IsaDora 10 sec High Impact Lift & Curl Mascara Intense Black: näyttävät ja kaartuvat ripset

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä IsaDora aloittaa juhlavuotensa lanseeraamalla suositusta 10 sec Lift & Curl -ripsiväristä intensiivisen mustan version, joka korostaa ripsien kaarevaa ja näyttävää muotoa.

Uusi 10 sec High Impact Lift & Curl Intense Black -ripsiväri on IsaDoran vastaus trendikkäiden ja katseet kiinnittävien ripsien muotoiluun – vain 10 sekuntia per silmä riittää. Ripsivärin kevyt ja voidemainen koostumus on ihanteellinen ripsivärin siistiin kerrostamiseen sekä työstämään ripsien ulkomuodosta kaartuvan ja kohotetun.

Taidokkaasti muotoiltu harjasosa tavoittaa lyhimmätkin ripset pöyhimällä ripsiä niiden juurista, tehden ripsirivistöstä kauniin erotellun ja kaartuvan. Ripsivärin koostumus on vettä hylkivä ja se levittyy siististi varisematta.

Vaikuttavat ainesosat

Risiiniöljy kosteuttaa ripsiä, saaden ne näyttämään paksummilta ja hyvinvoivilta.

Luonnosta peräisin olevat polymeerit mahdollistavat ripsivärin vaivattoman ja sujuvan työstön.

Kasviperäiset vahat sekä muut vahat tuovat ripsiin tuuheutta ja erotellun lopputuloksen.

Ripsivärin harjaskuidut on valmistettu luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvasta nailonmateriaalista, joka edesauttaa ripsivärin pidentävää ja avartavaa vaikutusta.

Hyvä tietää

Uutuusripsiväri on hajusteeton ja silmälääkärien testaama. IsaDora on arvojensa mukaisesti ollut cruelty-free tuotemerkin perustamisesta lähtien. Valikoiman vegaanisten tuotteiden osuus on noin 93 %, huomioiden myös uutuusripsivärin.

Suositushinta

9 ml / 17,90 EUR 

Saatavilla

Uutuusripsiväri on saatavilla helmikuussa 2023 Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa Stockmann-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com -verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä sekä valituissa Prismoissa ja Citymarketeissa.

Kuvat

Berner Brand Bank – PR: IsaDora 10sec High Impact Lift&Curl Intense Black

Digitaalinen PR-materiaali

IsaDora_10secLiftCurlIntenseBlack_tiedote (adobe.com)

Lisätiedot

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa