFT.

Merveillance LIFT -hoitolinjan tuotteet kiinteyttävät ihoa ja madaltavat säännöllisesti käytettyinä ryppyjä ja juonteita. Vaikuttavana aineena tuotteissa toimii ihon tukirakennetta vahvistava mikroleväöljy, jonka yksi pisara sisältää 4 miljardin aktiivisesti toimivan solun voiman.

Hoitolinjaan kuuluvat, mikroleväöljyä sisältävät viisi tuotetta on kehitetty huomioiden Nuxen noudattamat clean beauty -sitoumukset. Kaikki hoitolinjan tuotteet ovat vegaanisia, eivät sisällä silikonia ja ne on valmistettu vähintään 96-prosenttisesti luonnosta peräisin olevista raaka-aineista. Linjan tuotteet tarjoavat aistillisen käyttökokemuksen miellyttävän tuntuisten koostumusten ja hillityn magnoliasta, freesiasta ja myskistä koostuvan tuoksun ansiosta¹

¹Paitsi Lift Eye Cream -silmänympärysvoide, jonka tuoksu on kehitetty sopimaan erityisesti herkälle silmänympärysiholle.

Mikroleväöljy – yksi pisara öljyä sisältää 4 miljardin aktiivisesti toimivan solun voiman.

Chlorella vulgaris on ikivanha levä, jolla on poikkeuksellinen uudistumiskyky. Mikroskooppisen pieni, makean veden viherlevä ilmestyi maapallolle ensimmäisen kerran 2,5 miljardia vuotta sitten ja on säilynyt nykypäiviin saakka uskomattoman kestävyytensä ansiosta. Levän vahva elinvoima johtuu sen runsaasti aktiivisia molekyylejä sisältävästä solukalvosta, jonka läpi edes virukset eivät pääse tunkeutumaan. Levällä on uskomaton uusiutumiskyky ja se synnyttää joka päivä neljä uutta solua.

Mikroleväöljy valmistetaan Ranskassa ekologisen uuttamismenetelmän avulla

Chlorella mikrolevää viljellään Bretagnessa bioreaktoreissa, jotka tarjoavat levälle optimaalisen kasvuympäristön, takaavat raaka-aineen jäljitettävyyden ja tasaisen laadun.
Levät asetetaan ensin linkoon, jossa ne käsitellään ylikriittisellä hiilidioksidilla. Käsittelyn aikana mikrolevän solukalvon sisältämät molekyylit, joita on muilla tavoin vaikea irrottaa, sitoutuvat hiilidioksidiin. Lopputuloksena on puhdas, stabiili mikroleväöljy, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja luonnon antioksidantteja.

Tästä johtuen yksi pisara öljyä sisältää tiivistetyssä muodossa 4 miljardin mikrolevän voiman. Lisäksi tämän innovatiivisen uuttamismenetelmän etuna on sen ekologisuus: siinä käytettävää hiilidioksidia voidaan kierrättää ja käyttää uudestaan miltei loputtomasti ja mikrolevän jäänteet voidaan kompostoida.

Mikroleväöljyn vaikutus dermiksen ja epidermiksen väliseen tyvikalvoon, in vitro -testi

Nuxe käyttää mikroleväöljyä vahvistamaan dermiksen ja epidermiksen välistä tyvikalvoa, jonka kunnolla on suuri merkitys ihon nuorekkuudelle. Hyväkuntoinen, aaltomainen tyvikalvo mahdollistaa ravintoaineiden, hapen jne. kulkeutumisen parhaalla mahdollisella tavalla näiden kahden ihokerroksen välillä. Lisäksi tyvikalvon aaltomainen muoto pitää ihon kiinteänä ja nuorekkaan näköisenä.
Mikroleväöljyn on todettu vaikuttavan kahteen välttämättömään tyvikalvon nuorekkuuteen vaikuttavaan tekijään. Kollageeni IV:n määrä lisääntyy 2,5-kertaisesti. Kollageeni IV muodostaa tyvikalvon verkkomaisen rakenteen. Dermiksen ja epidermiksen toisiinsa kiinnittävän laminiini 5 -proteiinin määrä lisääntyi 3,4- kertaisesti.

Ihon ikääntyminen ja ulkoiset rasitustekijät tasoittavat tyvikalvon aaltomaista muotoa, jolloin kollageenisäikeiden iholle antama tuki heikkenee. Iho menettää nuorekasta täyteläisyyttään ja kiinteyttään. Ihon pinnassa tämä näkyy ryppyinä.

Tyvikalvon aaltomaisen muodon palautuessa yhteys dermiksen ja epidermiksen välillä paranee ja iho saa takaisin nuorekasta täyteläisyyttään. Ihon tukirakenteen vahvistuessa rypyt madaltuvat ja ihon pinta näyttää aiempaa tasaisemmalta ja nuorekkaammalta.

Ekologiseseti suunnitellut pakkaukset

Merveillance Lift -hoitolinjan pakkaukset ovat kierrätettäviä¹, jotta ne rasittaisivat mahdollisimman vähän ympäristöä.

¹Poikkeuksena seerumipullon pipetti, joka lajitellaan sekajätteeseen.

Verrattuna aiempiin Merveillance Expert -linjan pakkauksiin Merveillance LIFT -linjan pakkaukset sisältävät 35 % vähemmän muovia ja 22 % vähemmän pahvia.

UUSI MERVEILLANCE LIFT FIRMING POWDERY CREAM -hoitovoide

Hoitovoiteen puuterimainen koostumus täyttää ryppyjä ja silottaa välittömästi ihon pintaa.
Innovatiivisen, puuterimaisen, ryppyjä täyttävän koostumuksen lisäksi voide myös kiinteyttää ihoa ja
madaltaa jo syntyneitä ryppyjä. Puuterimaisen, mattapintaisen lopputuloksen jättävää hoitovoidetta suositellaan erityisesti normaalille ja sekaiholle. Hoitovoiteessa käytetyistä raaka-aineista 96 % on luonnosta peräisin.

63 % voidetta testanneista naisista sanoi ihonsa näyttävän aiempaa tasaisemmalta¹
71 % voidetta testanneista naisista sanoi ihonsa näyttävän liftatulta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen²

¹Kuluttajatesti, johon osallistui 20 naista, jotka käyttivät voidetta 56 päivän ajan.

²Kuluttajatesti, johon osallistui 21 naista. Tulokset heti voiteen levittämisen jälkeen.

Hinta: Kierrätettävä lasipurkki 50 ml, suositushinta 50,80 euroa

FIRMING VELVET CREAM

Täyteläisen tuntuinen ihoa kiinteyttävä ja ryppyjä häivyttävä hoitovoide. Voide jättää ihon välittömästi joustavan ja napakan tuntuiseksi. Täyteläisen koostumuksensa johdosta hoitovoidetta suositellaan normaalille ja kuivalle iholle. Voiteessa käytetyistä raaka-aineista 97 % on luonnosta peräisin.

64 % voidetta testanneista naisista sanoi kasvonpiirteidensä selkiytyneen¹

Kahden kuukauden käytön jälkeen voidetta testanneista naisista 100 % sanoi ihonsa näyttävän aiempaa kauniimmalta ja tuntuvan aiempaa joustavammalta²

¹Kuluttajatesti, johon osallistui 22 naista, jotka käyttivät voidetta kuukauden ajan.

²Kuluttajatesti, johon osallistui 21 naista, jotka käyttivät voidetta 56 päivän ajan.

Hinta: Kierrätettävä lasipurkki 50 ml, suositushinta 50,80 euroa.

FIRMING ACTIVATING OIL-SERUM

Tehokkaasti vaikuttava anti-ageing-seerumi, joka koostuu 100-prosenttisesti aktiivisista aineosista. Jo kolme pisaraa seerumia saa ihon näyttämään välittömästi aiempaa sileämmältä, joustavammalta ja napakammalta. Kuukauden käytön jälkeen iho on 32 %ᶾ aiempaa kiinteämpi. Iho tuntuu vahvistuneen ja sen vastustuskyky on parantunut, iho näyttää selvästi aiempaa nuoremmalta. Seerumissa käytetyistä raaka-aineista 98 % on luonnosta peräisin.

ᶾKuluttajatesti, johon osallistui 18 naista, jotka käyttivät seerumia kuukauden ajan.

Hinta: Lasipullo 30 ml, suositushinta 55,80 euroa.

LIFT EYE CREAM

Silmävoiteen sisältämät, luonnollista alkuperää olevat, ihon pinnan virheellisyyksiä häivyttävät aineosat tasoittavat välittömästi ryppyjä, alentavat silmänalusten turvotusta ja vähentävät väsymyksen merkkejä. Silmänympärysiho näyttää jo ensimmäisen käyttökerran¹ jälkeen aiempaa nuorekkaammalta. Kuukauden käytön² jälkeen silmänympärysiho vaikuttaa aiempaa kiinteämmältä ja yläluomet kohotetuilta. 94 % silmänympärysvoidetta käyttäneistä naisista sanoi silmänympärysihonsa ryppyjen ja juonteiden madaltuneen. Silmänympärysvoiteessa käytetyistä raaka-aineista 97 % on luonnosta peräisin.

¹Kuluttajatesti, johon osallistui 32 naista. Tulokset heti ensimmäisen levityskerran jälkeen.

²Kuluttajatesti, johon osallistui 32 naista, jotka käyttivät silmänympärysvoidetta kuukauden ajan.

Hinta: Muovituubi 15 ml, suositushinta 40,00 euroa.

CONCENTRATED NIGHT CREAM

Tehokkaasti vaikuttava anti-ageing-yövoide, joka tekee ihosta levänneen ja aiempaa tasaisemman ja virkeämmän näköisen. Yövoidetta käyttäneistä naisistaᶾ 100 % kertoi ihonsa tuntuvan aiempaa kiinteämmältä ja sileämmältä sekä ryppyjen madaltuneen. Yövoiteessa käytetyistä raaka-aineista 97 % on luonnosta peräisin.

ᶾKuluttajatesti, johon osallistui 22 naista, jotka käyttivät voidetta 56 päivän ajan.

Hinta: Kierrätettävä lasipurkki 50 ml, suositushinta 50,80 euroa.

Myynnissä: Nuxe Merveillance LIFT -tuotteet ovat myynnissä 1.3.2022 lähtien.

Tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/MMMCnB-Lss7m

Lisätiedot:

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Yhteydenotot 
toimittajat: Mira Marin | mira.marin@berner.fi | + 358 40 672 4274
vaikuttajat: Emilia Pikkuaho | emilia.pikkuaho@berner.fi | + 358 40 0226 675

Nuxen anti-age-ihonhoitolinjat

Tiivistetyssä muodossa olevia kasiperäisiä vaikuttavia aineita sisältävät ihonhoitotuotteet eri ikäisten ihonhoitotarpeisiin. Tuotteissa yhdistyvät miellyttävän tuntuiset koostumukset aisteja hemmotteleviin tuoksuihin.

Super Serum [10]

Kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille sopiva ikääntymisen merkkejä vähentävä seerumi.

25+

Crème Prodigieuse® Boost

Ehkäisemään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja kirkastamaan ihoa.

35 +

Merveillance® LIFT

Madaltamaan ryppyjä ja kiinteyttämään ihoa.

50 +

Nuxuriance® Ultra

Kokonaisvaltaista anti-ageing-hoitoa

60 +

Nuxuriance® Gold

Hoitamaan kokonaisvaltaisesti ikääntymisen merkkejä ihossa, tuomaan iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja kirkastamaan ihon väriä.

NUXE

Aliza Jabèsin perustama, ranskalainen kosmetiikkamerkki NUXE on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Sarjan tuotteet ovat aina pyrkineet vastaamaan naisten odotuksiin, ja se on yksi syistä sarjan suureen suosioon ympäri maailmaa. NUXEN tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. NUXE-tuotteissa yhdistyvät aisteihin vetoavat tuoksut ja koostumukset, luonnon raaka-aineiden tehokkuus ja vahva tieteellinen osaaminen. Sarjan tuotteille on Ranskassa myönnetty 45 patenttia.
Useat sarjan tuotteet ovat saavuttaneet ikonisen kulttimaineen, kuten Huile Prodigieuse® -kuivaöljy, ihoa kosteuttavat Crème Fraiche® de Beauté -tuotteet, Nuxuriance® Ultra -linjan tuotteet sekä Rêve de Miel®
-linjan Baume Lèvres -huulivoide.
NUXE-tuotteisiin voi myös tutustua yli 60 kylpylässä ja hoitolassa niin Ranskassa kuin lukuisissa muissa maissa. Suomessa ei toistaiseksi ole NUXE-hoitoloita.

Nuxen tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa.

Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläinkokein.

Nuxen käyttää tuotteissaan 100 % kasviöljyjä.

Hankinnoissa suositaan kestävää kehitystä, ympäristöystävällisiä aktiivisia aineosia, joiden alkuperä on maantieteellisesti jäljitettävissä.

Ympäristöystävälliset pakkaukset ja ekologinen lähestymistapa pakkausten suunnitteluun.

Tiukat vaatimukset poishuuhdeltavien tuotteiden biohajoavuudesta.

Kumppanuus Yann Arthus-Bertrandin perustaman Good Planet -säätiön kanssa ekologisten ja yhteiskunnallisten hankkeiden tukemiseksi.

Tuetaan mehiläispesien kuntoa ja rakentamista Vodgesissa Ranskassa sekä rakennetaan mehiläispesiä Tuileriesin-puistoon yhteistyössä Louvren museon kanssa.

Osallistutaan merten suojelemiseen muovilta yhteistyössä Oceannoplastic-ympäristöjärjestön kanssa.

Järjestänyt vuodesta 2001 yhteistyössä CEWin, Centres de Beauté kanssa kauneushoitoja vakavasti sairaille ihmisille.

Tuetaan ”1001 Fontaines” -projektia, jotta kaikilla olisi mahdollisuus puhtaaseen juomaveteen.

Tuotelahjoituksia Agence du Don en Nature -järjestön kautta. Kyseinen järjestö jakaa tuotteet eteenpäin puutteessa eläville ihmisille.