SENSAI COMFORTING BARRIER MASK: Uusi herkän ihon erityistarpeisiin suunniteltu ylellinen hoitonaamio

SENSAI lanseeraa valikoimaansa ensimmäisen herkälle iholle suunnitellun hoitotuotteen, uniikin COMFORTING BARRIER MASK -hoitonaamion. Ylellinen hoitonaamio vahvistaa ihon suojamuuria sen sisältämän LAYERING BARRIER CARE -mekanismin avulla, joka omaa uskomattoman kyvyn sitoa kosteutta ihoon sekä ehkäistä kosteuden haihtumista iholta, helpottaen samalla ihon kuntoutumista. Jokainen levityskerta vie lähemmäksi entistä rauhoittuneempaa ihoa, tuoden todistetusti tuloksia jo neljässä viikossa.

Uusi hoitonaamio kuuluu SENSAIn EXPERT Items -erikoistuotteiden tuoteperheeseen, joilla on mahdollista saavuttaa SILK SKIN -iho.

LAYERING BARRIER -koostumus

COMFORTING BARRIER MASK -hoitonaamio on herkistyneen ja hauraan ihon erityistarpeisiin suunniteltu hoitonaamio, joka soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille. Oman ihonhoitorituaalin päälle viimeisenä tuotteena kerrostettava COMFORTING BARRIER MASK vahvistaa ihon suojamuurin toimintaa, jolloin ihon luonnollinen kyky sitoa kosteutta paranee.

SENSAIn LAYERING BARRIER CARE-mekanismi hoitaa ihoa hellävaraisesti, muodostaen ihon pinnalle näkymättömän, kosteutta sitovan hunnun, joka estää kosteuden haihtumisen iholta, tehden ihosta vahvemman ja puolustuskykyisemmän kuivuutta, punoittavuutta ja karheutta vastaan.

Voidemainen koostumus levittyy pehmeästi, tuoden iholle välittömästi rauhoittuneen tunteen. Suojaava ja kosteuden haihtumista ehkäisevä huntu pitää hyvän olon tunteen iholla pitkäkestoisesti ja helpottaa ihon kuntoutumista.

Ihon suojamuurin rakenteet

Ihon suojamuurissa on kaksi suojaavaa rakennetta; ihon uloin kerros sarveissolukerros ja tiiviit liitokset jyväissolukerroksessa. Tiiviit liitokset sulkevat solujen väliset raot. Ne varmistavat kosteuden haihtumisen eston ja samalla estävät vahingollisten aineiden imeytymisen.

Molemmat suojametodit, sarveissolukerros ja tiiviit liitokset toimivat yhdessä. Mikäli tiiviit liitokset heikentyvät, se vaikuttaa myös sarveissolukerroksen toimintaan, minkä takia on tärkeää tukea molempien toimintaa. Altistuessaan ulkoisille ärsykkeille, ihoa kuormittaville tuotteille tai stressille, liitokset heikkenevät ja ovat kykenemättömiä toimimaan kunnolla.

Tehokasta ylellisyydestä tinkimättä

Hoitonaamion sisältämä Koishimaru Silk -tuoksu on suunniteltu herkälle iholle sopivaksi ja takaa SENSAIlle tyypillisen, ylellisen hoitokokemuksen. Säännöllisessä käytössä iho on pehmeä, sileä ja nähtävästi tasaisempi. Jokainen levityskerta tuo hyvää oloa ja vie lähemmäksi SILK SKIN -ihoa.

-kliinisesti testattu tukemaan herkkää ihoa

-herkällä iholla testattu

-ei komedogeeninen

Koishimaru Silk Royal™CB

Vaikuttavana aineena tuotteessa toimii Koishimaru Silk Royal™CB, joka toimii anti-ageing ainesosana ja suojamuuria vahvistavana ainesosana. Koishimaru Silk Royal™CB, tukee hyaluronihapon tuotantoa, palauttaa optimaalisen epidermaalisen ympäristön, vaikuttaa molempiin kahteen suojamuuriin ja toimii rauhoittavana ainesosana.

Käyttö:

Hoitonaamiota levitetään noin 1 ml naamiota koko kasvoille viimeisenä ihonhoitorituaalin vaiheena. Erityisen karheille ja kuiville kohdille voi levittää toisen kerroksen. Päivä- ja yökäyttöön. Päiväkäytössä levitä tämän jälkeen mahdollinen aurinkosuoja ja meikki. Tuote jätetään kasvoille, ei pyyhitä pois.

Hinta:

60ml / 165,00EUR

Saatavilla:

Syyskuun alusta SENSAI-jälleenmyyjiltä: Sokos – ja Stockmann-tavarataloista sekä verkkokaupoista ja Emotion- ja Kicks-myymälöistä 

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/M_B9KftPwHmh

Lisätiedot:

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat ja vaikuttajat: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa