Uusi Cosmos Natural -sertifioitu Herbina-ihonhoitorutiini: Fazerin kiertotalousinnovaatio kauraksylitoli tukemassa ihon hyvinvointia

Kotimainen Herbina lanseeraa ihon hyvinvointia tukevan Cosmos Natural -sertifioidun ihonhoitorutiinin, jonka keskiössä ovat kiertotalouden edistäminen ja kotimaiset raaka-aineet. Uutuustuotteita tähdittää kauratuotannon sivuvirrasta valmistettu kiertotalousinnovaatio FAZER XYLITOL®. Kyseessä on maailman ensimmäinen kaurasta valmistettu ksylitoli, jonka Fazer valmistaa ainutlaatuisella tuotantoprosessillaan Lahdessa.

Herbina yhdistää voimansa toisen kotimaisen toimijan Fazerin kanssa, hyödyntäen uutuustuotteissa maailman ensimmäistä kauran kuoresta valmistettua ksylitolia.

Kiertotalouden edistäminen ja vastuullisuuden kehittäminen niin tuotteiden pakkausmateriaalien kuin raaka-aineiden osalta ovat kotimaisen tuotekehityksen ja tänä vuonna 140-vuotta täyttävän Bernerin tärkeitä tavoitteita.

”Fazerin kauraksylitolissa on ihon hyvinvointia tukevia ominaisuuksia, jotka avaavat uudenlaisia tuotekehitysmahdollisuuksia kosmetiikkateollisuudelle. Meillä on ollut ilo työskennellä Bernerin tuotekehityksen ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa ja nyt nämä upeat tuotteet löytyvät kaupoista, iloitsee Miira Stenberg, Fazerin ksylitolimyynnistä vastaava myyntipäällikkö.

Fazer toi kotimaisen ksylitolin valmistamisen takaisin Suomeen rakentamalla kauran kuoresta ksylitolia valmistavan tuotantolaitoksen, jonka toiminta käynnistyi viime vuonna. Kauramyllyn sivutuotteesta uusimmalla teknologialla valmistettava ksylitoli on erinomainen esimerkki modernin kiertotalouden innovaatiosta.

”Fazerilla on pitkät perinteet pohjoismaisen kauran innovatiivisesta hyödyntämisestä. Maailman ensimmäisen kauraksylitolin valmistaminen oman myllymme tuotannon sivuvirrasta on luonnollinen edistysaskel. Kauraksylitolimme on erinomainen esimerkki kiertotaloudesta, jossa tuotannon sivuvirtoja hyödynnetään viisaasti”, kertoo James Dedman, Fazer Foodtech liiketoiminnasta vastaava johtaja.

Herbina-uutuustuotteet valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtaalla 100 % uusiutuvalla energialla ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tukea ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi kotimaisista tähtiraaka-aineista

Kaikki Herbina-uutuustuotteet sisältävät Fazerin kauraksylitolia ja fermentoitua kaarnikkauutetta. Iholle jätettävät hoitotuotteet valjastavat mukaan trendikkään hyaluronihapon kosteutta sitovan voiman.

”Luonnon raaka-aineet sekä innovatiiviset, ympäristöystävälliset ratkaisut ovat kotimaisen, luonnosta inspiraationsa ammentavan Herbina-brändin keskiössä. On erityisen hienoa, että pääsemme hyödyntämään kotimaisia innovaatioita ja raaka-aineita tuotteissamme, jotka myös valmistetaan Suomessa omalla Heinäveden tehtaallamme”, kertoo Henna Salonen, Herbinan Brand Manager.

FAZER XYLITOL® kauraksylitoli

Fazerin kotimaisen kauratuotannon sivuvirrasta valmistettu kauraksylitoli on tehokas ja monivaikutteinen aktiiviaine ihonhoidossa, joka kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia.

Yhdessä glyserolin kanssa ksylitoli kosteuttaa tehokkaasti ihoa, vahvistaa ihon suojakerrosta ja parantaa suojakerroksen mekaanisia ominaisuuksia.

Fermentoitu kaarnikkauute

Kuitupitoinen kotimainen kaarnikka eli variksenmarja sisältää paljon flavonoideja, joiden pitoisuutta saadaan fermentoinnilla vielä nostettua.

Fermentoinnin etu kosmetiikkatuotteissa on, että se pilkkoo tehoaineet pienempään muotoon, jonka johdosta raaka-aineet vaikuttavat iholla tehokkaammin ja imeytyvät paremmin.

4-osainen ihonhoitorutiini auttaa valitsemaan sopivimmat joukosta: puhdista, kirkasta, kosteuta, ravitse

Kaikki Herbina-uutuudet ovat Cosmos Natural -sertifioituja, vegaanisia ja biohajoavia.

Kaikille ihotyypeille sopivat uutuustuotteet sisältävät raikkaan hedelmäisen tuoksun, hemmotellen käyttäjää ihonhoitorutiinin jokaisessa vaiheessa.

1. Puhdista – Herbina Raikastava puhdistusgeeli

Puhdistusgeeli raikastaa ihoa ja poistaa meikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Jättää kasvot puhtaan, raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi pesun jälkeen. Fermentoitu kaarnikkauute ja kauraksylitoli hoitavat ihoa, jättäen ihon pinnan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi pesun jälkeen.

Pullo on valmistettu 100 % kierrätysmuovista, koostumus 99,6 % luonnollista alkuperää.

2. Kirkasta – Herbina Kirkastava kasvokuorinta

Täyteläisen voidemainen rakeellinen kuorintavoide kuorii ihon hellävaraisesti, jättäen sen pehmeäksi ja heleäksi. Poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, mikä kirkastaa ihon pintaa ja auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin. Kasvokuorintaa voi käyttää myös kosteuttavana naamiona.

Kuorinnan sisältämät kuorivat rakeet ovat biohajoavaa selluloosaa sekä Silica-mineraalia.

Pakkaus 37 % kierrätysmuovia (45 % tuubista), koostumus 99,6 % luonnollista alkuperää.

3. Kosteuta – Herbina Kosteuttava päivävoide

Nopeasti imeytyvä päivävoide heleyttää ja kosteuttaa ihoa. Kevyt koostumus jättää iholle miellyttävän tunteen ja sopii käytettäväksi myös meikin alle.

Pakkaus 36 % kierrätysmuovia (45 % tuubista), koostumus 99,7 % luonnollista alkuperää.

4. Ravitse – Herbina Ravitseva yövoide

Täyteläinen yövoide ravitsee ja hoitaa ihoa pitkäkestoisesti. Kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi.

Pakkaus 36 % kierrätysmuovia (45 % tuubista), koostumus 98,5 % luonnollista alkuperää.

Hemmottelevat hoitotuotteet vartalolle
 

Herbina Raikastava suihkugeeli

Kevyesti vaahtoava suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti, jättäen iholle raikkaan ja kosteutetun tunteen.

Pullo 100 % kierrätysmuovia, koostumus 99,5 % luonnollista alkuperää.

Herbina Kosteuttava vartalovoide

Koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä Herbina Kosteuttava vartalovoide pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Pullo valmistettu 100 % kierrätysmuovista, koostumus 99,3 % luonnollisista raaka-aineista.

Suositushinta

Herbina 150ml Raikastava puhdistusgeeli, 5,90 €
Herbina 75ml Kirkastava kasvokuorinta, 7,50 €
Herbina 50ml Kosteuttava päivävoide, 6,90 €
Herbina 50ml Ravitseva yövoide, 6,90 €
Herbina 200ml Raikastava suihkugeeli, 5,00 €
Herbina 200ml Kosteuttava vartalovoide, 5,90 €

Saatavilla

Uutuustuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista tammikuussa 2023.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/sW_TbTCwrnjV

Lisätiedot

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Henna Salonen, Brand Manager e-mail: henna.salonen@berner.fi, puh. +358 40 554 6855 

Fazer Lifestyle Foods

Anniina Niemistö, Viestintäjohtaja e-mail: anniina.niemisto@fazer.com, puh. +358 40 6744 672

Tuotenäytteet medialle

Mira Marin, Viestintäasiantuntija e-mail: mira.marin@berner.fi, puh. +358 40 672 4274

Lue lisää: www.herbina.fi

*FAZER XYLITOL® on Fazer Finland Oy:n rekisteröimä ja omistama tuotemerkki.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa