GOSH-uutuudet hemmottelevat voidemaisten meikkituotteiden ystävää: Glow Up, Shape Up ja Blush Up

Voidemaiset meikkituotteet ovat lyöneet itsensä läpi ja niiden kysyntä on vauhdikkaassa kasvussa. GOSHin kevään tuulet puhaltavat valikoimaan kysyntää vastaavia meikkituotteita, joilla kasvojen korostaminen, varjostaminen ja kaunis hehku onnistuu vaivatta.  

GOSH tuo keväällä valikoimaansa ilahduttavan kirjon voidemaisia meikkituotteita, kaksi ihon sävyn heleyttäjää, kaksi varjostusväriä ja kaksi poskipunaa. Ajankohtaiset ja trendikkäät meikkituotteet sulautuvat ihoon tasaisesti, tuoden kasvoille muotoa ja kauniin hehkun.

Vaivatta levittyvien uutuustuotteiden käyttömukavuudesta huolehtii pehmeä ja tyynypäinen ”built-in” -applikaattori, jolla levitys onnistuu siististi menossakin. Silkkinen ja pehmeä koostumus vapautuu kääntämällä tuubin vartta, ja mekanismin sulkeminen käytön jälkeen varmistaa, ettei tuotetta pääse vapautumaan korkkiin.

Kaikki uutuustuotteet ovat hajusteettomia, vegaanisia ja niille on myönnetty tanskalainen Allergy Certified -sertifikaatti.

Blush Up: voidemainen poskipuna

Helmiäishohdolla täydennetty Blush Up -poskipuna tuo kasvoille luonnollisen värin, viimeistellen kasvojen kauniin hehkun. 

001 Peach

002 Rose

Glow Up: voidemainen ihon sävyn heleyttäjä

Pearl-sävy on tarkoitettu korostustuotteeksi ja se tuo kasvojen korkeimpiin kohtiin valovoimaista helmiäisen hehkua. Sävyssä on aavistus viileää ja hentoa vaaleanpunaisen vivhadetta.

Auringon syleilemän lämmön saa aikaan kasvoille taputtelemalla kasvoille Bronze-sävyä, jonka koostumuksessa on kevyt helmiäishohde.

001 Pearl

002 Bronze

Shape Up: voidemainen varjostusväri

Varjostusvärin kevyt koostumus on miellyttävä työstää sormin tai meikkisienellä. Läpikuultava koostumus sopii käytettäväksi ennen meikkivoidetta tai sen päälle. 

001 Fair to Medium

002 Medium to Deep

Suositushinta

Blush Up -poskipunat 14 ml, 19,50 EUR

Shape Up -varjostusvärit 14 ml, 19,50 EUR

Glow Up ihon sävyn heleyttäjät 14 ml, 19,50 EUR

Saatavilla

Saatavilla Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä jälleenmyyjiltä. Blush Up -poskipunat saatavilla edellä mainittujen jälleenmyyjien lisäksi myös valikoiduista K-Citymarketeista.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/g2pFJqQgdxvM

Lisätiedot ja tuotenäytteet

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa