Monipuolisia autonhoidon palveluita tarjoava KORREK Pro Center Lippulaiva avataan – Berner Oy luo autonhoitoalalle uudenlaisen yrittäjyysmallin Suomen parhailla kauppapaikoilla

Berner Oy avaa uudistuneeseen kauppakeskus Espoon Lippulaivaan Suomen ensimmäisen franchise-mallilla toimivan KORREK Pro Center -autopesulan. KORREK Pro Center palvelee asiakkaita monipuolisella palvelutarjonnalla autonpesusta renkaanvaihtoon ja ilmastointihuoltoihin. Kotimaisuus, vastuullisuus ja laadukkaat tuotteet nousivat Kauppakeskus Lippulaivan valintakriteereissä suureen rooliin toimijan valinnassa. Perheyritys Berner Oy:n edustaman KORREK-tuotemerkin historia ja tarjonta tekivät vaikutuksen.
 

Uuden ajan autonhoitoa

Uusi monipuolisia autonhoitopalveluita tarjoava KORREK Pro Center -autopesula avataan Espoon Lippulaivaan 31.3.2022. Tavoitteena on kasvaa maanlaajuiseksi ketjuksi vuoteen 2025 mennessä. Berner Oy tarjoaa autonhoitoalan osaajille mahdollisuutta ryhtyä KORREK Pro Center -franchise-yrittäjäksi huippupaikoille, vilkkaimpien kauppakeskusten tai Business Park -yrityspuistojen yhteyteen rakennettaville uuden ajan autonhoitokeskuksille.

KORREK on Suomen tunnetuin autonhoitomerkki, jonka tuotteet valmistetaan Bernerin omalla tehtaalla Heinävedellä 99,9%:sti uusiutuvalla energialla. Kotimainen tuotekehitys on kautta aikojen ollut kärjessä autonhoidossa ja vastuullisuutta kehitetään jatkuvasti. 100 % kierrätetystä PET-muovista valmistetut pullot otetaan käyttöön vuonna 2022.

–– Centereiden tarjonnassa on koko KORREK-tuoteportfolio, joka sisältää niin ammatti- kuin kuluttajakäytössä tarjolla olevat autonhoitotuotteet. Uudella KORREK Pro Center -palvelukonseptilla haluamme tarjota monipuolisen palvelukokemuksen, Berner Oy:n autonhoitotuotteiden Category Manager Tomi Laitila taustoittaa.

Laaja palvelutarjoama saman katon alta

KORREK Pro Center Lippulaivan palvelutarjoamaan sisältyy mm. monipuoliset autojen käsinpesuvaihtoehdot, kiillotukset ja pintakäsittelyt, renkaanvaihdot, tuulilasipalvelut, ilmastointihuollot ja autoteippaukset. KORREK Pro Center on yrittäjävetoinen täyden palvelun autonhoitokeskus. Yrittäjät ovat kokeneita autonhoidon ammattilaisia, heillä on ammattitaito myös auton pintakäsittelyistä ja heille hyvä asiakaskokemus on kunnia-asia.  

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa