GOSH Lip Filler: esteettisten pistoshoitojen inspiroima 3D-huulikiilto

Sosiaalinen media on innoittanut monia tavoittelemaan täyteläisiä huulia, samaan aikaan esteettisten pistoshoitojen määrä kasvaa ja niihin suhtaudutaan entistä neutraalimmin. Tänä keväänä GOSH vastaa ilmiöön ja tuo markkinoille värikosmetiikan vaihtoehdon, huulia kokonaisvaltaisesti täyteläistävän Lip Filler -huulikiillon.

Uusi Lip Filler -huulikiilto on kehitetty henkilöille, jotka hakevat huulikiillolta välittömästi täyteläistävää ja esteettisiä pistoshoitoja hienovaraisesti jäljittelevää lopputulosta.

Huulia kokonaisvaltaisesti täyteläistävä ja pitkäkestoinen vaikutus perustuu kollageenisynteesiä aktivoivaan, viiden raaka-aineen muodostamaan yhdisteeseen. Yhdiste sisältää muun muassa cayennepippurista saatavaa uutetta ja inkiväärinjuuriöljyä. Koostumuksen kosteuttavuudesta huolehtii trendikäs hyaluronihappo, joka auttaa ylläpitämään huulten luonnollista muotoa.

Lip Filler -huulikiillon tuoma tuntuma huulilla on miellyttävän pehmeä ja kevyt. Kiilto silottaa huulia ja luo optisen 3D-efektin, joka korostaa täyteläistä muotoa. Saatavilla yksi hennon vaaleanpunainen ja läpikuultava Bubblegum-sävy.

Käytön alussa Lip Filler -huulikiilto voi aiheuttaa kevyesti kihelmöivää tunnetta.

Tuote on hajusteeton ja sopii vegaaneille.

Soft’n Tinted Lip Balm -huulikiiltojen värivalikoima laajenee

Huulia hoitava Soft’n Tinted Lip Balm  -huulikiilto on hurmannut kuluttajia sen lanseerauksesta lähtien, pitäen paikkansa eniten myytynä GOSH-tuotteena. Kosteuttava ja täyteläistävä koostumus levittyy pehmeästi tyynyapplikaattorilla ja sisältää suojakertoimen SPF15.

Keväällä hempeä värivalikoima kasvaa kahdella uutuussävyllä, Pink Rose ja Berry. 

Tuote on hajusteeton, sopii vegaaneille ja sille on myönnetty tanskalainen AllergyCertitied-sertifikaatti.

Suositushinta

Lip Filler 5 ml, 24,90 EUR

Soft’n Tinted Lip Balm 8 ml, 14,20 EUR

Saatavilla

Lip Filler on saatavilla helmikuussa Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja valtuutetuilta yksityisiltä jälleenmyyjiltä. Soft’n Tinted Lip Balm on saatavilla edellämainittujen lisäksi myös valituista K-Citymarketeista. 

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/zrCKZ58ZqHVb

Lisätiedot ja tuotenäytteet

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa