Syksyn LV-uutuudet: vedettömään puhdistukseen kannustava LV Kosteuttava Suihkuvoide ja liikkujan hajusteeton Sport Active -roll-on 48h marketteihin

Suomalainen herkän ihon asiantuntija LV kasvattaa valikoimaansa kahdella uutuustuotteella, LV Kosteuttavalla Suihkuvoiteella ja LV Sport Active 48h roll-onilla. Herkän ihon tarpeisiin kehitetyt uutuustuotteet valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtaalla ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV-tuotteet kehitetään yhteistyössä Allergia-, Iho ja Astmaliiton kanssa ja niissä käytetään vain tutkitusti turvallisia ja hellävaraisia raaka-aineita. Herttoniemessä tapahtuvan kotimaisen tuotekehityksen ajurina toimii ”vähemmän on juuri sopivasti”-periaate. Tämä tarkoittaa, että tuotteet sisältävät iholle ja sen puhtaudelle olennaiset ja laadukkaat raaka-aineet, vähentäen kemikaalikuormaa niin kuluttajan kuin ympäristön kannalta.  

LV Kosteuttava Suihkuvoide: lempeä iholle ja ympäristölle

LV Suihkuvoide on kehitetty ihon hyvinvoinnin tueksi koko perheen käyttöön. Välittömästi kosteuttava ja hoitava puhdistustuote jättää iholle kosteutetun tunteen, tehden siitä miellyttävän tuotteen vartalon, käsien ja kasvojen puhdistamiseen. (*

Koostumukseltaan voidemainen suihkuvoide on vaahtoamaton ja sisältää vain matalan määrän tensidejä. Voidemainen koostumus on miellyttävä käyttää ja se huuhtoutuu veden mukana viemäriin jättämättä suihkunlattiaan voidemaista kalvoa.

LV Kosteuttava Suihkuvoide tarjoaa ihon hyvinvointia tukevan vaihtoehdon vedettömään puhdistukseen ja tietoiseen veden käyttömäärän vähentämiseen. Suihkuvoiteen voi vaivatta puhdistaa iholta käyttämällä pyyheliinaa, mikä tekee uutuustuotteesta erinomaisen vaihtoehdon mukaan myös retkille.

Suihkuvoide on formuloitu biohajoavaan koostumukseen, joka sisältää koko kuljetusketjun läpi veden lisäksi vain viisi tarkasti valittua raaka-ainetta.

*Testiryhmän henkilöistä 85 % koki ihonsa kosteutetuksi tuotteen käytön jälkeen. Kuluttajatesti, 100 vapaaehtoista.

LV Sport Active 48h roll-on: hajusteetonta ja pitävää tehoa

Aktiivista arkea ja liikuntaharrastuksissa aikaa viettävien tarpeisiin vastataan lisätehoa tuovalla ja hajusteettomalla LV Sport Active 48h roll-onilla. Nopeasti kuivuva roll-on osoittautui tutkimuksissa jopa 35 % tehokkaammaksi vertauksessa muihin LV-deodoranttien tuomaan tehoon.

Uutta LV Sport Active roll-onissa on sen sisältämä 100 % kasviperäinen patentoitu aktiiviaine, joka estää hikoilua erittäin tehokkaasti. Uutuusdeodorantti toimii kaksitehoisesti ehkäisten niin kainaloiden kostumista kuin hien hajun muodostumista päivän aikana.

Uutuustuote on hajusteeton, väriaineeton ja alkoholiton, pH 3,5.

Suositushinta

LV Kosteuttava Suihkuvoide 250 ml, 2,95 EUR

LV Sport Deo 48h roll-on 50ml, 3,95 EUR

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/9c___GrKs7w-

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla syksystä 2022 lähtien hyvin varustelluista marketeista.

Lisätiedot

Sanni Väinölä, Senior Brand Manager, e-mail: sanni.vainola@berner.fi , puh. +358 50 501 8744

Tuotenäytteet

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274