Syksyn Nuxe Rêve de Miel -uutuustuotteet hoitavat huulien ja käsien ihoa luonnon aarteiden voimin

Herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu Nuxe Rêve de miel -hoitolinja täydentyy kahdella hunajaisella uutuustuotteella. Satiininen Honey Lip Care -huulienhoitotuote tarjoaa huulille huulivoiteen hyödyt ja toimii kevyenä ehostustuotteena, tuoden huulille kauniin läpinäkyvän kiillon. Täyteläinen CICA-käsivoide vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria, tehden siitä rikkoutuneelle käsien iholle luotettavan kumppanin ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamaa rasitusta vastaan.

Rêve de Miel -hoitolinjan hoitavuuden keskiössä on luonnon oma aarre hunaja, joka on tunnettu korjaavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Uutuustuotteet sekä ikoniset huulivoiteet, Honey Lip Caren ja Honey Lip Balmin uudet koostumukset sisältävät laadultaan erinomaista Provencen laventelihunajaa, jonka sadon on kerännyt ranskalainen perheyritys.

Uusi täyteläinen CICA-käsivoide: erityistä suojaa kuiville ja rikkoutuneille käsille

Rêve de Miel CICA-käsivoide on kehitetty vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria sekä suojaamaan käsien ihoa niitä vahingoittavilta tekijöiltä kuten tuulelta, kylmältä ilmalta ja liialliselta pesulta. Käsivoide rauhoittaa ja suojaa ulkoisesta rasituksesta rikkoutunutta ihoa, kietoen käsien iholle miellyttävän tunteen. Samettiselta tuntuva koostumus helpottaa välittömästi kireyden tunnetta rikkoutuneella iholla, säilyttäen miellyttävän tunteen iholla pitkäkestoisesti.

Koostumus sisältää korjaavan ja ravitsevan yhdistelmän Provencen laventelihunajaa, rohtosammakonjuurta sekä rauhoittavaa luomu camelinaöljyä. Luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden osuus koostumuksesta on 98 %.

CICA, eli rohtosammakonjuuri on Aasiassa kasvava kasvi, joka on tunnettu kiinalaisessa lääketieteessä sen rauhoittavista ja korjaavista ominaisuuksista. CICA-käsivoiteen sisältämä rohtosammakonjuuriuute on 100 % luonnollista alkuperää ja se on hankittu kasvin lehdistä käyttäen hellävaraista uuttamismenetelmää.

Käsivoidetta käyttäneistä henkilöistä 100 % koki käsiensä olevan elpyneet ja epämiellyttävien tunteiden helpottuneen. *1

*1 käyttäjätesti 21 vapaaehtoista. tyytyväisyys % välittömästi levityksen jälkeen

Uusi Honey Lip Care: satiinista pehmeyttä ja hoitavuutta huulille

Rêve de Miel Honey Lip Care on läpinäkyvä ja öljynomainen huulienhoitotuote kuivuuteen taipuvaisille huulille. Uutuustuote tarjoaa huulille huulivoiteen mukavuudet sen aktiivisten raaka-aineiden, Provencen laventelihunajan ja luomu camelinaöljyn ansiosta.

Honey Lip Care kietoo huulet miellyttävään tunteeseen, saaden ne tuntumaan ravituilta, pehmeiltä ja sileiltä. * 2 Kevyesti ehostava huulienhoitotuote antaa huulille kaunista kiiltoa ja satiinisen lopputuloksen ilman tahmaista tunnetta.

*2 Käytössä 21 vapaaehtoisella, tyytyväisyys % välittömästi tuotteen käytön jälkeen

Lip Moisturizing Stick uudessa koostumuksessa

Klassinen huulia kosteuttava huulipuikko korjaa ja pehmentää kuivia huulia, suojaten niitä ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten tuulelta ja pakkaselta. Uudistunut koostumus on valmistettu 100 % luonnollista alkuperää olevista raaka-aineista, sisältäen ravitsevaa hunajaa ja luomu auringonkukkaöljyä sekä rauhoittavaa luomu camelinaöljyä.

Aistillinen koostumus levittyy sulavasti huulille, tehden huulista pehmeät ja tasaisen tuntuiset. Ylellinen ja miellyttävä hunajatuoksu on täydennetty sitruunan ja greipin eteerisillä öljyillä.

*91 % tuotetta testanneista koki huuliensa ravituiksi ja suojassa ulkoisilta ärsykkeiltä

Hinta

Rêve de Miel Lip stick 8,00 EUR

Rêve de Miel Lip balm 14,50 EUR

Rêve de Miel Honey lip care 18,00

Rêve de Miel Cica Hand cream 12,00

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla lokakuun alussa 2022 Nuxe-jälleenmyyjiltä Stockmann-tavarataloissa sekä Stockmann.com-verkkokaupassa sekä Sokos Helsingissä. Uudistuneet huulienhoitotuotteet tulevat myyntiin liukuvasti syksyn aikana.

Kuvalinkki

https://www.bernerbrandbank.fi/l/mMRb_PS5_zqM

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä

Yhteydenotot: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa