Maailman ensimmäinen biohajoava Clarins-meikkivoidekapseli edistää ihon luonnollista heleyttä

Clarins lanseeraa toukokuussa maailman ensimmäisen kapselimuotoon pakatun meikkivoiteen, Milky Boost -meikkivoidekapselit. Biohajoavat meikkivoidekapselit on kehitetty täydentämään Milky Boost -meikkituotelinjaa ja ne tarjoavat meikkituotteen ohella ihoa hoitavia hyötyjä. Tuote vastaa kuluttajien kasvavaan vastuullisempien tuotteiden kysyntään, ja on esimerkki Clarinsin sitoutumisesta kehittää entistä ympäristöystävällisempiä tuotteita.

Clarinsin ihohoidonasiantuntijuus tiivistettynä pieneen kapseliin

Milky Boost -meikkivoidekapseleiden koostumuksen raaka-aineista 94 % on luonnollista alkuperää ja 88 % sen sisällöstä on ihoa hoitavia. ”Make- up made for skin” – periaate on osa Clarinsin arvoja, mikä tarkoittaa, että brändi pyrkii tuotekehityksessään mahdollisimman luonnonmukaisiin kauneudenhoidon ratkaisuihin niin meikkien kuin ihonhoidon osalta.

Milky Boost- meikkivoidekapselit sisältävät tarkkaan valittujen kasviuutteiden yhdistelmän, joilla taataan koostumuksen tehokkuus ja Clarinsille tunnusomainen, aistillinen käyttökokemus. Tähtiraaka-aineena MIlky-Boost meikkivoidekapseleissa on käytetty luonnonmukaisesti viljeltyä punaviinimarjauutetta, joka edistää ihon kimmoisuutta. Persikansiemenuute sisältää ravitsevia rasvahappoja ja E-vitamiinia, ja sen antioksidantit ravitsevat ihoa ja siitä hyötyy erityisesti kuiva – ja herkkä ihotyyppi. Koostumuksen sisältämä Reilun kaupan -periaatteiden mukaisesti tuotettu kaakao edistää ihon kosteustasapainoa.
 

Luonnollinen lopputulos hygieenisessä ja biohajoavassa kapselissa

Yksi meikkivoidekapseli pitää sisällään yhteen levityskertaan tarvittavan määrän meikkivoidetta. Biohajoava kapseli on pakattu hygieeniseen muotoon niin, että meikkivoide on hyvin suojassa kontaminoitumiselta. Yksittäiset meikkivoidekapselit kulkevat siististi mukana viemättä ylimääräistä tilaa. Ympäristöystävällisyys on huomioitu myös tuotteen pakkauksessa, se on valmistettu 40 % kierrätetystä lasista ja sopii pitkäaikaiseen käyttöön.

Milky Boost -meikkivoidekapselit ovat ihanteellinen ratkaisu heille, jotka etsivät koostumukseltaan kevyttä meikkivoidetta ja luonnollista lopputulosta ympäristöystävällisemmässä muodossa. Tuote tuntuu pehmeältä iholla ja on miellyttävä käyttää, tuloksena välittömästi terve hehku.

Sävyt 02, 03, 05 ovat väriltään samat kuin meikkivoiteissa Milky Boost ja Milky Boost Cream.

Käyttö:

Milky Boost -meikkivoidekapselit eivät sisällä säilöntäaineita, minkä takia ne suositellaan käytettäväksi heti kapselin avaamisen yhteydessä. Kapseli toimii sitä kevyesti puristamalla sormien välissä ja pyöräyttämällä yläosan auki.

Hinta

Clarins Milky Boost Capsules 30 x 0,2ml, suositushinta 33,00EUR

Myynnissä

Toukokuussa 2022 Clarins -jälleenmyyjiltä Sokos, Stockmann, Emotion – ja Kicks -myymälät

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/JQdm6QtdkRkB

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat: Katja Vuorio, puh. 050 361 508 8, sähköposti katja.vuorio@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa