KORREK Pro Center Airport aukeaa – monipuoliset autonhoitopalvelut tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentällä asioiville ja matkustajille

Berner Oy avaa 15.9.2022 kolmannen franchise-mallilla toimivan KORREK Pro Center -autopesulan Helsinki-Vantaan lentokentälle. KORREK Pro Center Airport palvelee asiakkaita monipuolisella palvelutarjonnalla auton käsinpesusta renkaiden vaihtoon ja tuulilasipalveluihin. Palvelut ovat saatavilla sekä matkustajille että muutoin lentokentällä asioiville.
 

Uuden ajan autonhoitoa

Kolmas KORREK Pro Center avataan 15.9.2022 Helsinki-Vantaan lentokentän P1 Premium -parkkihalliin. KORREK Pro Center -palvelukonsepti tarjoaa sekä kuluttajille että yrityksille monipuoliset autonhoitopalvelut auton käsinpesusta tuulilasinvaihtoon. Kaksi muuta pistettä sijaitsevat Espoon Lippulaivassa ja Espoon Keilaniemessä.

̶  KORREK on Suomen tunnetuin autonhoitomerkki. Centereiden tarjonnassa on koko kotimainen KORREK-tuoteportfolio, joka sisältää niin ammatti- kuin kuluttajakäytössä tarjolla olevat autonhoitotuotteet. Tavoitteenamme on kasvattaa ketjusta maanlaajuinen vuoteen 2025 mennessä, Berner Oy:n autonhoitotuotteiden Category Manager Tomi Laitila taustoittaa.

Laaja palvelutarjoama saman katon alta

KORREK Pro Center Airportin palvelutarjoamaan sisältyy mm. monipuoliset autojen käsinpesuvaihtoehdot, kiillotukset ja pintakäsittelyt, renkaiden vaihdot, tuulilasipalvelut ja autoteippaukset. KORREK Pro Center on yrittäjävetoinen täyden palvelun autonhoitokeskus. Yrittäjät ovat kokeneita autonhoidon ammattilaisia, heillä on ammattitaito myös auton pintakäsittelyistä ja heille hyvä asiakaskokemus on kunnia-asia.  

KORREK on kotimainen tuotemerkki, jonka tuotteet valmistetaan Bernerin omalla tehtaalla Heinävedellä 99,9%:sti uusiutuvalla energialla. Myös tuotekehitys tapahtuu kotimaassa ja viimeisten vuosien yhtenä painopistealueena on ollut tuotteiden vastuullisuus eri näkökulmista. 100 % kierrätetystä PET-muovista valmistetut pullot otetaan käyttöön vuonna 2022.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa