Rajamäen Pikkelöintiliemellä enemmän makua ja vähemmän hävikkiä

Ruokahävikin minimointi on nyt entistä helpompaa. Rajamäen Pikkelöintiliemellä annat lisäaikaa nahistumassa oleville kasviksille ja samalla teet niistä maukkaita lisukkeita! Pikkelöintiliemi sopii myös moneen muuhunkin, kuten maustamiseen ja marinointiin.

Rajamäen Pikkelöintiliemi on käyttövalmis etikka-sokeriliemi, johon lisätään vesi ja pikkelöitävät tuotteet kotona. Liemien voi maustaa mieleisekseen tuoreilla yrteillä ja mausteilla tai esimerkiksi Rajamäen Luomu Liquid -mausteilla. Rajamäen Pikkelöintiliemen yksi raaka-aineista on kotimainen luonnollisella käymismenetelmällä valmistettu Rajamäen Väkiviinaetikka, joka juhlii 130-vuotista taivaltaan tänä vuonna.

– Rajamäen Pikkelöintiliemi sopii erinomaisesti pikkelöintiin tai pidempiaikaisempaankin säilöntään ja maustamiseen. Oikeastaan minkä tahansa tuotteen säilyvyyden ja maun parantamiseen. Tuote sopii kasviksille, marjoille, sienille, kalalle ja lihalle. Itsellä liemi on jokapäiväisessä käytössä, esimerkiksi pikkelöityjen punasipulien valmistamiseen, sanoo HoReCa asiakkuuspäällikkö Matti Hurttia Berneriltä.

Pikkelöidyt tuotteet sopivat käytettäväksi tuoreiden tuotteiden sijaan, mutta ne tuovat arvokasta hapokkuutta kaikkiin ruokiin. Lisukkeeksi, salaatteihin, cocktailpaloihin, leipiin, hampurilaisiin, wokkeihin ja vaikka mihin!

– Oma pikkelöity suosikkini on Siikaa Rajamäen tapaan. Pikkelöintiliemen ansiosta tuote maistuu tuoreelle ja lime antaa sille pirtsakan maun, Hurttia sanoo.

Pikkelöidyt tuotteet säilyvät parista viikosta useisiin kuukausiin, riippuen säilötystä tuotteesta. Jotkin tuotteet säilyvät jopa seuraavaan satokauteen saakka, jos säilöntäpurkkien hygieenisyydestä on huolehdittu tarvittavalla tasolla. Tutustu lisää säilömisen ja pikkelöinnin saloihin osoitteessa www.rajamaen.fi

Rajamäen Pikkelöintiliemi on Hyvää Suomesta -tuote ja se valmistetaan Heinävedellä Bernerin tehtaalla.

Rajamäen Pikkelöintiliemi on saatavana S- ja K-ryhmän ruokakauppojen lisäksi muista hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.
 

Tuotetiedot

Rajamäen 400 ml Pikkelöintiliemi
 

Lisätiedot ja näytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Noora Partinen
Brand Manager
040 838 8439
noora.partinen@berner.fi

 

Linkki kuviin
https://www.bernerbrandbank.fi/l/cQDKBxqfdQXk

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 020 791 00
Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone