Clarins Anti-Blemishes & Glow: mattapintainen ja puhdas iho luonnon parhaiden antimien voimin

Uuden sukupolven My Clarins -hoitolinja kasvaa kahdella uutuustuotteella, Re-Boost Anti-Blemishes & Glow -geelillä ja Re-Boost Clear-Out Targeted Blemish -hoitonesteellä. Hoitotuotteet on kehitetty erityisesti nuoren ihon tarpeisiin tasapainoittamaan välittömästi sekä pitkäkestoisesti ihon kiiltelyä, vähentämään epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä.

My Clarins -hoitolinjan sydänajatuksena on terve ja hehkuva iho, joka on mahdollista saavuttaa luonnon parhaiden antimien voimin. Samoin kuin elimistö, myös iho kaipaa tasapainoista huolenpitoa ja ravinteita pysyäkseen hyvinvoivana.

Ihoa hellivät, luonnon parhaat antimet yhdistyvät koostumuksissa Clarinsin kehittämään kasviperäiseen Healthy Skin In & Out -yhdisteeseen, jota käytetään vain My Clarins -hoitotuotteissa. Healthy Skin In & Out –yhdiste koostuu kahdesta toistensa tehoa täydentävästä raaka-aineesta, kookosvedestä ja alppiruusu-uutteesta.

Mineraalipitoisuudeltaan runsas luomulaatuinen kookosvesi edistää ihon hyvinvoinnille oleellisten ravintoaineiden, kuten mineraalien ja vitamiinien imeytymistä ihoon. Luomulaatuinen alppiruusu-uute tehostaa kuona-aineiden poistumista iholta ja vähentää oksidatiivista stressiä. 

Re-Boost Matifying Hydrating Blemish Gel: tasainen mattapinta iholle

Matifying Hydrating Blemish Gel sisältää virkistävän yhdistelmän ihoa ravitsevia ja energisoivia raaka-aineita. Ihon pinnan kauneusvirheitä vähentävä geeli edesauttaa ihon puhdistumista kuona-aineista sen puhdistavien ominaisuuksien ansiosta.

Jokainen levityskerta sitoo iholta ylimääräistä talia, pitäen ihon kauniin mattapintaisena ja raikkaana päivän ajan.  

Geelin raaka-aineista 88 % on luonnollista alkuperää. 

Vaikuttava yhdistelmä Healthy Skin In & Out -yhdistettä ja luonnon parhaita antimia

Ihoa tasapainottavan ja heleyttävän Healthy Skin In & Out -yhdisteen teho perustuu luomu kookosveden ja luomu alppiruusuyhdisteen uniikkiin yhdistelmään. Kasviperäistä yhdistettä käytetään vain My Clarins – hoitolinjan tuotteissa tukemaan ihon hyvinvointia ja puhdistumista.

Koostumus sisältää vaikuttavan yhdistelmän ihon tärkeitä toimintoja energisoivia raaka-aineita; gojimarjauutetta ja akerolauutetta. Luomu viikunauute kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mansikkapuun hedelmäuutteen ja mesiangervon tarjotessa kohdennettua tehoa ihon kiiltelyn ja epäpuhtauksien hillitsemiseksi.

Hibiskuskukan kukkahappo ja tamarindin hedelmänhappo kuorivat ihoa keratolyyttisesti tehden ihon pinnasta tasaisen ja edistäen ihon luonnollista heleyttä. Luomu katkerouute toimii ihoa rauhoittavana tekijänä.

Ilahduttava vaaleanpunainen geeli tuntuu miellyttävältä ja raikkaalta erityisesti rasvoittuvuuteen taipuvaisella iholla. Välittömästi ihoon imeytyvä geeli häivyttää ihon epätasaisuuksia, kiristäen ylimääräisestä talin tuotannosta laajentuneita ihohuokosia.

Huurteinen hoitovoidepurkki on valmistettu kierrätetystä lasista ja sen voi kierrättää. Sopii vegaaneille. 

Re-Boost Clear-Out Targeted Blemish Lotion: yön aikana epäpuhtauksia kuivattava hoitoneste

Uutuustuote on kehitetty paikalliseen käyttöön kuivattamaan ihon epäpuhtauksia. Yön aikana vaikuttava kaksifaasinen hoitoneste kuivattaa epäpuhtauksia ja vähentää epäpuhtauksista johtuvaa punaisuutta hoidettavilla alueilla.

Sinkkioksidilla ja sinkki glukosaatteilla on koostumuksessa talineritystä tasapainoittava tehtävä, salisyylihapon toimiessa puhdistavana ja kuorivana raaka-aineena.

Mesiangervouute täydentää salisyylihapon ihoa puhdistavaa tehoa ja edesauttaa ihon puhdistumista kuona-aineista. Sopii vegaaneille. 

Käyttö

Hoitonestettä käytetään kostuttamalla vanupuikko hoitonesteen pohjaan asti. Vanupuikko asetetaan paikallisesti hoidettavien epäpuhtauksien päälle kevyesti painamalla. Kaksifaasista koostumusta ei tule sekoittaa ja se huuhdellaan pois aamulla ennen hoitovoiteiden levittämistä.

Hinta

My Clarins Re-Boost Matifying Hydrating Gel 50ml, 25,00 EUR

My Clarins Clear-Out Targeted Blemish Lotion 13ml, 17,00 EUR

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoissa sekä Emotion- ja Kicks-myymälöissä lokakuun alussa 2022.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/7cBbrKSBZVzz

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi