GOSH Brow Lift Coloured Lamination Gel: laminointia vastaava lopputulos kotona nyt myös sävytettynä

Suuren suosion saavuttanut GOSH Brow Lift Lamination Gel saa rinnalleen kaksi sävytettyä versiota. Tuttuun tapaan laminointigeeli tarjoaa koko päivän kestävän pidon sekä rajattomat mahdollisuudet muotoilla kulmista täyteläiset ja tuuheat.

Uusi GOSH Brow Lift Coloured Lamination Gel sopii erityisesti heille, jotka toivovat kulmia kohottavan ja täyteläistävän lopputuloksen lisäksi syvyyttä omien kulmien väriin. Sävytetty geeli tuo kulmille luonnollisen sävyn, peittäen kulmien värin epätasaisuutta ja haalistuneita kulmakarvoja. Kulmiin nopeasti asettuva sävy korostaa kauniisti kulmien laminointia vastaavaa muotoa.

Sävyn ja laminoidun lopputuloksen yhdistävä geeli pitää sinnikkäimmätkin kulmakarvat paikallaan koko päivän ajan. Kulmia voi muotoilla geelin avulla mieleisekseen, tuoden kulmille trendikkään ja kohotetun ilmeen kotioloissa.

GOSH Brow Lift Coloured Lamination Gel on hajusteeton, vegaaninen ja allergiasertifioitu.

 

Käyttö

Geeli levitetään kauttaaltaan puhtaille ja meikittömille kulmille. Ennen kulmien muotoilua harjapäällä geelin tulee asettua kulmiin noin 20–30 sekunnin ajan sen työstämisen helpottamiseksi.

Korkin alta löytyvä harjapää asettelee kulmat kohotettuun, laminointia vastaavaan muotoon. Värin leviämisen ehkäisemiseksi kulmien muotoilu suositellaan päätettäväksi niiden kärkeen.

 

Sävyt

001 Grey Brown, 002 Dark Brown

 

Saatavilla

Uutuudet ovat saatavilla syyskuun alusta alkaen Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä sekä Sokos.fi-verkkokaupassa, valituissa K-Citymarketeissa sekä valtuutetuilla yksityisillä jälleenmyyjillä.

 

Hinta

GOSH Brow Lift Coloured Lamination Gel, 6 ml, 17,50EUR

 

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/b5dvBdqr_nGk

 

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot: Mira Marin, sähköposti: mira.marin@berner.fi, puh. +358 40 672 4274