Herbinan Cosmos Natural -sertifioidut Eco by Herbina Anti-breakage -uutuustuotteet puristavat energiaa vaurioituneisiin hiuksiin elintarviketuotannon sivuvirroista

Kotimainen Herbina tuo markkinoille vaurioituneiden ja katkeilevien hiustuotteiden kysyntää vastaavan tuoteparin, energisoivat Eco by Herbina Golden Berry Anti-breakage shampoon ja hoitoaineen. Uutuustuotteissa käytetään appelsiiniuutetta, joka on valmistettu elintarvikkeiden sivuvirrasta saatavasta upcycled-appelsiinimassasta, jota valmistetaan elintarvikkeeksi kelpaamattomista appelsiineista.  

Herbina lanseerasi ensimmäiset Cosmos Natural -sertifioidut Eco by Herbina -hiustenhoitotuotteet syksyllä 2021. Tänä syksynä Cosmos Natural -sertifioitujen hiustuotteiden valikoima kasvaa energisoivalla ja herkullisella tuoteparilla, Eco by Herbina Anti-breakage shampoolla ja hoitoaineella, jotka vahvistavat ja korjaavat vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia.  

Kotimaisten hiustuotteiden tuotekehitys tapahtuu Herttoniemessä, ja tuotteet valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtaalla 100 % uusiutuvalla energialla. Heinäveden tehtaalle on myönnetty Cosmos-standardi *) syksyllä 2021, mikä edellyttää tuotteiden sisältöjen formuloimista standardin mukaisesti ja sertifioija on auditoinut laitoksen, jossa tuotteet valmistetaan. 

Luonto on Herbinan tärkein inspiraation lähde 

Herbina ammentaa inspiraationsa luonnosta, sen moninaisuudesta ja luonnon lukuisista ravinnerikkaista antimista. Vastavuoroisesti Herbinalle on tärkeää tehdä ympäristön kannalta suotuisampia valintoja. Kiertotalouden edistäminen ja vastuullisuuden kehittäminen niin tuotteiden pakkausmateriaalien kuin raaka-aineiden osalta ovat kotimaisen tuotekehityksen tärkeitä tavoitteita. Vegaaniset uutuustuotteet ovat koostumuksiltaan biohajoavia ja niiden pullot on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista. 

”Luonto on Herbinan tärkein inspiraation lähde, mikä näkyy tuotteissa käyttämissämme luonnollisissa raaka-aineissa sekä innovatiivisissa, kestävissä ratkaisuissa. Sivuvirtojen hyödyntäminen on erinomainen tapa yhdistää nämä molemmat”, kertoo Henna Salonen, Herbinan tuotepäällikkö. 

Uutuustuotteet sisältävät elintarviketuotannon sivuvirrasta saatavaa appelsiiniuutetta, joka on valmistettu ulkomuotonsa puolesta elintarvikkeeksi kelpaamattomista appelsiineista valmistetusta upcycled -appelsiinimassasta. Uutuustuotteissa käytettävä betaiini saadaan myös kotimaisen sokerituotannon sivuvirrasta. 

Vaurioituneiden ja katkeilevien hiustenhoitotuotteiden kysyntä kasvanut

Energisoiva tuotepari on kehitetty vaurioituneille ja katkeileville hiuksille. Ne tukevat hiusten kasvua ennaltaehkäisemällä hiustenkatkeilua. Tuotepari vahvistaa ja suojaa vaurioituneita hiuksia tuoden niille kiiltoa, pehmeyttä ja joustavuutta. Appelsiiniuute yhdessä kotimaisen lakansiemenuutteen ja betaiinin kanssa kosteuttavat, suojaavat sekä parantavat hiusten käsiteltävyyttä.

”Viime vuosien muuttuvat tilanteet ja yleinen epävarmuus ovat kasvattaneet vahvistavien hiustuotteiden kysyntää. Hiusten kuntoa voi heikentää hiusten kemiallisten käsittelyjen ja lämpölaitteiden käytön ohella myös esimerkiksi lisääntynyt stressi”, muistuttaa Salonen. 

Eco by Herbina Anti-breakage Shampoo 250ml ja Eco by Herbina Anti-breakage Hoitoaine 250ml 

  • Cosmos Natural -sertifioituja, vegaanisia ja biohajoavia 

  • Kotimainen tuotanto Heinävedellä, tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus 

  • Luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden osuus on 98,5 % Shampoossa ja 99 % Hoitoaineessa 

  • Pullot on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista 

Suositushinta 

Eco by Herbina Anti-breakage Shampoo 250 ml, 3,95 EUR 

Eco by Herbina Anti-breakage Hoitoaine 250 ml, 3,95 EUR 

Saatavuus 

Uutuustuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista syksyllä 2022.  

Tuotekuvat 

https://www.bernerbrandbank.fi/l/B6xTZWcz_CpD 

Lisätiedot 

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet 

Henna Salonen, Brand Manager e-mail: henna.salonen@berner.fi , puh. +358 40 554 6855  

Tuotenäytteet medialle 

Mira Marin, Viestintäasiantuntija e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274 

Lue lisää: www.herbina.fi