Uusi Cosmos-sertifioitu Eco by Herbina Raikastava deodorantti ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista iholle luonnollisesti

Eco by Herbina -tuotevalikoima laajenee nyt myös deodorantteihin: uusi Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu Raikastava deodorantti neutraloi epämiellyttäviä tuoksuja iholla ja ehkäisee tehokkaasti hien hajun muodostumista, jättäen ihon raikkaan tuoksuiseksi ja pehmeäksi.

Alkoholiton, alumiiniton ja Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu luonnonkosmetiikan deodorantti sisältää yli 99 % luonnollisia raaka-aineita. Biohajoava ja vegaaninen koostumus sisältää seljankukkauutetta ja glyserolia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa ja auttavat pitämään kainaloiden ihon pehmeänä. Tuotteessa on raikkaan kukkainen tuoksu.

”Luonto on Herbinan suurin inspiraatio ja luonnon raaka-aineet ovat keskeisessä osassa tuotekehitystämme. Tuotteissa hyödynnetään vahvasti luonnon upeita ja ravitsevia raaka-aineita ja tuotteet myös formuloidaan ympäristön hyvinvointi huomioiden”, Herbinan Brand Manager Noora Laurinus kertoo.

Luonnollisissa deodoranteissa ei käytetä synteettisiä alumiinisuoloja tai hikoilua estäviä raaka-aineita, jolloin teho perustuu hien hajun neutralisoimiseen ja raikkaan tunteen luomiseen. Biohajoavat, luonnolliset koostumukset vähentävät myös ympäristön kuormitusta ja Cosmos-sertifikaatti takaa tuotannon ja raaka-aineiden hankinnan vastuullisuuden.

”Olemme pyrkineet kehittämään tuotteen, joka sopisi mahdollisimman monelle. Tuote on muun muassa alkoholiton ja soodaton ja sisältää erilaisia hoitavia raaka-aineita, jotka tekevät tuotteesta hellävaraisen”, Herbinan tuotekehityskemisti Jenni Hallanaro kertoo. Tuote on kehitetty Helsingin Herttoniemessä ja valmistetaan Heinävedellä Bernerin tehtaalla.
 

Eco by Herbina Raikastava deodorantti 50ml

  • Neutraloi epämiellyttäviä tuoksuja iholla ja ehkäisee tehokkaasti hien hajun muodostumista
  • Alkoholiton ja alumiiniton deodorantti
  • Kosteuttava ja hoitava koostumus
  • Vegaaninen, biohajoava ja Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu luonnonkosmetiikan deodorantti: sisältää yli 99 % luonnollisia raaka-aineita
  • Raikkaan kukkainen tuoksu
  • Tuote valmistetaan Suomessa Heinävedellä, ja sillä on Avainlippu-tunnus

Suositushinta

Eco by Herbina Raikastava deodorantti 50ml, 3,70 €

Saatavuus

Tuote on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. 

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Noora Laurinus        
Brand Manager                        
050 3434811                          
noora.laurinus@berner.fi       

Tuotenäytteet medialle:
Mira Marin
Marketing Coordinator
040 672 4274
mira.marin@berner.fi  

Lataa Herbina-uutuuksien tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/f8VGh2C79_k8

Lue lisää tuotteista: www.herbina.fi

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.