Senioriohjelmamme ehdolla Oikotien Työelämän vastuullisuusteko -kilpailussa

Senioriohjelmamme on ehdolla Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjan Työelämän vastuullisuusteko -kilpailussa. Oikotie palkitsee vuosittain työelämän parhaan vastuullisuusteon ja tänä vuonna kymmenen työnantajaa kilpailee himoitusta tittelistä! Kilpailuun on saanut ilmoittaa pieniä sekä suuria vastuullisuustekoja.

Oikotien raati on valinnut Senioriohjelmamme TOP10 -vastuullisuutekojen joukkoon, joista Suomen kansa äänestää huhtikuun aikana voittajan. Voittaja julkistetaan Vastuullinen työnantaja -kampanjan palkintotilaisuudessa 24.5.2022.

Työelämän vastuullisuustekoja pääsee äänestämään täältä

Senioriohjelmaan kuuluvat 58-vuotiaat ja sitä vanhemmat Berner-seniorit Suomessa. Senioriohjelma sisältää joukon erilaisia ikäjohtamisen käytäntöjä eri osa-alueilta. Ohjelman teemoja ovat työkyvyn ylläpitäminen, työn ja ikääntymisen yhteensovittaminen lähiesimiestyön näkökulmasta sekä hallittu siirtyminen eläkkeelle huolellisen seuraajasuunnittelun avulla.

Berner Oy:ssä varttuneisuus on voimavara. Senioriohjelman ansiosta vanhuuseläkkeelle siirtymisen ikä on myöhentynyt ja moni jatkaa töitä vielä eläkkeelle jäännin jälkeenkin.

Lue lisää Senioriohjemastamme Planet Companyn sivuilta.