Uusi IsaDora BB Cream Beauty Balm: luonnollisen kuulas meikki ja tukea ihon hyvinvoinnille

IsaDoran meikkipohjien valikoima täydentyy pitkään toivotulla BB Cream Beauty Balm -voiteella. Uutuustuote vastaa kuluttajien toiveisiin yhdistämällä samaan tuotteeseen ihonhoitotuotteen ja luonnollisen meikkipohjan, joka sopii ajankohtaiseen ”meikittömään” meikkitrendiin.

Uusi IsaDora BB Cream Beauty Balm on meikkituotteen ja ihonhoitotuotteen yhdistelmä, joka tarjoaa ratkaisun luonnollista ja hoitavaa meikkipohjaa etsivälle. Kevyt koostumus tasoittaa ihon väriä, tuoden kasvojen iholle hennon sävyn ja luonnollisen kuulaan lopputuloksen. BB Cream Beauty Balm pysyy kasvoilla pitkäkestoisesti, säilyttäen miellyttävän ja raikkaan tunteen kasvojen iholla päivän ajan.

Uutuustuote on suunniteltu tukemaan ihon kosteustasapainoa ja osaksi ihon päivittäistä hyvinvointia. Koostumus sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia raaka-aineita, jotka kosteuttavat välittömästi kuivuuteen taipuvaista ihoa. Koostumuksen sisältämä arginiini kosteuttaa kasvojen ihoa, lehtikuusiuute ehkäisee kosteuden haihtumista orvaskedestä ja toimii juonteita häivyttävänä ainesosana. Suojaavat ominaisuudet on huomioitu sisällyttämällä uutuustuotteeseen suojakerroin SPF30 UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.

BB Cream Beauty Balm on pakattu hygieeniseen ja kevyeen pumppupulloon, joka kulkee vaivatta mukana meikkipussissa. Tuote soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

Hyvä tietää

IsaDoran arvojen mukaisesti BB Cream Beauty Balm on hajusteeton, kliinisesti testattu, cruelty free ja sopii vegaaneille.

Käyttö

Voidemainen ja pehmeä koostumus levittyy vaivatta oman mieltymyksen mukaan niin siveltimellä, meikkisienellä kuin sormenpäitä hyödyntäen.

Suomen valikoimassa on saatavilla viisi sävyä

41 Neutral Satin

42 Cool Silk

43 Warm Honey

44 Neutral Nectar

45 Cool Caramel

Hinta

BB Beauty Balm 30ml, 19,90EUR

Saatavilla

Stockmann- ja Sokos-tavaratalot, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupat, Emotion- ja Kicks-myymälät sekä valituissa Prismoissa ja Citymarketeissa syyskuussa 2022.

Digitaalinen PR-materiaali

https://indd.adobe.com/view/3e8eb79e-6094-421f-b65d-cf1a318e22cd

Tuotekuvat

Berner – PR: BB Beauty Balm (bernerbrandbank.fi)

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa