GreenCare-kotinurmikkotuotteille 100 % tyytyväisyystakuu

Suomalainen kotipuutarhatuotemerkki GreenCare antaa ensimmäisenä puutarhanhoitotuotteiden valmistajana Suomessa kaikille kotinurmikkotuotteilleen täyden 100 % tyytyväisyystakuun. Takuu koskee Suomessa myytäviä GreenCare-nurmikonhoitotuotteita ja -nurmikonsiemeniä.

GreenCare-ammattinurmikkotuotteet ovat olleet vuosia käytössä vaativien kasvualustojen, kuten golfkenttien sekä Helsingin Olympiastadionin nurmikon hoidossa.  Samaa ammattitaitoa hyödyntäen on kehitetty GreenCare-kotinurmikkotuotesarja, josta löytyy laaja valikoima tuotteita kestävän ja kauniin kotinurmikon perustamiseen ja hoitoon. 

Kuluttajat saavat jatkossa täyden 100 % tyytyväisyystakuun, joka koskee kaikkia GreenCare-kotinurmikonhoitotuotteita sekä -nurmikonsiemeniä. Mikäli käyttäjä ei ole tuotteisiin tyytyväinen, hän saa rahansa takaisin. Laadukkaiden GreenCare-tuotteiden kanssa onnistuu aloittelijakin. Nurmikon perustaminen kannattaa tehdä kunnolla ohjeita seuraten, niin välttyy myöhemmin monelta murheelta. Tärkeää on pitää maaperä kosteana ja kastella kylvettyä nurmikkoa usein.

Tyytyväisyystakuu koskee Suomessa myytäviä GreenCare-nurmikonhoitotuotteita ja -nurmikonsiemeniä. Takuuvaatimus tulee esittää kolmen kuukauden kuluessa tuotteen ostopäivästä.

Lue lisää: Tyytyväisyystakuu: Rahat takaisin, jollet ole tyytyväinen GreenCare-nurmikkotuotteisiin – GreenCare

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa