Kesän raikkaat Hai-uutuudet

Hain kevät & kesä 2022-uutuusmallistosta löydät sopivat jalkineet Suomen kesään. Kevyet ja mukavat sneakerit toimivat niin toimistolla, kaupungilla kuin viikonlopun seikkailuissakin. Rantapäivänä oikea valinta on Hai-sandaali.

Eettistä ja kaunista tennaria etsivälle uutuustuote RPET Sneaker on oikea löytö. Hengittävä päällinen on valmistettu muovipulloista tehdystä kierrätysmateriaalista. Niissä on lisäksi kalansuomua muistuttava pinta, joka ihastuttaa ja antaa jalkineelle tyylikkään ja hauskan erilaisen ulkonäön. Raidallinen kantanauha Hain väreillä antaa kivan viimeistelyn tennarille. Ja tietenkin RPET Sneakerit ovat pehmeät ja mukavat jalassa. Väreinä tyylikkään klassinen valkoinen ja trendikäs musta. Voit hyvin yhdistää sneakerit esimerkiksi farkkujen tai mekon kanssa rennompaa tyyliä varten.

Hai RPET Sneaker musta ja valkoinen 59 eur.

Vauhdikkaampaan menoon sopivat, vettähylkivät Neopren Sneakerit ovat pehmeät ja kevyet sekä helppo pukea jalkaan. Voit vaihdella ulkonäköä nauhojen avulla, joita on mukana kahdet erilaiset. Päällinen on muovipulloista tehtyä PET-kierrätysmateriaalia ja välikerros vettähylkivää Neopreneä.

Hai Neopren Sneaker 59 eur.

Hai-tuoteperheen uusin odotettu tulokas on Hai-sandaali. Hain raikkaat klassikkovärit juhlivat pehmeän kevyissä sandaaleissa. Sujauta sandaalit jalkaan leppoisana kesäpäivänä ja nauti auringosta ja lämmöstä.

Hai Sandal valkoinen 29 eur.

Tutustu koko Hain kevät & kesä 2022 -valikoimaan osoitteessa haicolours.com ja löydä oma suosikkisi.

Lataa kuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/WxjGKgTrxdF5

Lue lisää tuotteista: www.haicolours.com

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa