IsaDora Spring Collection 2022: elinvoimaisia sävyjä silmissä ja kynsissä

Kevään IsaDora -kausikokoelman avulla pääset hetkessä iloiseen kevättunnelmaan! Kokoelman värien inspiraationa on toiminut kevään elinvoimaisuus, ja ne hehkuvat onnellisuutta sekä raikasta energiaa. Värittäydy kevääseen omalla tavallasi käyttäen leikkisiä Eye Shadow Quartet -luomivärejä, Wonder Nail Polish -kynsilakkoja ja värikkäitä Intense Eyeliner Eyeliner -rajauskyniä. Kirkkaan silmämeikin kruunaa kimalteinen 3D-huulikiilto.

Intense Eyeliner Precision 0,9,g

Erittäin ohut, pitkäkestoinen ja vedenkestävä rajauskynä intensiivisen kirkkaissa väreissä. Koostumukseltaan voidemainen ja pehmeä rajauskynä kestää tuhriintumatta jopa 20 tuntia. Pehmeän koostumuksen ansiosta rajauskynällä on helppo tehdä erilaisia rajaustyylejä, oli valintasi sitten tarkka ja kevyt rajaus tai näyttävämpi kissansilmärajaus. Kirkkaat värit korostavat välittömästi silmiä.

Sävyt

71 Lemonade Vibe

72 Zesty Lime

73 Blue Energy

74 Sky Blue

75 Orchid Pink

76 Indigo Purple

Suositushinta

11,90 EUR

Eyeshadow Quartet 3,5g

Miniluomiväripaletti sisältää neljä kauden trendiin sopivaa sävyä, jotka täydentävät toisiaan. Silkkinen ja helposti levittyvä koostumus. Mukana pieni sivellin.

Sävyt

14 Lemonade Vibe

15 Ocean Breeze

Suositushinta

17,90 EUR

Explosive Shine Lip Gloss 3,5ml

Kevään trendimeikki täydentyy kimalteisella huulikiillolla. Pehmeän kevyt 3D-huulikiilto on upea lisä värikkään silmämeikin rinnalle.

Sävyt

88 Clear Quartz

89 Glow Pink

90 Fuchsia Pink

Suositushinta

16,90 EUR

Wonder Nail Polish 6ml

Ikoninen kynsilakka viimeistelee trendikkään kokonaisuuden ja tuo kevään kynsillesi kiiltävissä sävyissä. Kynsilakka kuivuu nopeasti ja on pitkäkestoinen.

Sävyt

255 Lemonade Vibe

256 Zesty Lime

257 Ocean Breeze

258 Deep Lilac

259 Lavender Silk

Suositushinta

9,90 EUR

Saatavilla

Kevät 2022 kausikokoelma on myynnissä Stockmann – ja Sokos-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoissa sekä Emotion ja Kicks -myymälöissä maalis-huhtikuusta 2022 alkaen.

Kynsilakkakokoelma on myynnissä Stockmann – ja Sokos-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoissa sekä Emotion ja Kicks -myymälöissä maalis-huhtikuusta 2022 alkaen.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/wpbVdQNhnMsh

Digitaalinen PR-materiaali

https://indd.adobe.com/view/314b0029-beda-4b71-b551-6c903a9f97ae

Yhteydenotot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Toimittajat ja vaikuttajat: Mira Marin, sähköposti: mira.marin@berner.fi puh. +358 40 672 427 4

Meikkibrändi IsaDora perustettiin Ruotsissa yli 30 vuotta sitten. Uskomme turvalliseen kauneudenhoitoon, joka on kaikkien saavutettavissa. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Malmössä Etelä-Ruotsissa, ja minkä lisäksi tuotteitamme valmistetaan Sveitsissä. Tuotteitamme myydään 40 maassa.

IsaDoran arvot:

Eläinkokeettomuus. Eläinkokeettomuus on ollut yksi yrityksemme perusarvoista alusta lähtien.

Korkealuokkainen testaus. Tuotteemme käyvät läpi tiukat kliiniset testit alan korkeimpien standardien mukaisesti. Kaikki silmämeikkimme on testattu silmälääkärien valvonnassa.

Hajusteettomuus. Yksikään tuotteemme ei sisällä keinotekoisia hajusteita.

Vegaanisuus. Aina kun mahdollista, valitsemme synteettisen tai kasviperäisen raaka-aineen eläinperäisen sijaan.

Tuoteturvallisuus. Jokaisen tuotteemme ainesosaluettelo on painettu sen pakkaukseen. Kaikki silmä- ja huulituotteemme on sinetöity muovikalvolla.

Lue lisää Isadora.fi!