NUXE Crème fraîche de Beauté: pitkäkestoisesti kosteuttava hoitolinja laajenee uudella 3in1 -hoitotuotteella, joka tarjoaa kokonaisen ihonhoitorutiinin yhdessä tuotteessa

Nuxen pitkäkestoisesti kosteuttava Crème fraîche de Beauté -hoitolinja uudistuu ja laajenee uudella Crème fraîche de Beauté 3in1 -tuotteella. Uutuustuote tiivistää kokonaisen ihonhoitorutiinin yhteen tuotteeseen, joka toimii puhdistustuotteena, kosteusvoiteena ja täyteläistävänä naamiona. Monikäyttöinen uutuustuote on Nuxen vastaus uuden polven muuttuneisiin ja minimalistisiin ihonhoidon tarpeisiin.  

 

Crème fraîche de Beauté –hoitolinja on kehitetty tehostamaan ihon kosteustasapainoa välittömästi ja jopa 48 tunnin ajan. Kosteuttavat tuotteet hoitavat ihoa kunnioittaen ihon mikrobiomia ja muuttamatta ihon luonnollista tasapainoa. Uudistuneet koostumukset on kehitetty Nuxen Clean Beauty-sitoumuksia noudattaen, mikä tarkoittaa, että tuotteet ovat vegaanisia, silikonittomia ja sisältävät vähintään 96 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita.  

 

Crème fraîche de Beautétuotteet osana tukemassa ihon mikrobiomin hyvinvointia 

 

Ihon mikrobiomilla tarkoitetaan ihon pinnalla luonnollisesti esiintyviä mikro-organismeja ja ympäristöä, jossa ne kasvavat. Mikrobiomistoa voikin luonnehtia ihon ”hyväksi” bakteerikannaksi, joka toimii ihoa suojaavana läpäisyesteenä, estäen iholle epäsuotuisien bakteerien leviämisen iholla. Mikrobiomi vahvistaa ihon luonnollista suojamekanismia, minkä takia sen suojaaminen ihon terveyden ylläpitämiseksi on tärkeää.  

 

Koostumuksien soveltuvuus iholle ja niiden sopivuus ihon mikrobiomin hyvinvoinnille on tutkittu laboratoriossa kvantitatiivisellä ja kvalitatiivisellä analyysillä ennen Crème fraîche de Beauté –tuotteiden käyttöä ja 28 päivää käytön aloittamisen jälkeen.  

 

Uniikki yhdistelmä makeaa mantelimaitoa ja makeaa manteliöljyä 

 

Tuotelinjan koostumuksissa yhdistyy makean mantelimaidon ja makean manteliöljyn toisiaan täydentävät ominaisuudet. Makean mantelimaidon molekyylirakenne sitoo vesimolekyylejä ihon pintaan tuoden iholle välittömästi kosteutetun tunteen ilman rasvaista lopputulosta.  

 

Mantelien kylmäpuristus on tehty vihreän teknologian menetelmin, mikä tarkoittaa, että menetelmä kunnioittaa niin ympäristöä kuin raaka-ainetta. Raaka-aineena manteliöljy on runsas rasvahappo -ja vitamiinipitoisuudeltaan ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon mahdollistaen ihon pitkäaikaisen kosteutuksen.  

 

Haarukkaleväuute: ”hyaluronihaponomainen” raaka-aine luonnosta 

 

Crème fraîche de Beauté -tuotteissa käytetään 100 % kasviperäistä haarukkalevän uutetta, joka on hankittu vihreän teknologian menetelmin ilman liuottimia tai jätepäästöjä. Nuxe on tutkimuksissaan havainnut uutteella olevan runsaasti “hyaluronihaponomaisia” kosteuttavia ominaisuuksia sen korkean molekyylipainon ansiosta, jonka lisäksi se auttaa elvyttämään ihon luonnollista kosteusmekanismia. *1 

 

*1 tutkittu lopputuotteesta korneometrisellä mittauksella (kosteutta mittaava menetelmä)  

 

Crème fraîche de Beauté –hoitolinjan tuotteet  

 

Hoitolinja sisältää viisi hoitotuotetta ja sisältää valikoiman kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille sopivia hoitotuotteita. Hoitotuotteiden aistillisen käyttökokemuksen täydentää ikoninen appelsiininkukan tuoksu. 

 

Crème fraîche de Beauté 3in1 

 

Uuden 3in1-voiteen koostumuksen aktiiviset ainesosat ovat yhdistelmä makeaa mantelimaitoa, manteliöljyä ja karitevoita. Yhdessä nämä raaka-aineet muodostavat innovatiivisen koostumuksen, jonka käyttötapa on muunneltavissa vaihtamalla tuotteen käyttömäärää.   

Silkkiseltä tuntuva koostumus kosteuttaa ihoa ja soveltuu käytettäväksi myös herkistyneillä ihoalueilla sekä silmänympärysalueella. Tuote puhdistaa meikin hellävaraisesti kevyesti hierottaessa, eikä se sisällä saippuoivia raaka-aineita. Naamiona käytettynä koostumus täyteläistää ihoa.  

 

3 in 1 – kuinka se toimii?  

 

  1. 48 tunnin kosteuttava voide: pieni määrä voidetta kosteuttamaan kasvojen ja silmänympärysalueen ihoa aamuin illoin.  
  1. Puhdistusmaito: kaksi isoa tippaa tuotetta vanulle tai sormienpäillä levitettäväksi. Puhdistetaan vedellä tai pyyhitään kostealla liinalla pois kasvoilta.  
  1. Täyteläistävä naamio: paksu kerros tuotetta 1–2 kertaa viikossa kasvojen iholle ja silmänympärysalueelle.  

 

Moisturizing Plumping Cream  

 

Hoitovoide normaalille ihotyypille. Samettisen ja ihoon sulautuvan koostumuksen sisältämät vehnä – ja puusokeri kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. *1 

*kuluttajatestissä 95 % koki ihonsa näyttävän välittömästi heleämmältä ja täyteläisemmältä 

 

Moisturizing Mattifying Fluid 48 h 

 

Raikas ja erittäin kevyt emulsio sekaiholle jättää iholle mattapinnan ilman tahmeaa tunnetta. Ihon pinta on tasaisempi, ihohuokoset ovat supistuneet *2 

*2 kuluttajatestissä 91 % käyttäjistä 

 

Moisturizing Rich Cream 48 h 

 

Täyteläinen ja voimainen koostumus sulaa välittömästi kontaktissa ihoon jättämättä rasvaista lopputulosta. Koostumus sisältää runsaasti luontaisia voita; luomu karitevoita ja moringaa, jotka ravitsevat ja pehmittävät ihoa. Kuiva iho tuntuu välittömästi miellyttävältä ja hyvinvoivalta.  

 

Express 24 h Moisturizing Care 

 

Kosteuttavan hoitovoiteen ominaisuudet sisältävä emulsiosuihke. Suihke raikastaa ja rauhoittaa kaikkia ihotyyppejä sekä suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä. Ei sisällä ponnekaasuja.  

 

Hinta 

 

Crème fraîche de Beauté 3 in 1, 100ml, 33,00 EUR 

Moisturizing Plumping Cream 50ml, 33,00 EUR  

Moisturizing Mattifying Fluid 48 h, 50ml, 33,00EUR  

Moisturizing Rich Cream 48 h, 50ml, 33,00EUR 

Express 24 h Moisturizing Care, 50ml, 24,90EUR  

 

Saatavilla  

 

Crème fraîche de Beauté –tuotteet ovat saatavilla Stockmann-tavarataloissa ja Sokos Helsinki –tavaratalossa lokakuun alussa 2022.  

 

Tuotekuvat  

 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/BdPH5WkMP9vD 

 

Lisätiedot 

 

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä 

Yhteydenotot: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi  

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa