Bernerille vastuullisuuden EcoVadis-arvioinnista korkein Platinum-taso

Olemme saavuttaneet vastuullisuutta kokonaisvaltaisesti arvioivasta EcoVadis-arvioinnista parhaan Platinum-tason, jolle yltää vain 1 % arvioidusta yrityksistä. Saimme pisteitä 76/100, joka tarkoittaa 3 pisteen parannusta ensimmäiseen vuoden 2021 arviointiimme verrattuna.

EcoVadiksessa arvioidaan kattavasti yrityksen koko vastuullisuuden johtamisjärjestelmä toimialasta riippuen maksimissaan 21 eri osa-alueella ympäristöasioihin, työ- ja ihmisoikeuksiin, eettisiin toimintaperiaatteisiin ja vastuulliseen hankintaan liittyen. Arvio tehdään poliitikoiden ja periaatteiden, käytännön toimenpiteiden ja tulosten perusteella sekä kolmannen tahon tiedon perusteella. Parhaat kokonaispisteemme saimme työ- ja ihmisoikeuksista ja ympäristövastuustamme.

EcoVadis on ainoa kansainvälinen vastuullisuusarviointeja tekevä taho, jonka toimittaja-arviointeja hyödynnetään paljon etenkin B2B-sektorilla. ​​​​EcoVadis on arvioinut yli 90 000 yritystä 160 maassa ja 200 eri toimialalla.

EcoVadis-arvioinnissa on neljä tasoa: Platinum (noin parhaat 1 % arvioiduista yhtiöistä), Gold (noin parhaat 5 %), Silver (noin parhaat 25 %) ja Bronze (noin parhaat 50 5). ,

EcoVadis-arviointi perustuu johtaviin vastuullisuuden standardeihin, kuten GRI-yritysvastuuraportointiviitekehykseen, YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen ja sosiaalista vastuuta ohjaavaan ISO 26000:een. EcoVadista valvoo kansainvälinen tieteellinen komitea.