Trendikkäät pastellivärit hyppäsivät kevään Hai-saappaisiin

Tämän kevään trendivärit näkyvät myös kumisaappaissa. Ihanat hempeät pastellivärit vaalea liila, viileä minttu ja kirkas aprikoosi herättävät kevään heti täyteen kukoistukseen, eikä maaliskuun harmaus tunnu enää missään!

Värikkäät saappaat sopivat vaatetukseen kuin vaatetukseen. Voit rohkeasti yhdistää värikkäitä vaatteita värikkäisiin saappaisiin, nyt saa liioitella ja olla näyttävä. Trendikäs ja mukavuudenhaluinen kulkevat tänä keväänä käsi kädessä ja muotia on muuttaa arkiset asiat, kuten kumisaappaat, juhlavaksi.

​​​

Myös kirkkaat värit tekevät paluun muotiin. Musta on aina tyylikäs ja varma valinta, mutta tänä keväänä rinnalle nousevat myös kirkkaat värit. Hain mallistosta löytyy perusvärinä keltainen, sininen ja tulipunainen – kaikki nekin kevään trendivärejä. Valitse suosikkisi ja tyylisi.

Tutustu valikoimaan osoitteessa haicolours.com ja löydä oma värisi.