SENSAI LIFT FOCUS ESSENCE: Silkkikudelman kasvoille muodostava seerumi kohottaa ja palauttaa ihon joustavuutta

LIFT FOCUS ESSENCE -seerumi on SENSAIn uusin lisäys EXPERT ITEMS -erikoishoitotuotteiden kategoriaan. Silkkinen seerumi on kehitetty kasvojen kiinteyttävän ja kohottavan ihonhoidon tueksi, tuoden välittömästi nähtävän vaikutuksen sen muodostaman kiinteyttävän kalvon ansiosta. Tuotteella SENSAI haluaa tarjota ei ainoastaan kasvoja kohottavan, vaan aidosti mielialaa kohentavan tuotteen osana kunnioittavaa lähestymistä.

SENSAIn toimintatavat kietoutuvat japanilaiseen elämätyyliin, jonka ytimessä on hienostunut estetiikka ja harmoninen yhteys niin luontoon kuin muihin ihmisiin. Vuonna 2023 SENSAI ilmentää lähestymistä kiinnittämällä entistä enemmän huomiota pakkausmateriaaleihin ja luonnosta hankittuihin raaka-aineisiin korkean teknologian ja legendaarisen Koishimaru Silk -ainesosan rinnalla.

 

Kokonaisvaltaisesti kohottava käyttökokemus niin kasvoille kuin mielelle

Kiireinen elämäntyyli, ulkoiset stressitekijät ja ikääntyminen voivat tuntua niin fyysisen kuin henkisen vireystilan laskutekijöinä. Painovoima yhdistettynä muihin kasvojen ihon rasitustekijöihin, kuten lisääntyneeseen ruutuaikaan voivat rajoittaa poskien ja suun alueen liikkuvuutta ja kykyä kasvojen ilmeikkyyteen.

Uusi LIFT FOCUS ESSENCE -seerumi muodostaa kasvoille kiinteyttävän, tukiverkostonomaisen kalvon, joka nostaa ja kiinteyttää nähtävästi kasvojen ihoa. Alkuperäinen hierontatapa on tarkoitettu tehostamaan seerumin vaikutusta, auttaen terävöittämään kasvojen piirteitä.

Silkkiseltä tuntuva seerumi liukuu saumattomasti iholla ja sen tuoma tunne kasvoilla on välittömästi kohottava. Lopputuloksena seerumi tarjoaa ihon kiinteyttä toivovalle kuluttajalle kokonaisvaltaisesti kohottavan käyttökokemuksen.

 

*85,5 % naisista kertoi kasvojen piirteiden näyttävän terävemmiltä

*83,6 % naisista kokivat ihonsa näyttävän vähemmän veltolta

*92,7 % naisista kertoi mielialansa kohonneen positiivisemmaksi

*kuluttajatestin tulokset 4 viikon käytön jälkeen, 55 naista (Saksa/ Italia)

 

Edistyksellisen teknologian tulos: Tight Wrapping Formula -koostumus

Avain kasvojen virkeään ulkomuotoon on yhteydessä kasvojen kykyyn muodostaa laajoja ilmeitä, mikä edellyttää iholta joustavuutta ja kykyä tiivistyä. Tight Wrapping Formula -koostumus on yhdistelmä iholle kiinnittyviä, kosteuttavia ominaisuuksia ja venyviä polymeerejä, jotka palauttavat ihon luonnollista pehmeyttä ja kestävyyttä.

Hierottaessa iholle venyvät polymeerit jakautuvat tasaisesti luoden ihon pinnalle näkymättömän, kiinteyttävän kalvon, joka kiinnittyy miellyttävästi ihoon. Täyteläinen seerumikoostumus ja uniikki yhdistelmä ihoa kosteuttavia tekijöitä auttavat ihon verkostoa toimimaan nuorekkaan ihon tavoin.

 

Vaikuttavat raaka-aineet

Koishimaru Silk Royal™

Tehokas anti-aging raaka-aine on kehitetty edistämään hyaluronihapposynteesiä ihossa. Uniikki yhdiste syväkosteuttaa ihoa ja on täydennetty ominaisuuksilla, jotka nostavat ihon luonnollisen kosteustasapainon säilymistä.

Yhdiste kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihon luonnollista keratinosoitumista, ennaltaehkäisten ihon karheutta. Yhdisteellä on kyky estää glykaation* muodostumista ihossa, joka vähentää ihon sameutta**.

*Advanced Glycation End-Products

** In vitro testattu

 

Lift Focus Complex

Yhdisteen vaikutus kohdistuu dermiksessä elastiiniin ja kollageeniin, jotka ovat olennaisia ihon rakenteelle, toiminnalle ja nuorekkaalle ulkomuodolle. Yhdisteen on todettu vähentävän elastaasia, ihon elastiinia hajottavan entsyymin toimintaa pitäen huolta ihon joustavuudesta.

Yhdiste tuo energiaa kasvojen lihaksille, stimuloi kollageenin muodostumista, parantaa kollageenin laatua sekä kiinteyttää ja kohottaa ihoa.

 

Alkuperäinen hierontatapa: Dimensional Lifting Strech

*liite

 

Kohti kestävää kehitystä

Uutuustuote on osa SENSAin uudistunutta kestävän kehityksen aloitetta, jolla SENSAI haluaa osoittaa japanilaisittain kunnioitusta ihmisiä ja luontoa kohtaan.

Pakkaus on valmistettu osittain kierrätetystä lasista. Ulkoinen kartonki on valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista, joka sisältää osittain bagassia, joka on sokeriruokojätteestä kierrätetty puuton materiaali.

Kähäräveripeippi -uute on johdettu aromaattisista yrteistä, jotka on kasvatettu kierrätysvalveutuneilla tiloilla.

 

Suositushinta

SENSAI LIFT FOCUS ESSENCE, 40 ml, 190,00 EUR

 

Saatavilla

Uutuustuote on saatavilla helmikuun 2023 alusta Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Sokos-tavarataloista, Sokos Emotion -myymälöistä sekä Sokos.fi-verkkokaupasta, osassa Kicks-ketjun myymälöitä.

 

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/VH8DxLkVq5zt

 

Lisätiedot

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274