Kumisaapas on mainio jalkine lapsille myös pakkassäällä

Päiväkoti-ikäiset ulkoilevat päivittäin pitkiä aikoja ja tarvitsevat varustuksen, joka suojaa joka säällä ja tuntuu mukavalta. Lasten jalkineita valittaessa on erityisen tärkeää huomioida kasvavan jalan tarpeet ja jalkaterapeuttien suositukset. Suositusten mukaisesti lasten jalkineissa tärkeää on oikea koko, varvastila ja istuvuus.

Kumisaappaat löytyvät lähes jokaisesta lapsiperheestä, sillä niiden ominaisuuksia on muiden jalkineiden vaikea päihittää. Saappaat pitävät lasten sukat kuivina loskassa ja sateessa. Saappaat ovat mainio valinta myös kylmempiin talvikeleihin erinomaisen pitonsa ja lämmöneristyksensä ansiosta. Nokian Jalkineilla on lähes 125 vuoden kokemus Pohjolan olosuhteiden vaatimuksista jalkinesuunnittelussa ja valikoimista löytyykin saappaita moneen eri tarpeeseen. Lasten saappaissa kaikki lasten jalkineille asetetut perusmääritteet täyttyvät. Huolellisesti valmistetuilla tuotteilla on lisäksi 12 kuukauden laatutakuu valmistus- ja raaka-ainevirheiden varalta.

Kerrospukeutuminen kuuluu myös jalkineisiin

Kerrospukeutuminen on kaiken peruslähtökohta myös jalkineiden osalta. Mitä kylmempi keli, sitä tärkeämpää on huolehtia riittävän lämpimistä välikerroksista. Erityisesti talvikumisaappaissa tarvitaan riittävästi tilaa lämpimille villasukille. Säännöllinen lasten jalkojen mittaaminen useamman kerran vuodessa onkin tärkeää, jotta jalka mahtuu liikkumaan jalkineessa vapaasti.

Nokian Jalkineiden Wintry Plus -mallissa on napakka kanta, sen teräosa on mitoitettu riittävän väljäksi kasvavalle jalalle ja se pitää jalat lämpimänä karvavuorensa ansiosta. Wintry Plus malli saatavilla väreissä tummanharmaa ja purppura. Koot 21-36. Ovh 49 eur.

Kevyillä saappailla on vaivattomampaa kävellä

Winter Light Kids saappaat täyttävät kaikki lasten kengille asetetut perusmääritteet ja ne ovat lasten jalkaan erityisen mukavat tilavan lestimitoituksen ansiosta. Malli on erittäin kevyt, kiertolöysä, koron korkeus on pieni ja niissä on tilava teräosa. Muottivaletut saappaat on valmistettu hyvin kylmää kestävästä EVA-kumiseoksesta ja niissä on lämmin karvavuori.

Winter Light Kids lasten kumisaapas on saatavilla väreissä musta ja purppura. Koot 21-39. Ovh 42,50 eur.

Lataa kuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/XwhmrNJXVqXL

Lue lisää tuotteista: nokianjalkineet.fi

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa