Uusi IsaDora Hypo Allergenic Mascara: hellävarainen ripsiväri herkkien silmien tarpeisiin

IsaDora lanseeraa valikoimaansa uuden Hypo Allergenic -ripsivärin, jonka koostumus on valmistettu huolella herkkien silmien tarpeisiin ilman silmiä ärsyttäviä ominaisuuksia. Kuluttajien erilaiset käyttömieltymykset ja toiveet on huomioitu tarjoamalla ripsiväristä kaksi vaihtoehtoa: Volume ja Definition.  

Jatkuvan näyttötyöskentelyn myötä moni kokee silmänsä herkistyneiksi tai kuiviksi, jonka lisäksi ilmastointi ja ympäristötekijät voivat altistaa silmiä herkistymiselle entisestään. IsaDora Hypo Allergenic -ripsivärin koostumus on valmistettu huolella hellävaraisista ainesosista herkkien silmien tarpeet huomioiden eikä se sisällä ylimääräisiä aineosia, kuten parabeeneja ja silikoneja, jotka voisivat ärsyttää silmiä. Ripsiväri on erinomainen vaihtoehto piilolinssien käyttäjille sekä heille, jotka tekevät mielellään tietoisia raaka-ainevalintoja kosmetiikkatuotteiden valinnassa.  

Hypo Allergenic Mascara on kehitetty Asthma Allergy Nordic -kriteeristön mukaiseksi, täyttäen sertifikaatin edellyttämät laatustandardit ja vaatimukset Ruotsin, Norjan ja Tanskan alueella. Hypo Allergenic Mascara on ensimmäinen ripsiväri, joka on saanut järjestön myöntämän Asthma Allergy Nordic -sertifikaatin.  

Leviämätön ripsiväri ei varise, ja se kestää tunteiden tuomien kyyneleet. Ripsiväri poistetaan vaivatta lämpimällä vedellä, vähentäen kosmetiikkatuotteiden käyttöä herkistyneille silmille.  

Definition 

Tarkasti erotteleva ja siisti lopputulos. Harjaosan lyhyet kuituharjat erottelevat ripsiä ja takaavat luonnollisen lopputuloksen.  

Volume 

Ripsiväri näyttävästä lopputuloksesta pitäville. Harjaosan väljemmät harjasvälit maksimoivat tuotteen määrän ripsille peittäen ripset runsaaseen ripsivärikerrokseen.  

Hyvä tietää 

Hypoallergeeninen, hajusteeton, silmälääkärien testaama, cruelty free ja sopii vegaaneille.  

Hinta  

Hypo Allergenic Mascara Definition, 30 Black & 32 Brown, 18,90 EUR 

Hypo Allergenic Mascara Volume, 34 Black,  18,90 EUR  

Saatavilla 

Stockmann- ja Sokos-tavaratalot, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupat, Emotion- ja Kicks-myymälät sekä valituissa Prismoissa ja Citymarketeissa syyskuussa 2022.  

Digitaalinen PR-materiaali 

IsaDora HypoAllergenic tiedote (adobe.com)

Tuotekuvat 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/-p-tcq5qjBQT 

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä 

Yhteydenotot: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi  

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa