Clarins SOS Lashes Serum Mascara & Lash Brow’ Fix Mascara -meikkituotteilla pituutta ja vahvuutta ripsiin

Clarins täydentää syksyllä ripsituotteidensa valikoimaa kahdella ripsienhoitotuotteella, SOS Lashes Serum Mascaralla ja uudistuneella Lash & Brow Fix’ Mascara -geelillä. Kaksitehoinen SOS Lashes Serum Mascara on Clarinsin ensimmäinen elvyttävä ripsienhoitotuote, joka tarjoaa hoidollisuuden lisäksi ultrakevyen meikin luonnollisesta meikistä pitäville. Ripsi- ja kulmameikistä vedenkestävän tekevä Lash & Brow Fix’ Mascara on saanut inspiraationsa hiustenhoidosta ja tulee korvaamaan aiemman Double Fix Mascara -geelin. Tuotteet on valmistettu Clarinsin ”Make-up made for skin” -periaatteen mukaisesti, mikä tarkoittaa, että meikkituotteen ohella tuotteet tarjoavat hoidollisuutta entistä luonnonmukaisemmassa muodossa.

SOS Lashes Serum Mascara: luonnonmukaisempi vastaus hentojen ripsien erityistarpeisiin

Uusi SOS Lashes Serum Mascara on kaksitehoinen ripsienhoitotuote hennoille ja vaurioituneille ripsille. Tuote yhdistää ripsienhoitotuotteen elvyttävät ja hoidolliset ominaisuudet ultrakevyeen meikkituotteeseen, joka antaa ripsille kevyen huolitellun ulkomuodon.

SOS Serum Mascaran hoidollisuuden keskiössä toimivat luonnonmukaiset raaka-aineet: koostumuksen sisältämistä raaka-aineista 94 % on luonnonmukaisia. Koostumuksen loput 6 % ovat säilöntäaineita ja kalvon muodostavia tekijöitä, jotka pitävät meikin pitkäkestoisena ja muodossaan sekä koostumuksen tasaisena.

Geelimäisessä koostumuksessa on käytetty 99 % luonnonmukaisia karamellipigmenttejä, jotka korostavat ripsien omaa väriä. Luomu risiiniöljy omaa erinomaisen kyvyn muotoilla ripsiä verraten useimpiin kasviöljyihin, minkä lisäksi se toimii tuotteessa ripsiä vahvistavana tekijänä. Luomu kaurasokeriuute tekee ripsistä luonnollisesti taipuisammat ja erotellut. Mastiksiuute vahvistaa ripsiä niiden tyvestä. SOS Lash Serum Mascara sisältää Clarinsin kehittämää LASH BOOSTING COMPLEX -yhdistettä, jolla on ripsiä vahvistava ja välittömästi pidentävä vaikutus.

Uutuustuotteen innovatiivinen harja on yhdistelmä luonnollisia kuituja. Yhdistelmä puuvillan ja riisiiniöljyn kuituja, jotka mahdollistavat ripsivärin miellyttävän pehmeän tunteen, taaten siistin levityksen jokaisella levityskerralla.

 

3x käyttötapaa

Uusi innovaatio sopii käytettäväksi kolmella tavalla. Päivisin sellaisenaan käytettynä tuote hoitaa ja suojaa sekä korostaa ripsien luonnollista väriä. Ripsivärin alla käytettynä tuote pohjustaa ripset ja valmistaa ne ripsivärin levitystä varten, tehden katseesta entistä avaramman. SOS Lashes Serum Mascara sopii käytettäväksi öisin naamion omaisesti, jolloin sillä on ripsiä intensiivisesti korjaava ja hoitava vaikutus.

SOS Lashes Serum Mascara on ensimmäinen Clarins- ripsienhoitotuote, joka elvyttää ripsiä ja tuo todistetusti tuloksia 28 päivässä.

* 1. kuluttajatutkimus  – 104 naista

Lash & Brow Double Fix’ Mascara: silmä- ja kulmameikistä vedenkestävä yhdellä harjauksella

Uudistuneen Lash & Brow Double Fix’ Mascara -geelin tuotekehityksessä on hyödynnetty hiustenhoidosta tunnettuja raaka-aineita. Geeli elvyttää, hoitaa ja vahvistavaa ripsiä niiden juuresta aina kärkeen asti. Koostumukseltaan näkymätön geeli levitetään viimeisenä tuotteena meikattujen tai meikittömien ripsien tai kulmien päälle, jolloin se muodostaa niiden päälle hikoilun-, talin- ja vedenkestävän pinnan.  

Uusi hoitava ja suojaava koostumus sisältää 83 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Tähtiraaka-aineena tuotteessa toimiva luomu karpaloöljy suojaa tehokkaasti ja LASH BOOSTING COMPLEX -yhdiste pidentää ripsiä näkyvästi, vahvistaen niiden kuntoa. Loput 17 % raaka-aineista takaavat tuotteen käyttömiellyttävyyden ja turvallisuuden. Luonnollisista sokereista johdetut polymeerit pitävät kulmien muodon paikoillaan 12 tunnin ajan. 

*1. kliininen tutkimus: 28 päivän käytön jälkeen ripsien pituus kasvanut 11%, tulos mitattu ehostamattomilta ripsiltä – 29 vapaaehtoista

 

Tuloksia optimoiva harja 

Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi harja on suunniteltu siten, että harjaosassa on sekä lyhyet, että paksummat harjaosat. Lyhyemmät harjakset ovat paksumpia ja ovat tarkoitettu kulmien siistiin muotoiluun. Ripsiharjan kuituharjakset ovat malliltaan pitkät ja joustavat, jolloin ne verhoavat geeliä ripsiin hellävaraisesti ja vaivattomasti.

 

Käyttö

Sopii käytettäväksi meikatuille ja meikittömille ripsille sekä kulmille. Vedenkestäväksi ehostettu meikki poistetaan kaksifaasisella meikinpoistoaineella tai kasvojenpuhdistusöljyllä. Tuote soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien käyttäjille.

 

Suositushinta

Lash & Brow Double Fix’ Mascara 8ml, 32,00EUR

SOS Lashes Serum Mascara 8 ml, 35,00EUR

 

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla Clarins-jälleenmyyjiltä elokuun 2022 lopussa.

 

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/9zt7CdmcHnrp