IsaDora Bronzing Collection 2022: lempeää paahdetta ja luonnon inspiroimaa rauhaa

Lämpimät kesäkuukaudet tuovat mukanaan mahdollisuuden heittäytyä jälleen auringon syleilyyn.Paahteisten kesäpäivien inspiroima IsaDora Bronzing Collection -kausikokoelma tarjoaa kesäisiin päiviin luonnollista hehkua korostavia meikkituotteita, joiden tunnelma on lempeä ja luonnonläheinen.

Summer Nails -kynsilakkakokoelman viisi rauhoittavaa kausisävyä ilmentävät luontoäidin voimaannuttavaa vaikutusta.

Kesäinen, kuulas meikki syntyy sipaisemalla luomille puuterimaista Magic Powder -luomivärikynää ja korostamalla kasvoja valovoimaisella Perfect Glow Highlighter -puuterilla. Aikaisempien kesäkokoelmien must-tuote, runsaspigmenttinen IsaDora Bronzing Powder -aurinkopuuteri viimeistelee raikkaan päivetyksen. Aiemmin kausituotteena tunnettu Bronzing Powder tulee jäämään IsaDoran perusvalikoimaan ja on jatkossa saatavilla ympäri vuoden. Täyteläiset kesähuulet nauttivat Glossy Lip Treat -huulikiillon hoitavista ominaisuuksista.

Magic Powder Eyeshadow Pencil 1,15g

Pehmeä ja puuterimainen luomivärikynä asettuu luomille kauniisti piirtämällä, kuin käyttäisi leveämpää rajauskynää. Luomivärikynä on ihanteellinen vaivattomaan ja nopeaan meikkaamiseen. Utuinen lopputulos syntyy helposti sormin tai siveltimen avulla kevyesti häivyttämällä.

Sävyt

32 Dusty Rose

33 Papaya Sorbet

34 Pomegranate Vibe

35 Walnut Glow

Suositushinta

11,90 EUR

Glossy Lip Treat 13ml

Täyteläistävä huulikiilto on miellyttävä käyttää sen hoitavan ja tahmaamattoman koostumuksen ansiosta. Huulikiillon sisältämät luonnonöljyt ja kasvivoit pitävät huulet kosteutettuina samalla, kun peptidit ja hyaluronihappo parantavat huulten muotoa ja aktivoivat kollageenin tuotantoa.

Sävyt

51 Pearly Nougat

54 Ginger Haze

64 Raisin

65 Nude Vivacity

Suositushinta

16,90EUR

Perfect Glow Highlighter 2,8g

Satiininen ja läpikuultava korostuspuuteri, joka korostaa luonnollista hehkua. Hienojakoinen koostumus asettuu tasaisesti iholle ja tuntuu miellyttävältä. Soveltuu monipuoliseen käyttöön kaikille kasvojen osille valovoimaisen hehkun luomiseksi.

Sävy

60 Champagne Glow

Suositushinta

16,90EUR

Bronzing Powder

Silkkisen pehmeä aurinkopuuteri takaa raikkaan, auringon syleilemän lämmön kasvoille. Aurinkopuuteri on pakattu kätevään peilin sisältävään rasiaan, jolloin sitä on mukava kuljettaa mukana meikkipussissa. Bronzing Powder on jatkossa IsaDoran perusvalikoimaa ja saatavilla ympäri vuoden.

Sävyt

48 Matte Tan

49 Beach Tan

Suositushinta

19,90EUR

Wonder Nail Polish 6ml

Ikoninen, pitkäkestoinen ja nopeasti kuivuva kynsilakka. Tasainen peittävyys ilman juovia leveän siveltimen ansiosta. Lopputulos on juovaton ja halkeilematon. Kesä kynsilläsi luonnonläheisissä kausisävyissä.

Sävyt

260 Pure Rose

261 Mellow Mint

262 Forget-me-not

263 Just Peachy

264 Strawberry Bloom

Suositushinta

9,90 EUR

Saatavilla

Bronzing Collection 2022 -kausikokoelma tulee myyntiin Stockmann- ja Sokos-tavarataloihin, Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokauppoihin, Kicks -myymälöihin sekä valittuihin Prismoihin toukokuussa 2022.

Summer Nails -kynsilakkakokoelma tulee myyntiin Stockmann- ja Sokos-tavarataloihin sekä Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokauppoihin toukokuussa 2022.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/nsmQ_PXD2Wj-

Digitaalinen PR-materiaali

https://indd.adobe.com/view/021c7b20-d911-4bee-814e-0fef5350265e

https://indd.adobe.com/view/b0c8752a-6b8b-4e2c-93a2-e0c5e9e9bcdb

Yhteydenotot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Toimittajat ja vaikuttajat: Mira Marin, sähköposti: mira.marin@berner.fi puh. +358 40 672 427 4

Meikkibrändi IsaDora perustettiin Ruotsissa yli 30 vuotta sitten. Uskomme turvalliseen kauneudenhoitoon, joka on kaikkien saavutettavissa. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Malmössä Etelä-Ruotsissa,  minkä lisäksi tuotteitamme valmistetaan Sveitsissä. Tuotteitamme myydään 40 maassa.

IsaDoran arvot:

Eläinkokeettomuus. Eläinkokeettomuus on ollut yksi yrityksemme perusarvoista alusta lähtien.

Korkealuokkainen testaus. Tuotteemme käyvät läpi tiukat kliiniset testit alan korkeimpien standardien mukaisesti. Kaikki silmämeikkimme on testattu silmälääkärien valvonnassa.

Hajusteettomuus. Yksikään tuotteemme ei sisällä keinotekoisia hajusteita.

Vegaanisuus. Aina kun mahdollista, valitsemme synteettisen tai kasviperäisen raaka-aineen eläinperäisen sijaan.

Tuoteturvallisuus. Jokaisen tuotteemme ainesosaluettelo on painettu sen pakkaukseen. Kaikki silmä- ja huulituotteemme on sinetöity muovikalvolla.

Lue lisää Isadora.fi!