IsaDora Face Sculptor on nyt Face Sculptor 3in1: tähtituotteen uudistus pukee kasvoille kuulaan hehkun vaivattomasti

IsaDora toi markkinoille monikäyttöisen meikkipaletin ensimmäisten joukossa, tarjoten vaivatonta ja kokonaisvaltaista muotoilua kasvoille yhden tuotteen avulla. Valikoiman tähtituotteena asemansa säilyttänyt meikkipaletti on nyt uudistettu. Uusina ominaisuuksina meikkipaletissa on runsaampi pigmenttipitoisuus sekä voidemaisesti levittyvä koostumus pakattuna kompaktiin rasiaan.  

IsaDora Face Sculptor 3in1- meikkipaletti sisältää klassikoksi muodostuneen edeltäjänsä tapaan varjostusvärin, poskipunan ja korostusvärin. Meikkipaletin toisiinsa saumattomasti sopivat väriyhdistelmät sopivat erimuotoisille kasvoille ja ihon sävyille, ollen linjassa aiempien sävyvaihtoehtojen kanssa. Uudistunut meikkipaletti tarjoaa entistä monipuolisemmat mahdollisuudet muotoilla, korostaa ja tuoda hehkua kasvoille omien mieltymysten mukaan niin arki- kuin juhlameikkiin.

 

Pitkäkestoinen hehku, voidemaisesti levittyvä koostumus

Face Sculptor 3in1 -meikkipaletti eroaa edeltäjästään tarjoten puuterimaisen koostumuksen sijaan voidemaisesti levittyvän koostumuksen. Samettinen koostumus sisältää micaa ja estereitä, taaten tuotteen käyttömiellyttävyyden ja sujuvan levittämisen. Voidemaisesti levittyvä koostumus on helppo kerrostaa ja se antaa kasvoille silkkisen lopputuloksen.

Runsaspigmenttinen koostumus tuo kasvoille kuulautta ja luonnollista väriä jo yhdellä siveltimen vedolla. Silikoni ja silikonipäällysteiset pigmentit pitävät meikkipaletin valoa heijastavat ominaisuudet kasvoilla pitkäkestoisesti.

Kätevästi menossa mukana kulkeva meikkipaletti on pakattu tyylikkääseen ja kompaktiin rasiaan, joka uutena ominaisuutena sisältää peilin.

 

Suomen valikoimassa saatavilla neljä sävyä

60 Warm Peach

61 Classic Nude

62 Cool Pink

63 Mauve Classic

 

Hyvä tietää

IsaDoran arvojen mukaisesti Face Sculptor 3 in 1- meikkipaletti on hajusteeton, kliinisesti testattu, cruelty free ja sopii vegaaneille.

 

Hinta

Face Sculptor 3 in 1- Palette 12g, 27,90EUR

 

Saatavilla

Stockmann- ja Sokos-tavaratalossa, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä valituissa Prismoissa ja Citymarketeissa elokuussa 2022.

 

Digitaalinen PR-materiaali

https://indd.adobe.com/view/bb8d88d0-098e-4df7-acf9-ffe872b81ad4

 

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/pML-8kMdbVbF

 

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat ja vaikuttajat: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

 

 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa