SENSAI LASH LENGTHENER: Uusi lanseeraus ikonisten 38°C -ripsivärien valikoimaan

SENSAI lanseeraa tänä syksynä uudenlaisen, voimakkaasti pidentävän ripsivärin osaksi ikonisten 38°Cripsivärien valikoimaa. Erityistä SENSAI LASH LENGTHENER -ripsivärissä on sen kuiduton ja kaksikerroksinen koostumus, joka luo jokaisesta suunnasta katsottuna erittäin pitkät ja kauniisti muotoillut ripset. Intensiivisen lopputuloksen saa aikaan ripsivärin SMOOTH STRECHING FORMULA, jonka sisältämät kietoutuvat polymeerit saavat ripsivärimassan venymään yli ripsien luonnollisen pituuden ja luovat pidentävän efektin ilman kuituja.

Luonnollisen kauneuden korostamiseen uskova SENSAI esitteli ensimmäisenä markkinoille muista poikkeavan, 38°C -ripsivärin vuonna 1997. Innovatiivinen ja vaivatta lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri muutti käsitystä ripsiväreistä sekä loi uudet standardit odotuksille ripsivärien toimivuudesta.

Näyttävää pituutta ja eroteltu lopputulos

38-asteisella vedellä poistettavien ripsivärien tuoteperheen uusin lisäys, LASH LENGTHENER -ripsiväri tuo ripsille näyttävää pituutta ilman paakkuuntumista sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta. Ripsivärin pehmeä massa on venyvää ja se venyy yli ripsien kärjen, tuoden ripsille sen voimakkaasti pidentävän vaikutuksen.

Kiiltävä, intensiivinen musta väri kietoo alleen lyhimmätkin ripset, pitäen ne virheettömän muotoisina jokaisesta kulmasta katsottuna. Muotoiltu harja on suunniteltu tavoittamaan myös lyhimmät ripset, ja se annostelee sopivan määrän ripsivärimassaa tasaisesti ripsiin.

Muiden tuoteperheen ripsivärien tapaan LASH LENGTHENER poistetaan lämpimällä, 38-asteisella vedellä.

SMOOTH STRECHING FORMULA -koostumus

Muista SENSAI-ripsiväreistä poiketen, LASH LENGTHENER -ripsivärin pidentävän ja kiiltävän vaikutuksen saa aikaan ripsivärin SMOOTH STRECHING FORMULA -koostumus, joka koostuu kahdesta kerroksesta.

Koostumus ei sisällä pidentäviä kuituja, vaan sen pidentävä vaikutus perustuu kietoutuviin polymeereihin, jotka saavat ripsivärimassan venymään. Kerros kietoutuvia polymeerejä saa aikaan ripsiin elastisen, yli ripsien kärjen venyvän lopputuloksen. SMOOTH STRECHING FORMULAn toinen kerros antaa ripsille tasaisen kauniin muodon ja kiiltävän lopputuloksen sen sisältämien mikroemulsiopolymeerien ansiosta.

Ripset tavoittava harja 

LASH LENGTHENER -ripsivärin kapeneva harja tuo ripsille siistin, mutta näyttävän lopputuloksen. Jokainen harjas on muodoltaan kolmikulmainen, joista kunkin harjaksen sivuosissa on kolme uurretta. Uurteet mahdollistavat sopivan ripsivärin määrän kullakin levityskerralla, ja ne toimivat ikään kuin säiliöinä, jotka annostelevat ripsille tasaisen määrän ripsivärimassaa jokaisella vedolla. Taidokkaasti kudotut harjakset yltävät myös kaikista lyhyimpiin ripsiin, venyttäen niitä ylöspäin niiden juuresta.

Tuote levitetään suorilla vedoilla vetämällä kohti ripsien kärkiä, ei käyttämällä siksak-liikettä.

38°C – koostumus, joka mullisti käsitykset ripsiväreistä

Vuonna 1997 SENSAIn innovatiivinen lanseeraus, 38-asteisella vedellä poistettava ripsiväri oli poikkeuksellinen muista markkinoilla tarjolla olevista ripsiväreistä. Ripsivärin ainutlaatuinen koostumus muutti käsitystä ripsiväreistä, joiden siihen aikaan ajateltiin olevan sotkevia, paakkuuntuvia, halkeilevia ja vahingollisia ripsille.

38-asteisella vedellä poistettavan ripsivärin emulsioitu koostumus kietoi jokaisen ripsen onnistuneesti ripsivärimassaan. Vaivattomasti lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri muuttui kosketuksessa 38-asteisen veden kanssa kuiduiksi, jotka karisivat itsestään pois. Ensimmäistä kertaa koskaan ripsivärin poistoon ei ollut tarpeen hankkia meikinpuhdistusainetta tai vanulappuja.

Ripsivärille tunnusomainen, satiininen ja höyhenkevyt tunne on tehnyt 38°C -ripsiväreistä ikonisia kestosuosikkeja niin kuluttajien kuin ammattilaisten keskuudessa.

Käyttö

Aseta harja ripsien tyveen ja nosta harjaa suorin vedoin kohti ripsien kärkeä, ei siksak -liikkeellä. Voidaan käyttää yhdessä muiden SENSAI-ripsivärien kanssa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Suositushinta

SENSAI LASH LENGTHENER 10ML

39,70EUR

Saatavilla

Uusi ripsiväri on saatavilla syyskuussa Sokos-tavarataloista ja Sokos Emotion -myymälöistä. Stockmann tavaratalojen – ja verkkokauppojen sekä Kicks-myymälöiden valikoimassa ripsiväri on saatavilla lokakuussa.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/qkHs__Fpbbjm

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi