SENSAI CELLULAR PERFORMANCE INTENSIVE HAND TREATMENT: kohti pehmeää ja hehkuvaa käsien ihoa

SENSAI-valikoiman klassikko CELLULAR PERFORMANCE INTENSIVE HAND TREATMENT uudistuu ensimmäistä kertaa vuoden 1999 lanseerauksen jälkeen. Uudistettu koostumus on kehitetty kohtamaan nykyaikaiset hygieniatottumukset, hemmotellen käsiä runsaalla koostumuksella ja esteettisillä ominaisuuksilla. Yhdistettynä Suomen markkinoille palaaviin ionisoituihin puuvillahansikkaisiin käsivoiteen teho paranee puuvillahansikkaiden lämmittävän vaikutuksen ansiosta.

Uniikki ja uudistunut SENSAI CELLULAR PERFORMANCE INTENSIVE HAND TREATMENT -käsivoide vie mukanaan SENSAIn alkuperän lähteille, jolloin silkinkehrääjien poikkeuksellisen kaunis ja pehmeä käsien iho herätti ihailua. Aikoinaan havainto johti vuosikymmeniä kestäneeseen tutkimustyöhön, joka osoitti lopulta Koishimaru Silkin omaavan muista silkkilaaduista poikkeuksellisen kyvyn edistää hyaluronihapon tuotantoa ihossa.

CELLULAR PERFORMANCE INTENSIVE HAND TREATMENT -käsivoiteen ytimessä on tuoda käsien iholle alkuperäisen Koishimaru Silkin pehmeys ja sille ominainen hohto. Käsivoide sopii erityisesti kuivien ja rasitusalttiiden käsien sekä vaurioituneiden kynsien hoitoon.

Hoitovoiteen koostumusta on täydennetty suojaavilla öljyillä, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta ihoon ja muodostavat ihon suojamuuria suojaavan höyhenenkevyen hunnun. Käsivoide on runsas kosteuttavilta, pehmittäviltä ja anti-aging ominaisuuksiltaan tehden siitä käsien hoitoon panostavan kuluttajan luotettavan kumppanin, joka hellii käsiä runsaalla koostumuksella.

Kädet tuntuvat silkkisiltä ja ravituilta, tahmaamaton koostumus jättää ihon pehmeäksi ja hehkuvaksi. Käyttökokemuksen viimeistelee hienovarainen silkin tuoksu.

 

Vaikuttavat raaka-aineet

Koishimaru Silk EX

Japanin kallisarvoisimmasta silkistä johdettu harvinainen raaka-aine, joka edistää hyaluronihapposynteesiä ihossa ja takaa ihon luonnollisen suojan säilymisen.

Advanced CPX Vital Extract

Kokonaisvaltainen anti-aging raaka-aine. Uute lievittää kuivuutta, ihon veltostumista, juonteita ja niiden syventymistä sekä sameutta.

Hydra Firming Booster

Kuwa-puusta eli kiinalaisesta valkomulperista johdettu raaka-aine edistää kollageenisynteesiä tehden ihosta kiinteämmän ja pehmeämmän.

Skvalaani

Sokeriruosta johdettu skvalaani on runsas pehmittäviltä ominaisuuksiltaan tehden ihosta joustavan ja pehmeän.

 

Kohti kestävämpiä valintoja

Vastuullisuuden kehittäminen on osa japanilaista tuotekehitystä. SENSAIn pyrkimys on lähestyä luontoa ja sen resursseja entistä kunnioittavammin.

Hoitovoiteen tuubi on valmistettu osittain biopohjaisesta muovista. Ulkoinen kartonki on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista, jossa on hyödynnetty bagassia. Bagassi on puuton kuitumateriaali, joka on kierrätetty sokeriruokojätteestä.

 

TREATMENT GLOVES

Suomen markkinoille palaavat puuvillahansikkaat tuovat ylellisen täydennyksen käsienhoitorutiiniin.

SENSAI-puuvillahansikkaat on päällystetty ionisoidulla titaanilla ja turmaliinilla, joiden ansioista puuvillahansikkailla on käsiä lämmittävä vaikutus. Hansikkaat on tarkoitettu käytettäväksi iltaisin tehostamaan käsivoiteen tehoa. Kun käsineitä käyttää säännöllisesti yhdessä käsivoiteen kanssa, on mahdollista saavuttaa SILK SKIN -iho.

Puuvillahansikkaat on valmistettu 100 % ensiluokkaisesta puuvillasta kestävän kehityksen mukaisesti. Pakkaus FSC-sertifioitua paperia, jonka valmistamisessa on hyödynnetty bagassia.

 

Hinta

SENSAI CELLULAR INTENSIVE HAND TREATMENT 100 ml / 90,50 EUR

TREATMENT GLOVES 31,00 EUR / pari

 

Saatavilla

Käsivoide on saatavilla helmikuun alussa 2023 SENSAI-jälleenmyyjiltä. Hansikkaat saatavilla suurimmista SENSAI-myyntipisteistä Stockmanneilta ja Sokoksilta.

 

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/FCJjJFWsf_rd

 

Lisätiedot ja tuotenäytteet

Berner Oy, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot: Mira Marin, puh. 040 672 427 4, sähköposti mira.marin@berner.fi