MAVALA Mini Color Delight -kynsilakkakokoelma ilahduttaa värikkäällä energialla kesäkuukausina

Tuleva kevät- ja kesäkausi tulee olemaan kirkkaiden värien kulta-aikaa, nyt mennään energisesti kohti lämpimiä kesäkuukausia! Kirkkaat sävyt sointuvat kauniisti auringonpaahteisiin kesäpäiviin ja henkivät pirteää tunnelmaa.

2000-luvun alun 90-lukua haikaileva trendi ”Y2K” on tulossa takaisin ennennäkemättömällä tavalla ja on nyt pop niin meikeissä kuin asusteissakin. Nyt saa hullutella herkullisilla sävyillä, ehkä oletkin mielikuvissasi jo lomapäivillä hiekkarannoilla tai merenrantakaupunkien sykkeessä? Nämä iloiset sävyt ovat saaneet inspiraationsa trooppisista hedelmädrinkeistä, kesän välittömästä ilosta ja yhdessä vietetyistä karnevaaleista. Herkulliset värit viimeistelevät kesälookin niin arkeen kuin juhlaan ja korostavat ulkona vietettyjen päivien tuomaa päivetystä. Yhdistele valintasi mukaan, iloitaan kesästä yhdessä!
 

MAVALA Mini Color Delight -lakkakokoelma tuo kesän luoksesi ja se sisältää tuttuun tapaan kuusi kauden trendiin sopivaa kynsilakkasävyä. Kynsilakan koostumusta on entisestään parannettu lisäämällä koostumukseen orgaanista piitä sisältävää yhdistettä. Piillä on merkittävä rooli kynnen vahvistumisen ja optimaalisen joustavuuden kannalta. Uusi koostumus suojaa ja auttaa vahvistamaan kynsiä, silloinkin kun ne ovat lakatut.

425 Budva: Klassinen ja syvä pinkki, joka henkii kesäiltojen intensiivistä tunnelmaa

426 Tamarindo: Valovoimainen ja piristävä koralli, joka sykkii Karibian juhlien riemua

427 Figueira: Hento, mutta sitäkin säteilevämpi pinkki on kuin merenrannan pastellinen auringonlasku

428 Malapascua: Auringon paahtama keltainen, joka säkenöi valovoimaa

429 Sydney: Intensiivinen ja viettelevä fuksia vie kohti kesäisiä seikkailuja

430 Vancouver: Pirteä ja elegantti malva, kun valintasi on elämyksellinen irtiotto

Muista pitää huolta kynsinauhoista

Täyden kympin kynnet eivät synny sattumalta, vaan niin kynsien kuin käsienkin hoitoon kannattaa panostaa. Kädet kohtaavat jatkuvasti ulkoisia ärsykkeitä ja ovat siten alttiita vahingoittumisille. Kun kynsinauhat ovat hoidetut, ne eivät kuivu ja pääse repeytymään, ennen kaikkea kädet ovat tällöin hyvinvoivat ja näyttävät huolitelluilta. Terve ja pehmeä kynsinauha suojaa myös harmillisilta tulehduksilta ja antaa kynnelle kauniin kehyksen. Hoidetut kynsinauhat vaikuttavat olennaisesti lakkauksen ulkonäköön.

MAVALA Cuticle Cream -kynsinauhavoide

Uudistunut kynsinauhavoide hoitaa ja pehmittää kynttä pitäen kynsinauhat vastustuskykyisempinä. Kynsinauhat pysyvät joustavina, eivätkä ne pääse kuivumisen myötä repeilemään. Parhaimman tehon kynsinauhavoiteesta saat käyttämällä sitä päivittäin, lakkaus ei ole este tuotteen käytölle. Voide kannattaa levittää kevyesti pyöritellen kynsinauhoille ennen nukkumaanmenoa, jolloin se saa vaikuttaa tehokkaasti yön yli.

MAVALA Cuticle Oil -kynsinauhaöljy

Kynsinauhaöljyn käyttö tuo mukanaan monipuolisia hyötyjä. Päivittäisessä käytössä se nopeuttaa ja aktivoi kynsien kasvua. Ravitsevan hoitoöljyn proteiinit imeytyvät kynsiaiheeseen ja siten aktivoivat kynnen kasvua. Tällöin uusi kynsi syntyy terveempänä ja kynsinauhat pysyvät pehmeämpinä. Kynsinauha pysyy hoidettuna notkeana, jolloin niitä voi kasvaessa hellävaraisesti työntää kynnen pinnalta huolitellun tuloksen saavuttamiseksi. Tuotetta voi käyttää huoletta myös lakatuille kynsille.

MAVALA Cuticle Remover -kynsinauhavesi

Siistiin manikyyriin kuuluu olennaisesti kynsinauhojen huolto. Aloita manikyyri käyttämällä kynsinauhavettä ennen manikyyrin tekoa tai kerran viikossa. Työnnä kynsinauhoja hellästi taaksepäin manikyyritikulla, jonka kärkeen on kiedottu vanua.     

MAVALA Mavapen -kynsinauhakynä

Huopakärkinen kynsinauhakynä on kätevä ja siisti valinta päivittäiseen kynsinauhojen huoltoon. Ravitsevat kasviöljyt hoitavat ja pehmittävät kynsinauhoja estäen niiden kuivumisen. Levitä öljy kynän huopakärjellä kynsinauhoille. Tarvittaessa voit kevyesti työntää kynsinauhoja irti kynnen pinnasta kynän kärjellä. Jos käytät kynsinauhakynää ennen lakkausta, muista puhdistaa kynsi.

Hinnat

Mavala Mini -kynsilakka 5 ml, suositushinta 5,90 EUR

Mavala Cuticle Cream -kynsinauhavoide 15 ml, suositushinta 8,90 EUR

Mavala Cuticle Oil -kynsinauhaöljy 10 ml, suositushinta 11,00 EUR

Mavala Cuticle Oil -kynsinauhaöljy 5 ml, suositushinta 7,70 EUR

Mavala Cuticle Remover -kynsinauhavesi 10 ml, suositushinta 10,00 EUR

Mavala Cuticle Remover -kynsinauhavesi 5 ml, suositushinta 7,70 EUR

Mavala Mavapen -kynsinauhakynä 4,5 ml, suositushinta

Mavala Mini Color Delight -kynsilakkakokoelma on kesän 2022 kausikokoelma ja saatavilla toukokuun alussa.

Kynsinauhatuotteet kuuluvat jatkuvaan valikoimaan ja ovat saatavilla MAVALA-jälleenmyyjiltä.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/KSd-PtGvvJhr

https://www.bernerbrandbank.fi/l/CnmVxrMHdG-D

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat ja vaikuttajat: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Kynsien ja käsien hyvinvointiin erikoistunut brändi MAVALA on perustettu Sveitsissä yli 60 vuotta sitten. Ympäri maailmaa laajentunut brändi tarjoaa täyden valikoiman laadukkaita hoitotuotteita ja värikosmetiikkaa kuluttajien alati muuttuviin tarpeisiin. Tuotekehityksen keskiössä ovat innovaatiot, turvallisuus ja ratkaisujen löytyminen, unohtamatta intohimoa kauneudelle.