Kotimaisen Oxygenol-suuhygieniasarjan uutuus: kuivan suun Herkkä Suuvesi

Berner Oy:n suuhygieniasarja Oxygenol laajentaa suuvesien tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille syyskuussa uuden Herkkä Suuveden, joka on kehitetty hoitamaan herkkää ja kuivaa suuta. Tuotteen makuna on mieto mustaherukka.

Syljellä on suussamme tärkeä tehtävä, se puhdistaa ja huuhtoo suuta sekä nielua. Lisäksi sylki suojaa limakalvoja tulehduksilta ja hampaita reikiintymiseltä. Syljen erityksen vähenemisestä johtuva suun kuivuus on kuitenkin yleinen vaiva, joka voi johtua esimerkiksi ikääntymisestä tai esiintyä tiettyjen lääkkeiden sivuvaikutuksena.

Bernerin Heinäveden-tehtaalla valmistettu Oxygenol-suuhygieniasarja vastaa kuluttajien tarpeisiin, kun syyskuussa kaupoista löytyy toivottu uutuus Herkkä Suuvesi. Herkkä Suuvesi on kehitetty hoitamaan herkkää ja kuivaa suuta. Mauksi valittiin testiraadin suosikki mustaherukka, joka on juuri sopivasti mieto ja silti miellyttävän raikas. Maku sopii hyvin kuivalle ja herkälle suulle.

Kosteuttavina ja suun limakalvoja rauhoittavina ainesosina suuvedessä toimivat betaiini, ksylitoli sekä allantoiini. Lisäksi tuote on alkoholiton, eikä se sisällä SLS:ää eli natriumlauryylisulfaattia.

”Natriumlauryylisulfaatti voi ärsyttää herkkiä limakalvoja ja aiheuttaa aftoja. Halusimme tehdä tuotteesta mahdollisimman hellävaraisen”, kertoo Oxygenolin tuotekehittäjä Jenni Hallanaro.

Herkkä Suuvesi on riittoisassa 500 ml:n koossa. Pullon korkki soveltuu kätevästi suuveden annosteluun.

Oxygenol-suuvedet, Herkkä Suuvesi, Sinkki Suuvesi ja Ksylitoli Suuvesi kehitetään Bernerin laboratoriossa Helsingissä ja valmistetaan Bernerin Heinäveden-tehtaalla 100 %:sti uusiutuvalla energialla. Oxygenol-suuvesien pullot ovat kierrätettävää muovia. Tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Oxygenol Herkkä – kuivalle ja herkälle suulle

Oxygenol Herkkä-suuvedessä makuna on miedompi, suomalaisille tuttu mustaherukka.

Suuveden koostumus on vaahtoamaton, eikä se sisällä natriumlauryylisulfaattia (SLS).

Sisältää fluoria, allantoiinia sekä kotimaista betaiinia ja ksylitolia.

Hyvä tietää 

Alkoholiton, sopii vegaaneille. 

Hinta

Oxygenol Herkkä Suuvesi 500 ml, suositushinta 4,95 EUR

Saatavilla

Uutuustuote on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista syyskuusta alkaen.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/WgwcBdZmHvpM