Auton maalipinnalle suoja 5 minuutissa uudella KORREK Pro TFC™ Hydrox -pinnoitteella

Autonhoitotuotteissa trendien aallonharjalla ovat jo useamman vuoden olleet erilaiset keraamiset pinnoitteet. Keraamisista pinnoitteista on tehty kuluttajille entistä helppokäyttöisempiä ja käyttäjäystävällisempiä. Uusi KORREK Pro Hydrox TFC™ aktivoituu veden vaikutuksesta, eikä vaadi mekaanista levitystä – suihkuta vasta pestyille, kosteille pinnoille ja huuhtele. Saat vettä ja likaa hylkivän peilimäisen kiillon auton maalipinnalle vain 5 minuutissa.

Miksi vahata, kun voi pinnoittaa?

Auton suojaaminen on teknologian kehittymisen myötä pyritty tekemään mahdollisimman nopeaksi ja vaivattomaksi suoritukseksi, johon ei kulu liikaa aikaa. Keraamisen pinnoitteen avulla autonhoidosta on tullut helppoa ja vaivatonta. Jos vahaukseen piti varata vähintään tunti, keraamisen suihkutettavan pinnoitteen avulla auton suojaa minuuteissa.

Uusinta pinnoittamisessa on suihkutettavat suojatuotteet. Nyt lanseerattavan kotimaisen Hydrox-pinnoitteen levitys vie aikaa noin 5 minuuttia. Tuote on pakattu suihkepulloon ja nopeuden salaisuus on siinä, että se aktivoituu vedellä: ainetta suihkutetaan paneeli (esim. ovi) kerrallaan, jonka jälkeen sama alue huuhdellaan heti juoksevalla vedellä. Olennaista on, että huuhtelu tehdään juoksevalla vedellä ja mukana on jonkin verran painetta. Huuhtelun voi tehdä myös painepesurin avulla.

Tuote on turvallinen käyttää, eikä se sisällä lisättyjä hajusteita. Open hose -kuivausmenetelmän taitaja saa auton lähes kuivaksi käsittelyn ansiosta, mutta mikäli vielä pisaroita pinnoille jää, ne kannattaa kuivata puhtaalla mikrokuituliinalla kevyesti pois.

KORREK Pro TFC™ Hydrox SiO2 Spray & Rinse -pinnoite

  • Erittäin helppo ja nopea tapa suojata auto erilaisilta ulkoisilta rasituksilta, kuten maantiesuolalta, pieltä ja UV-säteiltä. 
  • Aktivoituu veden vaikutuksesta, eikä vaadi mekaanista levitystä: suihkuta vasta pestyille, kosteille pinnoille ja huuhtele.
  • Antaa maali- ja metallipinnoille peilimäisen kiillon ja tekee käsitellyistä pinnoista erittäin vettä ja likaa hylkivät.
  • Käyttäjäturvallisen, SiO2-pohjaisen pinnoitteen ansiosta lika ei tartu suoraan auton pinnoille vaan irtoaa käsitellyiltä pinnoilta helposti.
  • Käyttökohteet: maali-, kumi-, muovi-, alumiini- ja kromipinnat, myös teipatut pinnat ja auton sivulasit
  • Käsittelyaika: noin 5 minuuttia
  • Riittoisuus: (700 ml) 6-10 henkilöautoa
  • Kesto: 2-4 kk, riippuen auton käyttöolosuhteista ja pesutavoista
  • Kotimainen Avainlipputuote

Saatavuus ja hinta

KORREK Pro Hydrox TFC™ on saatavilla KORREK-jälleenmyyjillä vk 14. 

Suositushinta 21,90 eur.

Lataa kuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/D9bspZdjcDd5

Lue lisää tuotteista: www.korrek.fi/

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.