Hai-malliston syysuutuudet – klassikkosaappaat saavat rinnalle kestävän sadeviitan ja sateenvarjon

Oletpa syksyn rakastaja tai kesän perään haikailija, arkeen on helpompi ankkuroitua, kun varustus on kunnossa. Hain uudet murretut kausivärit lehtivihreä, okra ja beige tuovat lämpöä syksyn pimeneviin päiviin ja pysyvästi mallistoon jäävä pinkki Hai piristää synkkyyteen taipuvaa. Hai-mallistoa täydentävät uutuudet sadeviitta ja sateenvarjo ovat täydelliset lisävarusteet iloisiin sadepäiviin.

Kaikki Hai-kumisaappaat valmistetaan luonnonkumiseoksesta käsityönä 23 palasta edelleen samalla reseptillä, kuin niiden syntymävuonna 1968. Jokainen saapas on uniikki teos ja siksi niin paljon enemmän kuin pelkkä saapas. Syksyn 2022 kausiväreistä löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki – syksyä syleilevä lehtivihreä, hempeä beige ja trendikäs ruskan sävy okra.

​​

Suomalaisten suosikkiväri pinkki on tullut jäädäkseen. Pinkki Hai on nyt saatavilla ympäri vuoden haicolours.com-verkkokaupassa ko’oissa 34-45.

​​

Sadeviitta on luonnollinen osa sadevaatetusta ja se on helppo ottaa mukaan sateen yllättäessä. Tämä viitta kulkee mukana vuodesta toiseen monessa eri tilanteessa – niin työmatkalla kuin festareillakin. Yhden koon sadeviitta mahtuu pieneen tilaan omaan taskuunsa ja se on valmistettu 100% PU laminoidusta polyamidista, joka suojaa vedeltä ja kestää kulutusta. Sadeviitassa on lipallinen huppu, joka suojaa kasvoja sateella ja antaa ryhtiä viittaan. Hain ominaisvärit punainen, keltainen, sininen ja valkoinen värittävät sadeviittaa ja sateenvarjoa, tällä kertaa rentoina siveltimen vetoina

​​

Tutustu koko valikoimaan osoitteessa haicolours.com ja löydä oma suosikkisi.

Hinnat ja tiedot

Hai Lehtivihreä, koot 36-46, SVH 79 eur

Hai Beige, koot 36-44, SVH 79 eur

Hai Okra, koot 34-46. SVH 79 eur

Hai Pinkki, koot 34-45, SVH 79 eur

Hai Sadeviitta SVH 55 eur

Hai Sateenvarjo SVH 29 eur. Sateenvarjon halkaisija 102cm. Suljettuna varjon pituus on 31cm ja leveys 9,5cm.

Hai-kumisaappaat ovat saatavilla valikoiduista vähittäiskaupoista ja haicolours.com-verkkokaupasta elokuun alussa. Sadeviitta ja sateenvarjo tulevat myymälöihin ja verkkokauppaan elokuun lopussa.

Lataa kuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/WzBCqBJQQPGC

Lue lisää tuotteista: www.haicolours.com

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa