Syksyn GOSH-meikkiuutuuksien keskiössä tasainen ja luonnollinen iho

GOSH-meikkituotteiden valikoima laajenee uutuustuotteilla, jotka tänä syksynä keskittyvät kauniin ja tasaisen meikkipohjan luomiseen. Matte Eyeliner -rajauskynien valikoima kasvaa kuudella ajankohtaisella uutuussävyllä.

HYDRAMATT FOUNDATION

Hydramatt Foundation –meikkivoide on kehitetty erityisesti sekaihon tarpeisiin ja yhdistää öljyisyyttä ehkäisevään koostumukseen kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia ihon kosteustasapainon ylläpitämiseksi. Meikkivoide jättää iholle raikkaan ja mattapintaisen ulkomuodon ilman kuivattavaa tunnetta sekä pitää öljyisyyden t-alueella kurissa.

Keskipeittävä ja luonnollinen meikkivoide on hikoilun- ja kosteudenkestävä, minkä ansiosta se sopii hyvin aktiiviseen arkeen ja meikin kestävyyttä koetteleviin olosuhteisiin. Sisältää suojakertoimen SPF15.

Meikkivoiteelle on myönnetty allergiasertifikaatti, jonka lisäksi se on hajusteeton ja vegaaninen.

SÄVYT

006Y, 006R, 010Y, 004N, 006N, 008N, 010N ja 012N

KÄYTTÖ

Levitä meikkivoide pohjustustuotteen jälkeen siveltimellä, meikkisienellä tai sormilla kasvoille.

PRIMER PLUS + ANTI-REDNESS

Uusi Primer + Anti-Redness –pohjustustuote neutralisoi punaisuutta iholla ja häivyttää ihon pieniä virheitä. Herkistyneelle iholle sopiva koostumus sopii häivyttämään myös aknesta tai rosaceasta aiheutuvaa punaisuutta iholla. Koostumuksen sisältämät punaisuutta neutralisoivat pigmentit mukautuvat ihon omaan sävyyn, tuoden iholle kuulaan lopputuloksen ja tasaisen sävyn. Kevyt ja kosteuttava koostumus on kerrostettavissa kasvojen alueille, joissa punaisuutta esiintyy enemmän. Pohjustustuote sopii käytettäväksi sellaisenaan tai valitun meikkituotteen alla.

Primer + Anti-Redness on hajusteeton ja vegaaninen, jonka lisäksi tuotteelle on myönnetty allergiasertifikaatti.

KÄYTTÖ

Levitetään ennen meikkiä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle kevyin hierovin liikkein.

MATTE EYE LINER

Suosittujen Matte Eye liner -silmänrajauskynien värivalikoima kasvaa kuudella ajankohtaisella ja syksyyn sopivalla värisävyllä. Rajauskynän avulla voi toteuttaa vaivatta niin teräväreunaisen rajauksen kuin näyttävän, smokey eyes -silmämeikin.

Rajauskynä on koostumukseltaan voidemainen ja sisältää runsaasti väripigmenttejä, jonka ansiosta koostumus levittyy tasaisesti luomelle ja rajat on helppo häivyttää haluttaessa.

UUTUUSSÄVYT

013 Nude

014 Chocolate Brown

015 Mahogany

016 True Violet

017 Classic Grey

018 Olive Green

HINTA

GOSH Primer Plus + Anti-Redness 30 ml, 24,00EUR

GOSH Hydramatt Foundation 30 ml, 24,90EUR

GOSH Matte Eye liner, 1,2g, 13,90EUR

SAATAVILLA

Uutuudet ovat saatavilla syyskuun alusta alkaen Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä sekä Sokos.fi-verkkokaupassa, valituissa K-Citymarketeissa sekä valtuutetuilta yksityisiltä jälleenmyyjiltä.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/rpMKJFhP88Sj

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot: Mira Marin, sähköposti: mira.marin@berner.fi, puh. +358 40 672 4274 

 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa